Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
hookword
Üye
Beyler 32 gblik sürüm satan var mı Türkiye de bilgisi olan ?
mr.bell
Üye
Resmi yollardan yok ama yurtdışından getiren birinden bulabilirsiniz
Teşekkür ederim. Peki 16 gb yeterli mi acaba yani kutudan çıktığında bize kaç gb kalıyor birde saf Android ya şimdi eksik oluyor mu içinde yani mesela bize 10 gb kalıp gerekli uygulamalarla 8e düşme gibi?
mr.bell
Üye
Kullanıma bağlı ama içinden 12.50 GB boş alanla geliyor.
Cm nasil ya bt acip denesemmi guncellemeyimi beklesem
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Bekle 4.4.3 gelsin.
Emrah_-06
Üye
Temazsızlık varsa yada bozuk olsa hiç işlemez diye düşünüyorum ama basınca hemen değilde geç tepki veriyosa tel yavaşlamış olabilir yada mesela bi ağır uygulamadan falan çıkınca bi kaç saniye geç tepki veriyo ya öyle bişeyde olabilir.
Temazsızlık varsa yada bozuk olsa hiç işlemez diye düşünüyorum ama basınca hemen değilde geç tepki veriyosa tel yavaşlamış olabilir yada mesela bi ağır uygulamadan falan çıkınca bi kaç saniye geç tepki veriyo ya öyle bişeyde olabilir.
Yok aga, bug var. Ses tuşları bazen çalışmıyor, paranoid ile alakalı bir durum.
mr.bell
Üye
Mesela arama yaparken barı indirip kapatırsanız bu hatayı veriyor.Bugünde yeni güncelleme yükledim ama hata alıyorum bazı yerlerde,idare edeyim biraz.
İlgi alaka için teşekkür ederim
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Kötü olmuş, önceden böyle değildi.
mr.bell
Üye
2. Kez açıp kapattım sanırım düzeldi ama bu gidişle romu değiştirecek gibiyim.
avast
Üye
Yukleyin stok ahahAga bu androidde rehberi toplu silme yokmu ya
Emrah_-06
Üye
Telefonun fiyatı düştümü diye bakarken vatan da 1803 tl gördüm