''Neden Hala Nokia?'' sorusuna bide ben cevap vereyim bakın bir

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Neden hep böylesiniz?Microsoft ile alıp veremediğiniz ne?
katılıyorum bu microsofta karşı çıkanlar bilgisayarlarında microsoftun ürettiği işletim sistemini kullanmıyorlarmı? yoksa lunix mi? :d:

tapatalk

tapatalk

Üye
Neden hep böylesiniz?Microsoft ile alıp veremediğiniz ne?

Windows berbat bi sistem param olsa direk mac alicam. Donanimi bilgisayari bukadar yoran bir sistem olamaz. Hicbir programla optimize calismiyo 2gb grafik islemci cizimi zor yapiyo

- - - Eklendi - - -

katılıyorum bu microsofta karşı çıkanlar bilgisayarlarında microsoftun ürettiği işletim sistemini kullanmıyorlarmı? yoksa lunix mi? :d:

Linux kullanmak asiri zor, Ubuntu haric kullanilmaz ve super bilgisayarlarin hepsinde linux vardir. Anliycagin sen kullanamazsin

MrExpert

MrExpert

Üye
Windows berbat bi sistem param olsa direk mac alicam. Donanimi bilgisayari bukadar yoran bir sistem olamaz. Hicbir programla optimize calismiyo 2gb grafik islemci cizimi zor yapiyo

Tasarımcılar genelde mac kullanıyor :hmmm

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Linux kullanmak asiri zor, Ubuntu haric kullanilmaz ve super bilgisayarlarin hepsinde linux vardir. Anliycagin sen kullanamazsin
biz zor işlerin adamıyız kocum lunixte kullanırız mac'ta

tapatalk

tapatalk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe, ~N.A.W.Y~ ve MrExpert
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
:hmmm

smh60

smh60

Üye
Sağlamlık bakımından iyi olabilir fakat işletim sistemi olarak :kotu:

avcitalip

avcitalip

Üye
Galaxy S2 ' yi de es geçmeyelim. :yuru Yere tüm gücümle çarptım , cihazda çizik olmadı daha nolsun :ehe

denk gelmemiştir,dün babamın cebinden s2 fırladı taşa çarptı yandan çerçeve içe girdi iç ekran pert oldu :evet:

Allah'tan kaskosu var beleşe yaptıracak :eller:

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;7ew_yS08ZUk]http://www.youtube.com/watch?v=7ew_yS08ZUk[/video]

bende 5210 var adam olun fırlatırım kafanıza len :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

denk gelmemiştir,dün babamın cebinden s2 fırladı taşa çarptı yandan çerçeve içe girdi iç ekran pert oldu :evet:

Allah'tan kaskosu var beleşe yaptıracak :eller:

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;7ew_yS08ZUk]http://www.youtube.com/watch?v=7ew_yS08ZUk[/video]

bende 5210 var adam olun fırlatırım kafanıza len :ehe

Cebinden s2 nasıl fırlıyor yahu :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye

Cebinden s2 nasıl fırlıyor yahu :ehe

Gomlegin cebinden :evet: ilk aldiginda da suya düşürdü aynı şekilde :zzz: yine kaskosu vardı telefonu değiştirdi :evet: şimdi sadece ekran değişecek o yüzden gerek duymadık :)

Üst Alt