Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
1800 neymiş be. Ben 1306 liraya almıştım. İndirim olmuştu %bilmem kaç. 1400den işte o kadara düşmüştü.

Ben de 3.5-4 GB müzik, 1GB sürekli kullandığım apk, kernel mod zipleri vs. 1GB yakın resim, çoğaldıkça pcye atarım. Gerisi oyun veya dizi olarak değişiyor. Şuan breaking bad e başladım mesela. 2 sezonu attım, bitince silip diğer 2 sezonu atacağım. :D

O kılıflar da sağlam ama telefon bayağı kalınlaşıyor. :(

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1800 neymiş be. Ben 1306 liraya almıştım. İndirim olmuştu %bilmem kaç. 1400den işte o kadara düşmüştü.

Ben de 3.5-4 GB müzik, 1GB sürekli kullandığım apk, kernel mod zipleri vs. 1GB yakın resim, çoğaldıkça pcye atarım. Gerisi oyun veya dizi olarak değişiyor. Şuan breaking bad e başladım mesela. 2 sezonu attım, bitince silip diğer 2 sezonu atacağım. :D

kalınlaşmasın :D hangisini alıyım yani şimdi ben :ehe

avast

avast

Üye
Senin bilecegin is ben yakin zamanda birde neo hybrid alicam degisikli kullancam :D ama buda tas gibi neo kullanmadim henuz :D ama telefonu eline alan herkes kilifi begeniyo ikisinide incele netten :D

Mert dostum tum muziklerim silindi :D google drive a falan bi ziple upluload ette senin muziklerinden seceyim fizy anasini aglatmaya basladi net paketinin :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Senin bilecegin is ben yakin zamanda birde neo hybrid alicam degisikli kullancam :D ama buda tas gibi neo kullanmadim henuz :D ama telefonu eline alan herkes kilifi begeniyo ikisinide incele netten :D
Mert dostum tum muziklerim silindi :D google drive a falan bi ziple upluload ette senin muziklerinden seceyim fizy anasini aglatmaya basladi net paketinin :D
bakıyorum ama burdan bakmakla olmuyo siz kullandığınız için size soruyorum :D slim mi yoksa neo hybird mü şimdi :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ilkini almayı düşünüyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben Neo Hybrid öneririm daha şık duruyo. Sağlamda yani. Taktığımda kalın falan gelmedi aldığımdan beri çıkarmadım geçen bi temizleyim dedim telefon elime acaip kibar ince geldi :D çıkarırkende zorluyo

• Beğen
avast

avast

Üye
Bende bi neo alayim aslinda ultrami alsam diyorum yazicidan resim cikartip oraya bayrak olur resim ilur biseyler konmazmi

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben Neo Hybrid öneririm daha şık duruyo. Sağlamda yani. Taktığımda kalın falan gelmedi aldığımdan beri çıkarmadım geçen bi temizleyim dedim telefon elime acaip kibar ince geldi :D çıkarırkende zorluyo
kılıfa alıştıktan sonra çıkarınca çok zayıf geliyo telefon herkeste olur o :Dneo hybird'e karar verdim teşekkürler :) konu kilitlenebilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, önce telefonu al. :D

Ve yine aynen, neo hybrid hoş duruyor. Çıkarması biraz zor oluyor ama sorun yok. Ben 6-7 kez çıkarmışımdır. (@mr.bell, sormuştun kılıf telefona zarar veriyor mu diye, yok vermiyor. Benim görünürde bir şey yok.) Çıkarınca da acayip kibar oluyor. :D

Bende bi neo alayim aslinda ultrami alsam diyorum yazicidan resim cikartip oraya bayrak olur resim ilur biseyler konmazmi

Olur. :D

Ve upload hızım kaç mb biliyor musun? :D 1 yıl sürer herhalde. :(

• Beğen
avast

avast

Üye
Ve upload hızım kaç mb biliyor musun? :D 1 yıl sürer herhalde. :(
Hadi ya :D nasil yapsakki yada sen tum arsivin resmini parca parca al ben tekvtek dinleyim :ehe indiriyim :DUzun sure sonra kspersky i tekrar kurdum ciyak etti virus buldu vov :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
La bence iki bir kılıf alma. Parana yazık. Ucuz değiller ki.
50 liraya bizim yemekhanede 50 gün yemek yenir. :D okula da ayda yılda bir gittiğimi düşünürsek benim 1 yıllık yemek param :D

• Beğen

brk177

Üye
Merhabalar bir sorum olacak nexus 5 kullanıyorum fakat telefonu hıc dusrmememe ragmen arka kapakda ses acma kapama kısmının oldu tarfda kapakda esneme war çıtrtı yapıyor normalmıdır tesk şimdiden

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Normal değildir desek de öyle garantiye götürdüğün zaman "yenisini verelim ya da düzeltelim" diyeceklerini sanmam. :/ Malzeme kalitesi ile ilgili bir durum olsa gerek, G2'lerde de oluyor benzeri.
Ben de yok öyle bir sorun, aslında N5'de ilk defa duydum. :D

avast

avast

Üye
Normal değildir desek de öyle garantiye götürdüğün zaman "yenisini verelim ya da düzeltelim" diyeceklerini sanmam. :/ Malzeme kalitesi ile ilgili bir durum olsa gerek, G2'lerde de oluyor benzeri.
Ben de yok öyle bir sorun, aslında N5'de ilk defa duydum. :D
Kilifla kullaniyosun zaten :D sorun varsada dusunce duzelmistir :ehe

avast

avast

Üye
Nexus 5 ten bir kare

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111, Invoke ve Amaru Shady
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi