Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
Emrah_-06
Üye
Smart launcher ide deneyin
samikayaa
Üye
arkadaşlar bişi sorucam nexus 5i alalı daha 1 hafta oldu fazla kullanmama rağmen şarjı çabuk bitiyor önerisi olan varmı yoksa telefonu garantiye göndericem.Birde normal cihazda şarjı ne kadar gidiyor söyleyebilirmisiniz.
mr.bell
Üye
Prosunun linkini bekliyoruz Smart Launcherın o zaman
arkadaşlar bişi sorucam nexus 5i alalı daha 1 hafta oldu fazla kullanmama rağmen şarjı çabuk bitiyor önerisi olan varmı yoksa telefonu garantiye göndericem.Birde normal cihazda şarjı ne kadar gidiyor söyleyebilirmisiniz.
senin telefon degil hepimizinki boyle kardesim cabuk bitiyor yani g2 ye bakabilirsin garanti bişey demez sanmıyorum ben memnunum alıstım artık sarj aletiyle geziyorum
Son 10dk şarja taktım.Birde aklıma gelmişken sorayım bazı arkadaşlarım bataryanın belirli bir kullanımdan sonra gözle görülür bir şekilde daha iyi hale geleceginden bahsettiler gerçektende böyle birşey varmı varsa nasıl oluyor.Batarya süresi uzatmak için neler yapmalıyım bunuda kısa bir şekilde özetlerseniz sevinirim
mr.bell
Üye
Ekran kullanımı kaç saat?
samikayaa
Üye
2s 15 dk 37 sn
mr.bell
Üye
Sanırım genelde 3G aktifmiş ve ekran parlaklığı %50 civarıymış,doğru mu?
samikayaa
Üye
evet doğrudur.
mr.bell
Üye
Yeni aldığınızdan,3G genelde açık olduğundan,wifi sürekli arkada tarama yaptığından,ekran parlaklığı yüksek olduğundan,tam emin olmamakla birlikte konum servisleri açık ayrıca varsa sosyal ağlar senkron halindeyse kötü bir değer değil
samikayaa
Üye
çok kafama takılıyor ya cihaz güzel olmasına güzelde bide bu batarya meselesine çözüm bulsalar çok iyi olucak alalı daha 1 hafta oldu şimdiden custom romlarla halledebilirmiyim onu düşünüyorum
mr.bell
Üye
Konu sahibi CM11 kullanarak deli sonuçlar aldı önceki mesajlarda bulabilirsin.Zamanla artar kafana takma.
Emrah_-06
Üye
Mobil verin falan sürekli açıksa normal çok gitmemesi.
samikayaa
Üye
1-2 hafta daha kullanıcam böyle devam ederse garanti yolu görünüyor telefon içingüç tasarrufu uygulamalarının şarj süresine etkisi nedir peki?