Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Neyse gençler zaten minor güncelleme...
Benim için sorun değil. Birazdan CM flashlarım. :D
Emrah'ın hatının kopması sorunu çözülmüş olsa bari.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Güncelleme daha gelmedi bana gelincede güncellemem heralde led yanmıyo falan diyosunuz şimdiki daha iyi sanırım.
O çekmeme sorunu devam ediyo ya hattıda üşengeçlikten bi taşımadım arada sırada oluyo uçak modunu açıp kapatıyorum düzeliyo bu güncellemeyle hallolurmu sizce ?

Bu arada bunuda deneyin hoşunuza gidebilir :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme kimseye gelmedi zaten. :D OTA ile gelir bir kaç güne.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Xda dan bişeylere bakıyorumda anlamak mümkün değil :D

avast

avast

Üye
Led hicmi yanmiyo

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
led yanıyor, bildirim gelince yanmıyor. :D başka uygulamalarla çözmüşler sanırım sorunu.

avast

avast

Üye
Nasil yani :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Espri baptım :D :D

Lock screen i dene hoşuna gider senin :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
hacı ben bir tek cevapsız çağrıda test ettim. :D

xdade cevapsız çağrı dışında yanıyor diyen de var, whatsapp dahil yanmıyor diyen de var. Bilemedim. :D

avast

avast

Üye
Cevapsizda simdide yanmiyo zaten :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ota ile gelince denersiniz. :D şimdikinden kötü bir durum yok.hatta çok iyi yorumlarda var. şu camera bugını yaşamayanlar var, öyle diyorlar yani... :D (enteresan. =P)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
şimdide yanmıyosa sorun yok :D hat sorunum düzelecekse yüklerim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Denemeden bilemezsin. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
bu sürümden ötü bi yanı yoksa yükleyim ya demi :D

avast

avast

Üye
Nasi yasamamislar kamera bugu nerdem belli oluyoki

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ss bulamadım şimdi.

mm-qcamera-daemon, çalışıyor arkaplanda.

blackaid

blackaid

Üye
Sana bağlı, idare ediyoruz. :D Takılsaydı elbetteki iyi olurdu. 12.5GB boş yer kalıyor sana. Ben dizi izliyorum. 720p. Bir sezonu atarım 4GB yaklaşık. Sonra bitince onu siler, diğer sezonu atarım. 2.5GB'ı geçkin de oyun var. :D Az biraz da pdfler, apkler, romlar, kerneller falan filan(1GB da bunlara harcıyorumdur, tahminen. :D) Gerisi de müzik ve fotoğraflar.
500-600 mb boş yerim kaldı. :D Biraz sıkıntı oluyor işte. Misal geçen bir yere gidiyorduk, dedim ki şu filmi de atayım izlerim. Atmak için dizilerden bir kaç bölüm silmek zorunda kaldım. Böyle bir döngü ile idare edebilirsin. :D
peki sağol bilgilendirdiğin için foruma ayrı konu açmayım hemde kullanıcılarına sormuş olayım diye düşündüm telefon iyi de tek sorun hafıza en azından 32 gblık modeli olsaydı yeterdi telefonun işlemcisi rami iyi onu alırsam fazla oyun uygulama kurarım:D film dizi felan telefondan izlemiyorum o sorun olmazda pdf,müzik felan çok atarım

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@blackaid Bir şekilde idare ediyor hafıza. Bu fiyat aralığındaki en mantıklı cihaz olduğunu düşünerek aldım. Hala da öyle düşünüyorum.

blackaid

blackaid

Üye
@blackaid Bir şekilde idare ediyor hafıza. Bu fiyat aralığındaki en mantıklı cihaz olduğunu düşünerek aldım. Hala da öyle düşünüyorum.
evet ben de öyle düşünüyorum telefonları inceledim birde aklıma bir fikir geldi otg denedinizmi otg ile oyunların data obb dosyalarını usb belleğe kursam oyunlar çalışır mı ? en azından bu yolla biraz dahili hafıza kullanımı azaltılabilir

Üst Alt