Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sessiz kullanımda sıkıntı yoksa, sorun yok bence. :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı sende indirmiyorsa bende niye indirsin? :D İndirse bile onu upload etmek kaç saat sürer bu hızla. :D

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Yani böyle evet, tuşlarda kaybolsa on numara olur :D benim rootsuz versende yapamam sağolasın :D

Yenisi güzel bence lens bulanıklığı falan özellikler iyi gayet :D
Ben bunu Rootsuz bir yolunu bulayım. :D

• Beğen
Tepkiler: Emrah_-06
NEXUS

NEXUS

Üye
Yani böyle evet, tuşlarda kaybolsa on numara olur :D benim rootsuz versende yapamam sağolasın :D

Yenisi güzel bence lens bulanıklığı falan özellikler iyi gayet :D
yok eskisi gibi tam ekrna değil ya lens bulanıklığını eski kameraya getirmeliydiler :) o tasrıma :)

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dp videosunda aynıydı ama mert son rötuşları sona saklamışlar falan diyodu bi umut :D gerçi kamerayı eski sürümde ayrıca güncellemişlerdi.

mr.bell

Üye
Türkiye Haritası 600 mb:)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dp videosunda aynıydı ama mert son rötuşları sona saklamışlar falan diyodu bi umut :D gerçi kamerayı eski sürümde ayrıca güncellemişlerdi.

Kamera aynı ya ama ilk DP'ye göre UI tamamen değişmiş, güzel olmuş. Videoları vardır nette. 5.0 iyi de uyumsuz bazı uygulamalara gıcık oldum. KK yükledim, tekrar. :zzz: Zaten birkaç haftaya gelir final sürüm.

Türkiye Haritası 600 mb:)

Ben haritayı indirmedim ya. Online kullanıyorum zaten her gün kullanmıyoruz sonuçta, ne kadar veri harcayacak ki =P 600mb hafızama yazık. Zaten 12GB :/

mr.bell

Üye
İndirdim ben bir deneyelim bakalım nasıl:)

NEXUS

NEXUS

Üye
Kamera aynı ya ama ilk DP'ye göre UI tamamen değişmiş, güzel olmuş. Videoları vardır nette. 5.0 iyi de uyumsuz bazı uygulamalara gıcık oldum. KK yükledim, tekrar. :zzz: Zaten birkaç haftaya gelir final sürüm.

Ben haritayı indirmedim ya. Online kullanıyorum zaten her gün kullanmıyoruz sonuçta, ne kadar veri harcayacak ki =P 600mb hafızama yazık. Zaten 12GB :/
haftayamı ne geliyormuş veya kasımın başında biryerde kasım sonu yazıyodu iyi atmışlar :D haftaya gelmese (ota ile) bile factory image ile denenebilir :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Haftaya çok erken, boşuna beklemeyin. Zaten geç gelsin, iyice düzeltip versinler adamı deli etmesinler.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
kitkat çok sıktı yav , jelly bean dan fazla farkı yok aslında.
iconlar değişmişti , saat uygulamasında alarm yana gelmişti , dialer ın görünümü değişmişti , birde ana ekranda sanal tuş bildirim çubuğu şeffaf olmuştu başka bir yenilik yoktu :D
Haftaya çok erken, boşuna beklemeyin. Zaten geç gelsin, iyice düzeltip versinler adamı deli etmesinler.
kasımın başında filan gelir tahminimce :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Cehalet böyle işte. Başka yenilik yoktu, diyor. [:D]

• Beğen

Üst Alt