Netqin antivirüs 4.0 n8 ile uyumludur

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Netqin antivirüs 4.0 n8 ile uyumludur

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Denge Siz, vursavus, MaximRom ve 5 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Deneyen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim benim N8'im olmadığı için deneyemiyorum..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
indirdim kurup bakarım açıklamayı yapayım sonra

selimogzbsrn

Üye
arkadaşlar bu versiyonu mu? anti-lost çalışıyor mu?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
gayet başarılı denedim iyi ve güzel bir tarama yapıyor. uygulamaları yüklerken didik didik tarıyor perivate sys sistem dosyalarını tarayıp öyle kuruyor uygulamayı.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bugun telefona yükledim, telefon dondu, pili çıkarıp takmak zorunda kaldım bir kaç kez. en sonunda sağ salim kaldırabildim. C7 ile uyumsuz mu anlamadım :S
Paylaşım için teşekkürler.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;3348848' Alıntı:
bugun telefona yükledim, telefon dondu, pili çıkarıp takmak zorunda kaldım bir kaç kez. en sonunda sağ salim kaldırabildim. C7 ile uyumsuz mu anlamadım :S
Paylaşım için teşekkürler.

c7 uyum sağlaması lazım netqinin ana sitesinde öyle belirtilmiş çünkü..

linki verdim kendinizde c7 modelini seçip bakabilirsiniz..

efeersoz

Üye
5800da çalıştı teşekkürler

zorbey42

Üye
bunun türkçesi yokmu arkadaşlar veya türkçeye çevirebilecek bir arkadaş dua ederim kendisine

serinaga

serinaga

Üye
c7 uyum sağlaması lazım netqinin ana sitesinde öyle belirtilmiş çünkü..

linki verdim kendinizde c7 modelini seçip bakabilirsiniz..
:yuru

Ben C7'de yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum, son derece hızlı ve hiç kasma yapmadı. Tek sorun Virüs DB ilk kurulumdan sonra update edip, sanırım 1 hafta sonra paralı oluyor. Bende önemsemedim ama neredeyse 1 ay olmak üzereydi ki, 42 şüpheli dosya olduğunu belirtip virüs DB'yi güncelememi istedi, bende tamam dedim ve kendiliğinden bedava güncelleyip komple sistemi taramamı istedi ve tarama sonrası sistemin temiz olduğunu söyledi. Bu durum normal mi değil mi bilmiyorum ama, telefona gelen sms'lerdeki linklerden tutun da downloan ettiğiniz, yüklediğiniz tüm dosyaları didik didik tarıyor. Paylaşım için konuyu açan arkadaşa teşekkürler ...

najanaja

najanaja

Üye
ilk çıktığı zaman virüs date base ücretsiz istediğin zaman güncelleyebiliyodun şimdi paralı yapmışlar güncelleme yapılmıyo artık. O kötü oldu içerisindeki data base çok eski. Bunuda krekleseler ya.

jipien

jipien

Üye
teşekkürler SAOL

mert9000

Üye
sağol eline sağlık

seven1

Üye
tsekurler

steelstil

steelstil

Üye
519 day diyor iyiymis tesekurler

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bunun türkçesi yokmu arkadaşlar veya türkçeye çevirebilecek bir arkadaş dua ederim kendisine

türkçe uygulamalar bölümünde kısa bir süre sonra çıkacak arkdşm, bende bekliyorum

alperjk

Üye
hackli n8 de sıkıntı yaratırmı hack i silme gibi ?

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
E 7 de herşey yolundaydı....güncelleme için beni paypal, visa,master vs vs istemeyene kadar.Bence çok iyi koruyucuyu kaybettik.oturup Halil Sezai dinleyeceğim.Bizim ustalar bunun bir çaresini bulana kadar telefona her bakışımda aklımdan çıkmayacak.(kafam hep duman)bu arada Nokia E7 Belle için önereceğiniz anti-virüs paylaşımı varsa beni yönlendirirmisiniz.herkese teşekkür ederim.

aykut074

Üye
sorunsuz çalışıyor tşk