Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmaz. :D

fk555897

fk555897

Üye
nexus 5 ilgili sorularım olacak hafızanın 16gb olması sorun oluyormu android de oyunlar uygulamalar özellikle gps uygulamaları fazla yer kaplıyor telefona sd kart takılsa iyi olurdu birde 16 gb ın ne kadarını kullandırıyor
Nexus 5'e SD kart takılmıyor mu?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
OTG denedim, otgde sorun yok ama oyunun dosyaları otgde dursun, oyunları oradan açayım gibi bir olay yok.

mr.bell

Üye
Oyunlardan hevesini alırsın bir süre sonra çok dert etme hafızayı bence.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Oyunlardan hevesini alırsın bir süre sonra çok dert etme hafızayı bence.
haha aynen oyle kardes ya :D eski telefon kasıyor diye surekli yuklemeye calısırdım buda acıyo hiç biri durmuyo bitek clash of clasns var D: millet kızıyo oyun yukle diye :D

mr.bell

Üye
Çok gerek yok zevk almaya bakacaksın:)

avast

avast

Üye
Ama yuklemem lazim ya bitane duzgun :D hirs yapip bitirmelik :D

mr.bell

Üye
Aspalth 8 oynadım nerdeyse bitmişti bir kaç yarış kalmıştı uğraşmadım bende:)

avast

avast

Üye
Sarmadi bende asphalt ya :D

mr.bell

Üye
Senim ne tavsiyen var:)

avast

avast

Üye
Ben hepsini kurdum ya fifa gta san gra vicecity mc4 :D ama hic birini oynamadim :Dzor geldi yazin oynarim belki :D

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
avast

avast

Üye
Varsa onerin oynarim ama

mr.bell

Üye
Yok,olsa hemen yazarım:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Org kullanırsında oyunları ona kuramazsın. Bende birsürü oyun var oynamadıklarım bile duruyor yetiyo yeter sıkıntı olmaz hafızada merak etme
Varsa onerin oynarim ama
Ben söyleyim real boxing NFS mostwanted. Badland dead trigger weaphones gerçek silahlar var bunda ateş ediyon :DDaha istersen var bunlara bak bi

avast

avast

Üye
Org kullanırsında oyunları ona kuramazsın. Bende birsürü oyun var oynamadıklarım bile duruyor yetiyo yeter sıkıntı olmaz hafızada merak etme
Ben söyleyim real boxing NFS mostwanted. Badland dead trigger weaphones gerçek silahlar var bunda ateş ediyon :DDaha istersen var bunlara bak bi
Aha aradigim taze kan :D sen hepsini bana ozelden yazarmisin emrah mswantedi bitirdim eski telefonda ben :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yazarım bende sürekli bi oyun arayışı içerisindeyim ya sıkılıp siliyorum yada oynamıyorum bitek clash of clans ilerlemeli rekabeti olduğundan sıkılmadım

avast

avast

Üye
Ben onuda yarim yamalak oynuyorum simdi ;D ganimet kasmaya usemiyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Mesela köy binası 6 da olsun herşeyi son seviyeye getir yapacak bişey kalmayınca ondanda sıkılıyo insan.

avast

avast

Üye
Benim koy 6 bitek duvarlar kaldo 50 tane onu da yapiyim 7 ye bascam 42 yim suanda

Üst Alt