Dawn
Emekli Yönetici
20 özellik de artık Iphoneda var diyorsun da ona istinaden maddeleri tek tek çürütecek kaynaklar diyorum ...Benden nasıl bir kaynak istiyorsun dostum ne için kaynak sana yardım. Edeyim
Yok hani acısını çıkartmaya çalışan üye belli, onun dışındaki arkadaşlar gayet olgun bir şekilde yorumlarını yazıyorlar ... Ben de yaklaşık 6 aylık ıphone 3g kullanıcısıyım ve ben de amerikadan getirttim, sanki amerikadan getirtilince 400 dolara alıyormuş gibi ortam yaratılmış, amerikadan getirttim diyen arkadaş ne kadara getirtmiş nerden getirtmiş söylesin de biz de kıyaslamamızı ona göre yapalım ...bence 1400 liranın acısını deflamat dan çıkarmaya çalışıosunuz10 numara telefon 5800..dokunmatiği de ısı ve dokunmayla hisseden iphone a eliniz soğukken söz geçiremezsiniz iki parmaklı bi eldiven kullanmanız gerekir bilmiorsanız ...ayrıca iphone bende kullanıorum hoş o kadar para vermedim de ince olması dışında hiç bi marifetinmi görmedim
babcım ısı sensöru ney yaa nerden cıktı butelefonda sadece şu ısı sensörlü ekranı biraz saçma o
Yahu daha türkiyeye gelir gelmez dönen reklamları görmediniz mi? "Vee sonunda Iphone türkiyede !" "Herkes kuyruk da !" "İşte photo browser ile fotoğrafları parmak kaydırması ile görebiliyorsunuz !" vs. vs. herkes etkilenerek aldı milyarlar vererek aldı, tabi sonrası mağlum ... "ya video çekmiyor bu , kamerası çok dandik pili nasıl değşiyor bunun, bluetoothla nasıl müzik atılyıor ? " vs. vs. ha sonra jail break olayı geldi bu sefer de "garanti kapsamından çıkar mı? Çıkmaz mı?" soruları oluştu, "restore edersek kandırırız apleı" dendi, bu sefer de "ya peki cihaz açılmazsa? " soruları kafaları karıştırdı ve kimse de "ben jail break yapmıştım ama garantiden yararlandım" diyip de kanıt gösteremedi ... Yurt dışından telefon getirmek de ayrı bir muamma tabiki de ... Türkiyedeki distürübütörler yurt dışından gelen telefonları garanti kapsamına almıyor tabiki de aynı durum paralel ithalat ile türkiyeye sokulmuş telefonlar için de geçerli ... Olur da telefon bozulursa çözüm yolları pek de aydınlık gözükmüyor ... Örneğin ekranı kırılan bir ıbroke'ın ekran değişim maliyetinin ne kadar olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Yazık gerçekten ...buram buram kalite kokan telefon milletin elinde patlıyor ve ilginç olan yön ise apple hala açıklama yapmamıştı. 2. milyonlar satmasının sebebi ise yurt dısında Hatlar ile satılmasıdır. Apple ilk olarak Gsm şirketleri ile anlaşarak satış yapıyor. bu milyonları gözünde fazla abartma yani
--------------- Ekleme ---------------
hee ben ne kullanıyorum dersen nokia 5610 ve N96ım war. asıl kalite ve teknoloji işte N96 dır. sizin 500 tl lik dediğiniz 5800 bile appleye kaafa tutabiliyorsa su an çıkmak üzare olan N900 ü hiç düşünemiyorum. kalite mi: 5610 um 2. kattan aşaya atıldı snouç hiç birşey olmadı sapa sağlam haal kullanıyorum. sen at o iphone ni ben göreyim. Ayrıca Jailbreak yaparsan telefonun garanti dışı kalır. kalmaz diye birşey de yok.
Fiyat-Performans kıyaslamasını herkes rahatlıkla yapabilir, haketmiyor o denli parayı ...bu bir tercih meselesidir ama sen 5800 daha iyi olduguna inaniyorsan onu kullanirsin ben sahsen 10 yillik nokia kullanicisiyim 5110 la baslamistim ama iphoneyi aldiktan sonra fikrim degisti jailbreak yaptim bir suru oyun ve uygulama yukledim oyun oynamayi cok sevdigim icin iphone tercihimdir.ayrica garanti disi kaliyo diyosun ama restore yapilinca garanti kapsamina tekrar aliyosun .ayrica konu icin tesekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?