''Neden Hala Nokia?'' sorusuna bide ben cevap vereyim bakın bir

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
''Neden Hala Nokia?'' sorusuna bide ben cevap vereyim bakın bir
sa arkadaşlar beklenmedik bi şekilde asha 311 gölü boyladı anlatayım; balık tutmaya göle gittiler dayımlar asha 311 ile telefon görüşmesi yaparken elinden kayıyor ve taşlara çarparak cumburlop ! göle düşüyor dayım umudu kesip almıyor çalışmaz diye diğer dayım alalım falan diyince bakıyorlar buluyorlar 30dk lık bir zaman az deil ve hala çalışır durumda bulunuyor xperia z ile kıyaslıyorum. Nokia 300tl lik telefonu yapmış suya darbeye dayanıklı buda ''Neden hala Nokia?'' sorusunun yeterince cevabıdır galiba Düşüncelerinizide bekliyorum Not: asha 311 'in fotolarını ekleyeceğim Not2:enter tuşu fonksuyonunu kaybetmiş basıyorum basıyorum aşağıya inmiyor :d:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O bir şey mi. Benim hanım 2700 Classic telefonu çamaşır makinesine atmış dalgınlıkla. 10 dakika sonra çıkardık. Pirince koydum. 1 gün sonra canavar gibi çalıştı.:)

Demek ki neymiş: Nokia taş gibi telefon yapıyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
sa arkadaşlar beklenmedik bi şekilde asha 311 gölü boyladı anlatayım; balık tutmaya göle gittiler dayımlar asha 311 ile telefon görüşmesi yaparken elinden kayıyor ve taşlara çarparak cumburlop ! göle düşüyor dayım umudu kesip almıyor çalışmaz diye diğer dayım alalım falan diyince bakıyorlar buluyorlar 30dk lık bir zaman az deil ve hala çalışır durumda bulunuyor xperia z ile kıyaslıyorum. Nokia 300tl lik telefonu yapmış suya darbeye dayanıklı buda ''Neden hala Nokia?'' sorusunun yeterince cevabıdır galiba Düşüncelerinizide bekliyorum Not: asha 311 'in fotolarını ekleyeceğim Not2:enter tuşu fonksuyonunu kaybetmiş basıyorum basıyorum aşağıya inmiyor :d:

Konuyu o cihazdan mı açtınız? :oha:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Nokia zaten dayanıklılık konusunda kendini ispatlamış bir marka. Umarim wp telefonlar ile eski günlerine kavusur tekrardan.

umitgul18

umitgul18

Üye
Şanslısın :D. Ah birde dayanıklılığı kadar işletim sistemi de iyi olsa

tapatalk

tapatalk

Üye
yani ? dayimin tek kasa motorolasi camasir makinesinde yikandi sorun yok bunlar takoz diye geciyo

Kerim.

Kerim.

Üye
babamin 6020side suya dustu.hemen kuruladik pirincin icine koyduk ama bir daha acilmadi rahmetli.

Crixus07

Crixus07

Üye
Bir işe yaramadıktan sonra 100 yıl birsey olmasa nolur..Xperia neo kullanıyorum 2 yıldır.Daha bır kere yere dusurmedım..

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
Pringles

Pringles

Üye
Benim telefonum ıslanmadı ama, yazdıklarımda hiç bir abartı yoktur ;

Merdivenlerde yürürken telefon elimden düştü yaklaşık 3.5 metreden yere yuvarlanarak düştü batarya ve arka kapak uçtu gitti.
Telefon gitti artık kesin açılmaz dedim :)
Telefonu tekrar birleştirdim açtım hiçbir sorun yok, sadece ekranda gözle görmek baya zor büyüteçle bakıldığında dikkat çekiyor ufacık kılcal çizik var :)

Sağlamlık olarak gerçekten çok iyi bir marka :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
akilli telefonda önemli olan guzellik ile saglamligi entegre edebilmek samsung bunu yapabiliyormu ?

- - - Eklendi - - -

akilli telefonda önemli olan guzellik ile saglamligi entegre edebilmek samsung bunu yapabiliyormu ?

ka_za

ka_za

Üye

- - - Eklendi - - -

Nokia yapabiliyor mu sence? Hem bu dediğin telefon asha serisi. Pekde akıllı telefon denilemez artık . Lumialarda olur mu?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Boşver!!
nokia tabi sağlam ama benim n95 yaklaşık 5 senedir çalışıyor ama artık sadece alo diye konuşmadan başka bi işe yaramıyor :D
Ne düzgün oyun var nede uygulama
Bende 1 sene önce gittim Xperia ray aldım :)
Şimdi n95 sadece dolapda duruyor kullanmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Invoke
nalcam22

nalcam22

Üye
Nokia yapabiliyor mu sence? Hem bu dediğin telefon asha serisi. Pekde akıllı telefon denilemez artık . Lumialarda olur mu?

Kardeş sen anlamamışsın bazı arkadaslar telefonun kullanım amacını anlamıyor

PriZm

PriZm

Üye
Bende Galaxy S ile bisikletle giderken çakıllara düştü çizik olmadan çıktı
Bir arkadaşta 3310 ile arabanın camını patlattı :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende Galaxy S ile bisikletle giderken çakıllara düştü çizik olmadan çıktı
Bir arkadaşta 3310 ile arabanın camını patlattı :D

galaxy s saglamlik konusunda samsung'un övünebilecegi nadir cihazlardandır. Sakin s'in saglamligina alişip note2'yi telef etme:D

PriZm

PriZm

Üye
Tabiki :D Note 2 zaten daha elimde iken kırılacak gibi bir his veriyor :D

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet.s2,wonder falan gayet saglam.telefonlari kendin kullanmadan kafadan uydurmayla yok soyle yok boyle deme.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi

şu an lumia serisi ile yapabildiğine inanıyorum ayrıca şuda warki nokia belle'yi geliştirirse mükemmel olur şu anda bellenin ev ekranı androidinden güzel ve nokia azıcık fedakarlık yapsa donanımı yüksek tutsa 1.numara olur

- - - Eklendi - - -

Evet.s2,wonder falan gayet saglam.telefonlari kendin kullanmadan kafadan uydurmayla yok soyle yok boyle deme.
galaxy ace galaxy mini kullanan biliyorum şahit oldum tek düşmeyle pert olduklarına

Türe

Türe

Üye
Galaxy S2 ' yi de es geçmeyelim. :yuru Yere tüm gücümle çarptım , cihazda çizik olmadı daha nolsun :ehe

Üst Alt