Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Smart launcher ide deneyin

samikayaa

samikayaa

Üye
arkadaşlar bişi sorucam nexus 5i alalı daha 1 hafta oldu fazla kullanmama rağmen şarjı çabuk bitiyor önerisi olan varmı yoksa telefonu garantiye göndericem.Birde normal cihazda şarjı ne kadar gidiyor söyleyebilirmisiniz.

mr.bell

Üye
Prosunun linkini bekliyoruz Smart Launcherın o zaman:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Varda eklenti olarak nasıl verebilirim

mr.bell

Üye

Launcher demeye başladık:)

mr.bell

Üye
Mobilden eklenti olmuyor sanırım.

avast

avast

Üye
arkadaşlar bişi sorucam nexus 5i alalı daha 1 hafta oldu fazla kullanmama rağmen şarjı çabuk bitiyor önerisi olan varmı yoksa telefonu garantiye göndericem.Birde normal cihazda şarjı ne kadar gidiyor söyleyebilirmisiniz.
senin telefon degil hepimizinki boyle kardesim cabuk bitiyor yani g2 ye bakabilirsin garanti bişey demez sanmıyorum ben memnunum alıstım artık sarj aletiyle geziyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Cihazda sorun olduğunu sanmıyorum. Normaldir, büyük ihtimalle. Bir iki ekran görüntüsü atarsan batarya kullanımıyla ilgili daha iyi olur.

Hayırlı olsun bu arada.
----

Android launcher/tema bölümü icon paketi dolu. Belle temasını tavsiye ederim. :]

samikayaa

samikayaa

Üye

Son 10dk şarja taktım.Birde aklıma gelmişken sorayım bazı arkadaşlarım bataryanın belirli bir kullanımdan sonra gözle görülür bir şekilde daha iyi hale geleceginden bahsettiler gerçektende böyle birşey varmı varsa nasıl oluyor.Batarya süresi uzatmak için neler yapmalıyım bunuda kısa bir şekilde özetlerseniz sevinirim :)

mr.bell

Üye
Ekran kullanımı kaç saat?

samikayaa

samikayaa

Üye
2s 15 dk 37 sn :D

mr.bell

Üye
Sanırım genelde 3G aktifmiş ve ekran parlaklığı %50 civarıymış,doğru mu?

samikayaa

samikayaa

Üye
evet doğrudur.

mr.bell

Üye
Yeni aldığınızdan,3G genelde açık olduğundan,wifi sürekli arkada tarama yaptığından,ekran parlaklığı yüksek olduğundan,tam emin olmamakla birlikte konum servisleri açık ayrıca varsa sosyal ağlar senkron halindeyse kötü bir değer değil:)

samikayaa

samikayaa

Üye
çok kafama takılıyor ya cihaz güzel olmasına güzelde bide bu batarya meselesine çözüm bulsalar çok iyi olucak alalı daha 1 hafta oldu şimdiden custom romlarla halledebilirmiyim onu düşünüyorum |-)

mr.bell

Üye
Konu sahibi CM11 kullanarak deli sonuçlar aldı önceki mesajlarda bulabilirsin.Zamanla artar kafana takma.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Mobil verin falan sürekli açıksa normal çok gitmemesi.

samikayaa

samikayaa

Üye
1-2 hafta daha kullanıcam böyle devam ederse garanti yolu görünüyor telefon içingüç tasarrufu uygulamalarının şarj süresine etkisi nedir peki?

avast

avast

Üye
Garantiye yollasanda birsey olmayacakki hayir olacaksa bende yollayim g2 alayim :D yada hazir param varken 5s aliyim sma garanti hic bisey yapmaz

Üst Alt