Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
''Neden Hala Nokia?'' sorusuna bide ben cevap vereyim bakın bir
şu an lumia serisi ile yapabildiğine inanıyorum ayrıca şuda warki nokia belle'yi geliştirirse mükemmel olur şu anda bellenin ev ekranı androidinden güzel ve nokia azıcık fedakarlık yapsa donanımı yüksek tutsa 1.numara olur
- - - Eklendi - - -
galaxy ace galaxy mini kullanan biliyorum şahit oldum tek düşmeyle pert olduklarına
Onlar kotu zaten.her telefonu saglam olacak diye bir sey yok.nokianinda her telefonu saglam degil.annemin 5300i yere dusmeyle kafayi yedigini arama yapmadigini biliyorum.babamin 6020sininde suya dustukten sonra bir daha calismamasi gibi.
Bu arada nokia soyle yapsa boyle yapsa diye konusmak yerine asil yaptiklarini konusmak daha dogru.ne yapti symbian telefonlari?bitirdi.
siz daha nokiayi savunun.
Arkadaşlar dayanıklılık ve kalite tamam da biraz da özellik eklemeli telefonlarına. Yüklendi kamera ve tasarıma gidiyor öyle.
MaxipmaN
Üye
nokiadan bi cacık olmaz
oktaygezgin
Üye
nokia devri bitti artik
Pikkaccu
Üye
Kahrol Nokia. Sen git sahibin Microsoft'a para kazandır.
GuiTaRisT111
Üye
Kardeşim annemin 7610'unu su dolu kovaya düşürmüştü. Hemen çıkardık fön makinesiyle yarım saat uğraştık. Pirince falan koymadık ve hala taş gibi çalışıyor.
galaxy s mi sağlam yok abi ben kullandım kasanın etrafı nın boyaları siyahtan iğrenç bir renge döndü beyaz desem değil gri desem değil arka kapağın çizimleri de cabası bu sağlamlık sa ayvayı yedik
galaxy s mi sağlam yok abi ben kullandım kasanın etrafı nın boyaları siyahtan iğrenç bir renge döndü beyaz desem değil gri desem değil arka kapağın çizimleri de cabası bu sağlamlık sa ayvayı yedik
+haritaları,bunu da eklemek gerek hakkını yemiyelim.ben şuan n8 kullanıyorum,şikayetim sadece internet tarayıcısından yoksa benim için yeterli bir telefon.ama değiştirmeyi düşünüyorum. aklımdan 4s ve s3 zaman zaman geçsede, wp8 li bir lumia hayatıma girmeden ben nokia dan ayrılamam
Silinen Üye 2381601
Kapalı Hesap
Nokia en akilli telefon! Nokia java telefona 1 ghz i$lemci koya biliyosa konu kapanmi$tir. Nokia gta 3d aça biliyosa konu kapanmi$tir (yazda s60v3 ve s40v6 için fruit ninja, talking tom, gta 3d linkleri koycam)
tapatalk
Üye
la ativ serisi cihazlar çelik kasa bu seferde eziliyo diyolar bahane çok yani
marist
Üye
Nokia iLk göz agrımız Laf Yok Ona NankörLük yapmayın
- - - Eklendi - - -
Nokia iLk göz agrımız Laf Yok Ona NankörLük yapmayın
fingerback5
Üye
Eğer telefondan özellik değil de saglamlik ariyorsaniz ha 3310 ha lumia - asha.Biz bu aletleri yere düşürmek suya birakmak için almiyoruz.Biraz piyasadan haberi olan da bu telefonlarin mini bir PC olduğunu algilar.Özellik olmadiktan sonra saglamlik işlemiyor.Dikkatli kullanan ciddi hasar vermez telefonuna öyle soyleyim.
pirenuri
Üye
Birisi de lumialarda olabiliyor mu yazmış. İşçinin birisinin l920sinin üzerinden iş kamyonu geçiyor
. Ekran çatlıyor ama hala çalışıyordu. Nokiada bu sıradışı olay içim adama yenisini vermişler
Birisi de lumialarda olabiliyor mu yazmış. İşçinin birisinin l920sinin üzerinden iş kamyonu geçiyor
. Ekran çatlıyor ama hala çalışıyordu. Nokiada bu sıradışı olay içim adama yenisini vermişler