Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Saat kaliteli demedim la fotoğtaf kaliteli olmuş dedim.

---

Sabah yanlışlıkla yanlış partitionı formatladım pcde :/ Sonra kurtarmaya çalıştım ama gitmiş resimler. Senenin başından beri çektimlerim, üşenip de hariciye atmamıştım.

---

Bu çok iyi değil mi?

Son düzenleme:

avast

Üye
Anladim fotografa dediginide yoksa saat ucuz zatten gazla degil . Bunlar nexusa ne takip cekiyo la bunlari@-qarapapaq- la saatin benim lduguna inanmadılar
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 171 - MaxiCep

Tepkiler: Invoke
Ya devamlı şarjda oynayıp dolunca çıkarıp devam etmemden dolayımı neyse şarj çabuk bitmeye başladı bataryanın durumunu nerden öğrenebilirim,

"neden toolkit kullanmamalıyız" adlı çalışma benim için gayet makul sebepleri var

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: Invoke
ingilizcem zayıf
alıntı yapılan mesajda toolkit kullandıkça küçük tatlı kedileri öldürüyosun falan demiş
diğerlerinde toolkit kullanmının tembellik olduğu, sorun çıkarsa çözümünün daha zor olduğu, kendin yaparsan daha eğlenceli olduğu ve tamamen kendi elinde olacağını söylemiş. alıntıdaki en iyi sebep tabi

avast

Üye
yahu lise 3 teyken iyi anlıyordum bunları falan her ay sınava giriyorduk simdi cok korelmis ne yapmam lazım gramer falan var ama kelimelerin %70 ini unutmusum nerdeyse

yahu lise 3 teyken iyi anlıyordum bunları falan her ay sınava giriyorduk simdi cok korelmis ne yapmam lazım gramer falan var ama kelimelerin %70 ini unutmusum nerdeyse
gramer ihtiyacın olacak en son şey. anlamasan bile oku anlamaya çalış her gün 3-5 kelime öğrensen 1-2 seneye kendine inanamazsın. konu dağıldı ama kusura bakmayın

avast

Üye
beyazını arıyorum haftaya memlekete gidene kadar bulamazsam siyah alıyorum mecbur
Bende var satayim :P kilifla gunes gozlugu arasinda kararsizim ikisinden birini alcam ya neo hybrid yada gunes gozlugu

Tepkiler: Amaru Shady

avast

Üye
Slim armor guzel aslinda alsam hangisini kullaniyim diye kararsiz kalirim ben ya bide kamera cok parmak izi oluyo abi nasil yapicaz

Sundan alsak nasil olur

Slim armor guzel aslinda alsam hangisini kullaniyim diye kararsiz kalirim ben ya bide kamera cok parmak izi oluyo abi nasil yapicaz

Sundan alsak nasil olur
kullanmadan bi şey diyemem

avast

Üye
kullanmadan bi şey diyemem
Digerleri 60 lira bu 50 lira ondan dedimBix garanti bitmeden bi batarya degisimi yaptirip oyle bitirelim aklinizda olsun Yav benim ekran filmi parlakti cizildi diye telefoncuya gittim adam bana parlak diye satti eve gittim paketi bi actim mata benziyo

Tepkiler: Amaru Shady

mr.bell

Üye
Mat daha iyi bence,biraz kullan beğenirsin.

avast

Üye
Mat daha iyi bence,biraz kullan beğenirsin.
Daha tamasim takmaya cesaret edemedim parlagiti cok guzel takmistim cikarsam mat hava alirsa cok sinir olurum gidip bidaha al falan ben pinporikliyim bu konida

mr.bell

Üye
İlk seferde mükemmel takmak zor gerçekten.

avast

Üye

Bunuda atayimda bakanlar kamera 8 mp az diyo

Tepkiler: kamikaze456, mr.bell ve Invoke