LG Nexus 4 Teknosa'da Satış'ta.. / Müjdemi isterim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ayni degil .
Htc daha buyuk biraz.
Ikisi de 4.7 ama ...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ve performans bakımından sınırları zorlayan ürün bence Nexus 4 tür arkadaşlar.. @Ulubeyli64 sen bizlere bir video kaydı yapıp yollarmısın nasıl çektiğini görelim bizlerde.?

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş teknosada yan yana koy bak Htcde tuş yeri olduğu için biraz büyük gelmiştir

- - - Eklendi - - -

Kardeş ancak evde koyabilrim.Şimdi telden giriyorumda

- - - Eklendi - - -

Kardeş ancak evde koyabilrim.Şimdi telden giriyorumda

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=jHKplupfLqg

- - - Eklendi - - -

Benim gözden iyi çekiyo

- - - Eklendi - - -

1080p de oynatın lütfen

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=KfB5XejNhwE

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
Media Marktda gelse 1300 tlden s3 yerine bu telefonu kesin alırım :D sizce s3 mü nexus 4 mü

s3 geçen senenin başlarında bomba gibi telefondu ama Nexus 4 malzeme kalitesi olsun donanım olsun yazılım olsun + fiyat olsun daha iyi :)

Ekrani htc one x den ufak mi arkadaslar ?
4.7 diyor htc one x ama s3 4.8 olmasina ragmen ayni ama .
Amcam nexus 4 ün ekrani htc one x den ufak diyor

ikiside aynı sadece nexus 4 te ekranı sağ ve sol taraftan kaplayan yer çok dar one x te o alan daha kalın olduğundan göze öyle geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ulubeyli64
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş, sen akşam olunca ufaktan bir video görüntüsü eklersen sevinirim. Ama neden şimdi çekemedin :)

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş Telefondan giriyorumda.İnternet paketi az kaldı. Ondan ben sana özelden gönderirim

- - - Eklendi - - -

Kardeş Telefondan giriyorumda.İnternet paketi az kaldı. Ondan ben sana özelden gönderirim

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

Tamam sen yolla bende onu forumda paylaşırım :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Paylasin ekleyiverin .:)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
TMM Gönderirim

- - - Eklendi - - -

Güçlü arama motoru Google, akıllı telefon sektöründe oldukça iddialı. LG aracılığı ile üretimini gerçekleştirdiğiLG Nexus 4‘ ün Amerika, Almanya, İngiltere, Avusturya, Kanada, Fransa ve İspanya’da önümüzdeki haftaGoogle Play Store vasıtası ile çevrimiçi satışa sunulması planlanıyor.Nexus 4′ ün özelliklerine bakacak olursak;4.7″ büyüklüğünde 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde True HD IPS+ ekran, Adreno 320 Grafik birimi, 2GB RAM, 1.5GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 yonga seti, 8GB /16GB dahili hafıza,8MP arka kamera, 1.3MP ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, kablosuz şarj özelliği, Android 4.2 Jelly Beanişletim sistemi ve 2.100mAh batarya olarak belirtilebilir.Google LG Nexus 4‘ ü önce 13 Kasım tarihinde Play Store aracılığı ile satışına başlayacak. Daha sonra Kasım sonu Aralık başı gibi diğer satış kanallarına dağıtım yapacak. Ünlü Alman perakendeci Media Markt, LGNexus 4‘ün satışının Aralık 15 gibi olacağını belirtiyor. Ama Türkiye satışlarının ne zaman başlayacağı henüz belli değil.Google Play Store üzerinde 8GB LG Nexus 4‘ün 299$, 16GB LG Nexus 4′ün de 349$ fiyat etiketine sahip olacağı yönündeydi. Avrupa‘da para birimleri Euro olarak dönüşeceğinden 8GB LG Nexus 4‘ün 299€, 16GB LG Nexus 4′ün de 349€ fiyat ile sunulacak.Media Markt, 16GB‘lık LG Nexus 4 için ön sipariş alımına başladı ve akıllı telefonu KDV dahil 395€’ dan (550$) listeledi.

- - - Eklendi - - -

Güçlü arama motoru Google, akıllı telefon sektöründe oldukça iddialı. LG aracılığı ile üretimini gerçekleştirdiğiLG Nexus 4‘ ün Amerika, Almanya, İngiltere, Avusturya, Kanada, Fransa ve İspanya’da önümüzdeki haftaGoogle Play Store vasıtası ile çevrimiçi satışa sunulması planlanıyor.Nexus 4′ ün özelliklerine bakacak olursak;4.7″ büyüklüğünde 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde True HD IPS+ ekran, Adreno 320 Grafik birimi, 2GB RAM, 1.5GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 yonga seti, 8GB /16GB dahili hafıza,8MP arka kamera, 1.3MP ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, kablosuz şarj özelliği, Android 4.2 Jelly Beanişletim sistemi ve 2.100mAh batarya olarak belirtilebilir.Google LG Nexus 4‘ ü önce 13 Kasım tarihinde Play Store aracılığı ile satışına başlayacak. Daha sonra Kasım sonu Aralık başı gibi diğer satış kanallarına dağıtım yapacak. Ünlü Alman perakendeci Media Markt, LGNexus 4‘ün satışının Aralık 15 gibi olacağını belirtiyor. Ama Türkiye satışlarının ne zaman başlayacağı henüz belli değil.Google Play Store üzerinde 8GB LG Nexus 4‘ün 299$, 16GB LG Nexus 4′ün de 349$ fiyat etiketine sahip olacağı yönündeydi. Avrupa‘da para birimleri Euro olarak dönüşeceğinden 8GB LG Nexus 4‘ün 299€, 16GB LG Nexus 4′ün de 349€ fiyat ile sunulacak.Media Markt, 16GB‘lık LG Nexus 4 için ön sipariş alımına başladı ve akıllı telefonu KDV dahil 395€’ dan (550$) listeledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...