''Neden Hala Nokia?'' sorusuna bide ben cevap vereyim bakın bir

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
hele 3310 babam sinirinden üstüne çekiç fırlattı sadece camı çatladı hala çalışıyor

umutbabaaa

Üye
Nokia sağlam yapıyor donanıma bakmıyor(arasın müzik dinletsin facebook a twitter e girsin yeter)(bencede yeter)

kurd-0

Üye
O telin içi boş olduğundan bişey olmamıştır

fk555897

fk555897

Üye
Nokia sağlam yapıyor donanıma bakmıyor(arasın müzik dinletsin facebook a twitter e girsin yeter)(bencede yeter)

Tamam insanlar sadece senin söylediğin kriterler için telefonu kullansalarda hep telefonlarda daha fazla özellik istiyorlar.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence Bu o soruya cevap değil.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Insanlar hep böyle hep bir fazlası asla yetinmezler yenisi aldıktan sonra eskisi değersiz oluyor doğru değilmi ? Su an htc piko kullaniom yetmiyor 512mb ram hafıza sorunun var 3mp kamera netleme yok flash yok gpu adreno 200 flash desteği yok gpu nun ve mc3 desteklemiyor hatta geç bişey desteklemiyor su anda yazı yazarken donuyor ama neden kullanmayayim ki nedir bu hırs sen insanca yaşanıyorsun bu yaptığımiz ınsanlık degil asla yetiniyoruz küme neyi kanıtlıyoruz ?

- - - Eklendi - - -

Facebook uygulamasinda bile donan vi telefonum var

Jomolocco

Jomolocco

Üye
nokia saglam o konuda laf yok ama her sey saglamlik degil ya.

Adam akilli program bile yok daha

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
androidden ve ios'tan once nokia vardi kraldi ama androide gecmedi ilk once meego isletim sistemli n9 cikardi sonra meegoya kazik atti windowsa gecti meego ile devam etseydi veya androide gecseydi samsungla basabas gidecekti ama windowsa gecerek en buyuk hatayi yapti oldu kral ciplak bu saatten sonra nokiadan,windowstan bi sey olmaz

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
androidden ve ios'tan once nokia vardi kraldi ama androide gecmedi ilk once meego isletim sistemli n9 cikardi sonra meegoya kazik atti windowsa gecti meego ile devam etseydi veya androide gecseydi samsungla basabas gidecekti ama windowsa gecerek en buyuk hatayi yapti oldu kral ciplak bu saatten sonra nokiadan,windowstan bi sey olmaz

Katiliyorum

Uhops

Uhops

Üye
Benim telefonum ıslanmadı ama, yazdıklarımda hiç bir abartı yoktur ;

Merdivenlerde yürürken telefon elimden düştü yaklaşık 3.5 metreden yere yuvarlanarak düştü batarya ve arka kapak uçtu gitti.
Telefon gitti artık kesin açılmaz dedim :)
Telefonu tekrar birleştirdim açtım hiçbir sorun yok, sadece ekranda gözle görmek baya zor büyüteçle bakıldığında dikkat çekiyor ufacık kılcal çizik var :)

Sağlamlık olarak gerçekten çok iyi bir marka :oke:

böyle durumlarda isterse 9999metreden düşsün fizik kurallarına göre telefon her düşmede merdiven basamk Boyu kadar düşeceği için sorun olmaz.:oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadas androidi telefon olarak goruyor:D

herkes anlamak istediğini anlar.android masraflı olduğundan malzame kalıtesınden calıyorlar ve androıd telefonların geneli sağlam olmuyor.

esokmen

esokmen

Üye
Hepsi icin gecerli dgil ki sadece o bir sans

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
dostum düz mantık gidiyosun apple 1 çıktığında 5800 galipti apple 1 in batarya çıkmıyordu 5800 ile kiyaslanıyordu burada anlatmak istediğim windows'tan bişey olmaz demen yanlış. Wp yeni çıktı. bi windows 95 e bak birde windows 8 e yani Eger geliştirirler ise android kadar olabilirler. Ama insanlar o arayüze alışmış değil. Bu arada şunuda belirteyim
Bildiğim Kadarıyla ;
Lunix>Android
Windows 8>Windows Phone 8
Herşey mümkün

tapatalk

tapatalk

Üye
Win98 de kullandim win8 kullaniyorum şuan. sisteme + olarak hic birşey koymadilar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
dostum düz mantık gidiyosun apple 1 çıktığında 5800 galipti apple 1 in batarya çıkmıyordu 5800 ile kiyaslanıyordu burada anlatmak istediğim windows'tan bişey olmaz demen yanlış. Wp yeni çıktı. bi windows 95 e bak birde windows 8 e yani Eger geliştirirler ise android kadar olabilirler. Ama insanlar o arayüze alışmış değil. Bu arada şunuda belirteyim
Bildiğim Kadarıyla ;
Lunix>Android
Windows 8>Windows Phone 8
Herşey mümkün

lunix ? Yeni bir işletim sistemi sanırımsam. :)

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
windows pismanliktir uzak durun

Üst Alt