Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Şarj hep ayni nane. Ya ben size birşey soracaktim unuttum ya
avast
Üye
Stockta sarj baya dert pa da oek parlak degil
Invoke
Üye
Konu Sahibi
1320 alsaydın şarj açısından hiç sıkıntın olmazdı.
avast
Üye
6 inc diye babam almadi ama g2 alsamiydim diye pismanlik yasadim
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Benim bir gram pişmanlığım yok yeminle söylüyorum.
1320'den bundan iyi değil zaten. Sadece şarjı iyi.
avast
Üye
muzik ve sarj olayi benim beklentimin altinda cikti heleki muzigi iphone 4 s le kiyaslayinca yikildim fark cok buyuk ama onun disinda 1 -2 seneye g2 optimusg konumuna dustuginde nexus ayakta kalacaktir diye umuyorum
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Sesi beğenmiyon mu la? Bence gayet iyi.
avast
Üye
ben biraz muzik duskunuyum net paketim yokken tel 24 saati goruyordu paketcolunca gitmiyo
avast
Üye
Fizy duzgun calosmiyo zaten sinir oluyorum ios taki gibi calismiyo
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Ben kullanmıyorum fizy
avast
Üye
Ne kullaniyosun
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Online dinlemiyorum hacı. Müziklerim hafızada. Playerpro ile dinliyorum. Radyo istersem de TuneIn Pro var.
avast
Üye
Player pro apk varmi ful surekli lisans hatasi veriyodu suanda stock tayim abi telefon bi gun oluyo 13 saat 4 saat ekran suresi ful 3g clash of clans ve tapatalk + chrome falan bazen oluyo aynisini yapinca 7-8 saat anca gidiyo google 4,4,3 te sarj tutarsizligi giderildi falan dedilerde insallah duzelmistir
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Olur mu hacı öyle şey? 7-8 gittiğinde başka şeyler yapıyorsundur, arkada bir şeyler vardır ne bileyim vardır yani. Hiç öyle bir şey yaşamadım ben.