LG Nexus 4 Teknosa'da Satış'ta.. / Müjdemi isterim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yoyofurkan

Üye
8gb lık versiyonu alınmaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Video cekimi hosuma gitmedi ...

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
bende var telefon mükemmel bişey Turkcell aldım.Kamerası gayet ii tek sorunu kulaklık vermemişler.Bide arka kasa camda oluyor mutlaka bir koruyucu almak zorundasınız(Eğer düşürmem diyorsanız o başka)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
bende var telefon mükemmel bişey Turkcell aldım.Kamerası gayet ii tek sorunu kulaklık vermemişler.Bide arka kasa camda oluyor mutlaka bir koruyucu almak zorundasınız(Eğer düşürmem diyorsanız o başka)

Kulaklık olayı herhalde sorun değildir, nitekim artık herkes kendi kulaklığını kendisi alıyor. Çıkan kulaklıkları beğenmiyorlar :)

Evet dediğin gibi çok dikkatli olman lazım, düşürdüğün an içinin yağları eriyebilir :)

Bu arada izlenimlerin nelerdir. nasıl gidiyor, ne zaman aldın ?

Ayrıca hayırlı oLsun :D

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş Açamadığı oyun yada program yok.Hiç Bir kasma olmuyor,Zaten ilk gücellemeler buna gelecek.4 gün önce aldım.Kamerası güzel(Akşam çekimleri orta ne çok iyi ne çok kötü).GPU Sayesinde hiç bir kasma olmaz(adreon 320) Dokunmatiği mükemmel.Ekran kırılmaz. İnternet te videoları var.Bir film dosyasını 7 dk indirdi(759 mb).HD Çekimi var.Kötü yanları ise telefonu alırken birde anahtara benzer bir şey veriyorlar sim kart yerini açmak için Hem sim kartı kestirme gerekiyor hemde Anahtarı kaybetmemen.İyi günler.Birde İlk güncellemeler buna gelecek 2 GB ramla hepsi kaldırır.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca 16 gb hafıza var bunun 14 gb sini kullanıyorsun

- - - Eklendi - - -

Benim en çok sevdiğim özellik yüz tanıma var. Google Chrome ve Google Earth var.S3 le aynı klasmanda sayılır.4.7 İnçlede pantolonun cebni sığıyor.Okulda telefon yasak ise(bizimkinde yasak)Sakın götürme çok çabuk farkediliyor.Arkası güneşte ve ya ışıklı ortamda parıldıyor.Arka kasa açılmıyor.İzlenimlerim Bu kadar.Teşekkürler

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Açamadığı oyun yada program yok.Hiç Bir kasma olmuyor,Zaten ilk gücellemeler buna gelecek.4 gün önce aldım.Kamerası güzel(Akşam çekimleri orta ne çok iyi ne çok kötü).GPU Sayesinde hiç bir kasma olmaz(adreon 320) Dokunmatiği mükemmel.Ekran kırılmaz. İnternet te videoları var.Bir film dosyasını 7 dk indirdi(759 mb).HD Çekimi var.Kötü yanları ise telefonu alırken birde anahtara benzer bir şey veriyorlar sim kart yerini açmak için Hem sim kartı kestirme gerekiyor hemde Anahtarı kaybetmemen.İyi günler.Birde İlk güncellemeler buna gelecek 2 GB ramla hepsi kaldırır.
Ayrıca 16 gb hafıza var bunun 14 gb sini kullanıyorsun
Benim en çok sevdiğim özellik yüz tanıma var. Google Chrome ve Google Earth var.S3 le aynı klasmanda sayılır.4.7 İnçlede pantolonun cebni sığıyor.Okulda telefon yasak ise(bizimkinde yasak)Sakın götürme çok çabuk farkediliyor.Arkası güneşte ve ya ışıklı ortamda parıldıyor.Arka kasa açılmıyor.İzlenimlerim Bu kadar.Teşekkürler

izlenimlerin için teşekkür ederim.
Ayrıca dediğin gibi sim kartın kesilmesi gerekiyor yada değiştirmen lazım ancak o sana verilen ucu kaybetsen de mühim değil nitekim iğne ile de açabilirsin :)
Senin internetin çok hızlı sanırım 7 dakikada 759 mb dosyayı indirdiğine göre :)

Kaç mb internetin var senin?

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
1 GB + Wifi

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teknosa da baktim .
Video performansi hic de icacici gelmedi .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende sasirdim acikcasi .

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş Herkese göre farklıdır.O senin şeçimin

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Acaba ayarlari falan yapilmamis mi teknosa da .
Teshir de ya hani ?

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş bencede öyle.Bendede kamera ayarsız geldi.Bir kaç uygulama var ayarlarda oynama yaptım.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
video cekımı yapıp ekler misin bir ?
Bir de resim ...
Sana zahmet

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Tmm kardeşde Kendi çekimimi bugün koyamamda bu video ile aynı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yarın eklersen sevinirim .

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
1080P DE oynat kardeş

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
videoya tıkladıgım zaman zaten 1080 de oynatıyor .
görüntü fena değil burada .

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Bunda biraz fark var oda kamera uygulamaları ile güzelleşir.Eğer alcaksan kesin öneririm....Resimler Önceden eklendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...