Telefon Tavsiyesi Nexus 4 950 TL olurmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 950 TL olurmu ?
Öncelikle iyi akşamlar beyler dün teknosanın sitesine baktığımda Nexus 4 950 TL gözüküyordu.Şimdi ise 1199TL Olmuş Cumartesi Pazar gününe indirim mi var yoksa nadir olan bir indirimi mi kaçırdım ? 950 TL tamda biriktirmiştim bu hafta cumartesi alcaktım bir bakayım siteye dicekken o fiyatla karşılaştım.Nexus 4'ü alıp almamam buna bağlı lütfen yardım edin.Haftasonu indirimimidir sizce indirimler konusunda pek bir bilgim yok onun için sizden yardım istiyorum.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
İnşallah iner kardeşim gidip bir görüş istersen

Invoke

Invoke

Üye
Yine olur indirim zaten Nexus 5 1400, 4'ü 1200den veremezler. Ellerinden kalanı bitirmek için yine indirim yaparlar.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bence haftasonu iner gibime geliyor ama belli olmaz bu teknosanın işi

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende haftasonu indirimi diye düşünüyorum eğer 1200 ise benim Nexus 4 Hayal olcak :(

Invoke

Invoke

Üye
Teknosa olmaz başka yer olur. Nexus 5 geldi zaten. İllaki bulursun.

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
Valla internetten almayı düşünmüyorum bimekste garantiye kendisi yollamıyor onun için tek seçenek teknosa

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hafta sonu vatan' a bak kardeşim. Ama bu teknosadaki indiriminde hafta sonlarında yeniden olacağında emin olabilirsin. Fakat bazen bi indirim bi önceki indirimi tutmuyo.Kardeşim şuan gördüm teknosada 949 tl. Artı bluetooth kulaklık hediye elini çabuk tutmalısın

blacktalon

blacktalon

Üye
mediamarkt'ı takip edin o stok bitirme işinde iyi :)

Invoke

Invoke

Üye
Hafta sonu vatan' a bak kardeşim. Ama bu teknosadaki indiriminde hafta sonlarında yeniden olacağında emin olabilirsin. Fakat bazen bi indirim bi önceki indirimi tutmuyo.Kardeşim şuan gördüm teknosada 949 tl. Artı bluetooth kulaklık hediye elini çabuk tutmalısın

İnternete özel.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
HTC One X i de düşünebilirsin 32 gb modeli bugün hepsi burada da indirime girmiş 999 tl alınır bence.

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
Nexus4'ü turkcellden alsam bir problem çıkarmı teknosa gibi garantiye kendisimi gönderiyor?(Daha ucuz olduğu için turkcellden almayı düşünüyorum.2 gün içerisinde alacağım)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gönderir kardeşimde böyle yerlerin garantisinde sıkıntı olmaz yerini öğrenir kendi elinle daha erken göndermiş olursun buna takılma. Dediğim gibi teknosadada var bluetooth kulaklık hediyeli, ve HTC ONE X 32 Gb olanını 999 tl ye satıyolar.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Gönderir kardeşimde böyle yerlerin garantisinde sıkıntı olmaz yerini öğrenir kendi elinle daha erken göndermiş olursun buna takılma. Dediğim gibi teknosadada var bluetooth kulaklık hediyeli, ve HTC ONE X 32 Gb olanını 999 tl ye satıyolar.
Az once baktim 1400 tlydi 16 gb olani

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Buyur kardeş

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeş
İnternetten alcak olsam kesinlikle bunu alırdım.Maalesef internetten almicam.Onun için Pazar günü turkcell beni bekler 900 TL'ye Nexus 4 alcam.

blacktalon

blacktalon

Üye
X ve x+ var htcde karistirmayin

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
X ve x+ var htcde karistirmayin

Bende zaten karıştırmadım One x 999 tl dedim ve One X in linkini paylaştım.

İnternetten alcak olsam kesinlikle bunu alırdım.Maalesef internetten almicam.Onun için Pazar günü turkcell beni bekler 900 TL'ye Nexus 4 alcam.

Tipi falan netten bakınca hiç hoşuma gitmemişti ama arkası falan cam sanırım düz bide elime alınca çok hoşuma gitmişti hayırlı olsun kardesim

MrExpert

MrExpert

Üye
hafta sonu indirme giriyor olur büyük ihtimal.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 4 çok iyi telefon. Şarjı 1 günü zor çıkarıyor diyorlar. Şarj sorun değilse al gitsin. Hazır fiyatı da düşmüş.