Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

avast

Üye
Baktim ortalama 1 gun bekleme +5 saat ekran suresimi istiyosunuz siz simdi

mr.bell

Üye
Ekran konusu çok gerekli mi yoksa zevk için mi

mr.bell

Üye
Şimdi açtım zipi iki dosya çıktı ikisinide kurayım mi yoksa sadece 4 ile olanı mi kurayım.

mr.bell

Üye
Kurayım bakalım ses fark edecek mi

mr.bell

Üye
3 seçenek sordu hangisini tavsiye edersin
High olanı seçtim ama iyidir herhalde.

Tepkiler: Invoke

avast

Üye
3 gun 3 saat zor ya kolayda kullanmamam lazim ahaha

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Display control şunun için. Adamın g2 sinde s4ün de işte efendim siyah çok siyah bizimki öyle değil. Özellikle nexus 4 de büyük sorundu bu. Donanımsal bir durum değil. Renk ayarı yapıyor yani.

avast

Üye
@mr.bell hasan sen power ampi satin almismiydin nasil kalite fark ediyormu birde album kapaklarini nasil yaptin

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya poweramp çok övüyorlar ama bence playerpro ile fark yok. Ses açısından. Üstelik yüklemesi çok kolay albüm kapağı ayarlaması da @avast

@Amaru Shady
Sen de nexus 5 mi kullanıyorsun?

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hayırlı olsun.

Tepkiler: Amaru Shady

avast

Üye
dayanıklı olsun bi de
her şey hazır ele almayı bekliyorum kulaklık hariç. bi kulaklık lazım bana şöyle 60-70 liraya idare edecek bi şey var mıdır
Sony mdr ex 50 lp 50 tlydi yada creative ep630 gerisinde 100 lira vermessen pek fark yok bende ikiside var creative koptu sonyle devam bide lg g2 kulakligi aldim kontrol icinBu telefona soyle guzelvaksesuar yokmu alsak

Sony mdr ex 50 lp 50 tlydi yada creative ep630 gerisinde 100 lira vermessen pek fark yok bende ikiside var creative koptu sonyle devam bide lg g2 kulakligi aldim kontrol icinBu telefona soyle guzelvaksesuar yokmu alsak
sony'ye bakıcam eyvallah

kulaklık dışında hiçbir şey düşünmüyorum kılıf dahil kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere şu var bi de çok hoşuma gidiyo ama kıyamam ben bunu kullanmaya

avast

Üye
[QUOTE="Amaru Shady, post: 7153823, member: 748159"

kulaklık dışında hiçbir şey düşünmüyorum kılıf dahil kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere [/QUOTE]
Bence direkval kilif olmasa benim ekran kirilmisti 2. Hafta telefonu birmetreden fayansa dusurdum dik ust kosesine sekti vaktim hicbisey yok herkeste neo hybrid var bende slim armor var sony indirime girmis 44 liradan 39 a dusmus yaziyo daha pahalo disunirsen bakabilirsin tabi ben senheizerin 80 liralik kulakliklarini falanda denedim pek farkicyok ha ama benim ipodum var diyosan bilemem

mr.bell

Üye
Poweramp çok farketmiyor ama kullanımı daha kolay geldi.Albüm kapağı bence önemli değil
Şu sıralar Nokia MixRadioya sardım bence daha iyi gibi.Sürekli günceli takip etmek istiyorsan falan

[QUOTE="Amaru Shady, post: 7153823, member: 748159"

kulaklık dışında hiçbir şey düşünmüyorum kılıf dahil kılıfsız sorun olur mu arada düşebilir de yere
Bence direkval kilif olmasa benim ekran kirilmisti 2. Hafta telefonu birmetreden fayansa dusurdum dik ust kosesine sekti vaktim hicbisey yok herkeste neo hybrid var bende slim armor var sony indirime girmis 44 liradan 39 a dusmus yaziyo daha pahalo disunirsen bakabilirsin tabi ben senheizerin 80 liralik kulakliklarini falanda denedim pek farkicyok ha ama benim ipodum var diyosan bilemem [/QUOTE]
kılıf kullanınca rahatsız oluyorum kılıfsız kulanıcam galiba
kulaklığı abartmaya gerek yok kötü olmasın yeter

avast

Üye
Poweramp çok farketmiyor ama kullanımı daha kolay geldi.Albüm kapağı bence önemli değil
Şu sıralar Nokia MixRadioya sardım bence daha iyi gibi.Sürekli günceli takip etmek istiyorsan falan
Portu varmiki