vatana 15 gunden once verirsen yapiyolar para iadesi ici servise yollaman lazim

Nexus 5 e buyuk bir hayranlıkla bakıyordum hayallerim yıkıldı =S
Niye yok varsa bozuk cikar yada yolla ben kenardan isik siziyo diye vyolladim tableti calisan sarj soketini degistirmisler sarj soketi degismis ben onarim istememistim dedim iade ettim
Niye yok varsa bozuk cikar yada yolla ben kenardan isik siziyo diye vyolladim tableti calisan sarj soketini degistirmisler sarj soketi degismis ben onarim istememistim dedim iade ettim

Aynisi bendede varBenim ilginç bir tikim var.telefonun ekran filmi birazcık cizilse bile yenisini alıyorum.. boyle bir sorun olursa deli olurum =D
berbat bir şey yaAynisi bendede var
örneğin telefonu düşürüyorum canım sıkılıyor kılıfsız kullanırken buyuk eksiklik hissediyorum 
Aynen aynen hatta telefoncular kotu yapistiriyo diye alip evde yapistiriyorum falanberbat bir şey yaörneğin telefonu düşürüyorum canım sıkılıyor kılıfsız kullanırken buyuk eksiklik hissediyorum
![]()

ah be halimden anlayan biri çıktıAynen aynen hatta telefoncular kotu yapistiriyo diye alip evde yapistiriyorum falan![]()
harbi harbi ha sırf filmde sorun olmasın diye tek seferde 2 film harcadıgım bile oldu
googlede baktım ve nexus 5'in cogunda aynı sorun nexus5 ten hayallerim yıkıldı ascend p6 ile bilgisi olan mumkunse pm
ascend p6 görüntü olarak hoş ama işlemci beni tereddut ettiriyor Z2 i5s lumia 1520 bunlara bakiyorum bende butce sinirim yokah be halimden anlayan biri çıktıharbi harbi ha sırf filmde sorun olmasın diye tek seferde 2 film harcadıgım bile oldu
googlede baktım ve nexus 5'in cogunda aynı sorun nexus5 ten hayallerim yıkıldı ascend p6 ile bilgisi olan mumkunse pm
ascend p6 görüntü olarak hoş ama işlemci beni tereddut ettiriyor
yuksek ihtimalle i phone 5 bakacağım bir ihtimal xperia bakarım :/ bütün planlar alt üst oldu :S
Benim ilginç bir tikim var.telefonun ekran filmi birazcık cizilse bile yenisini alıyorum.. boyle bir sorun olursa deli olurum =D
Z2 i5s lumia 1520 bunlara bakiyorum bende butce sinirim yok
Arkadaşlar galiba bana öyle gelmiş, her açıdan bakıyorum göremiyorum bir şey.
ne olursa olsun imkanım olursa bundan alacağım
ne olmuş ekran sorunluysa servise yollar bir cözüm bulunur elbet
hepsiburada com'dan baktım beyaz renk seçeneği olarak telefon siyah arka kapak ve öndeki ses çıkışı beyaz