Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bize hâlâ Android L gelmedi, siz L'den sıkıldınız. :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nexus 5 e
350 lira fiyat biçti bi telefoncu :(
Kendiside 550ye satıyor o.O

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
byAndroid

byAndroid

Üye
Nexus 5 i 550 tl ye mi satiyo neresi orasi alcam o telefonu

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Onun bi kusuru vardır bence.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tamir görmüş veya ekran kırılmış yapılmıştır. Hic bi telefoncu 900 e 1000 e alip zararina satmaz. 900 1000 diyorum çünkü piyasasi bu. Senide 350 ye öldürmeye çalışmış 550 ye ekran ı kirik olani satıyolar. İkinci el ilanlarina bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Tamir görmüş veya ekran kırılmış yapılmıştır. Hic bi telefoncu 900 e 1000 e alip zararina satmaz. 900 1000 diyorum çünkü piyasasi bu. Senide 350 ye öldürmeye çalışmış 550 ye ekran ı kirik olani satıyolar. İkinci el ilanlarina bakabilirsiniz.
Nexus 5 un ortalama ikinci el piyasası 800 lira

caps6

caps6

Üye
Nexus 5 e
350 lira fiyat biçti bi telefoncu :(
Kendiside 550ye satıyor o.O
hangi telefoncu büyük ihtimal telefon borsasında ki telefoncular vardır bir sorunu ben de bir ara nexus 5 alacaktım 800-850 lira istiyorlardı

UpOneTR

UpOneTR

Üye
hangi telefoncu büyük ihtimal telefon borsasında ki telefoncular vardır bir sorunu ben de bir ara nexus 5 alacaktım 800-850 lira istiyorlardı
Keçiören gazinoda küçük bi dükkân ya
Borsadakiler uyanık ucuza alır pahalıya satar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Neyse konuyu dagitmayalim da
Şarj olurken burada % gözüküyor :(
Normalde niye yok bu :(

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü öyle kodlamışlar. :D

avast

avast

Üye
avast

avast

Üye
Sihhyeden 30 liraya 5600 mah powerbank aldim tirt cikti sadece el feneri caliaiyo yarin goturcem kabul ederler insallah

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sihhyeden 30 liraya 5600 mah powerbank aldim tirt cikti sadece el feneri caliaiyo yarin goturcem kabul ederler insallah
Xiaomi var 5000mah 50 lira sanirim10000mah da 75 lira bu hafta sonu ikisinden birini alcam

Üst Alt