Ne hikmetse....

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
Beğin et parçası, kas değilki bu beğin gücü dedikleri gercek olsun her istediğin gerçekleşiyorsa
o zaman istedğin şeylere dikkat etmelisin Arada bana da dua et :)

Her istediğini beyin aracılığıyla yapamazsın. 6. His - durugörü vs vs bu uzuyor böyle. Arkdaşın yaşadığıda dejavu gibi birşey aslında pek bi alakası olmasada dejavu denilebilir.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
bende yurtta kalıyorum te bu yazıyı olurken şu şarkı mevzusunu kesin yazmıştır derken oraya geldim.ama şaşırmadım yurtta kalan herkese oluyor bunlar sanirim :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bende yurtta kalıyorum te bu yazıyı olurken şu şarkı mevzusunu kesin yazmıştır derken oraya geldim.ama şaşırmadım yurtta kalan herkese oluyor bunlar sanirim :)

aynen ama nasıl oluyo kimseden o kişinin geleceğini duymadan nerde acaba diyosun ertesi gün çıkıp geliyo :hmmm şarkı olayı da öyle çok garip. Dejavudan biraz uzak bi olay bu. Ama bi ara bi dejavu yaşadım iki arkadaşım derste sohbet ederken bunu sanki önceden yaşamıştım dedim hatta konuştuklarının ne olduğu bile aklıma geldi ve o aklıma gelen şeyi konultu ikisi de :allalla:

sincarezindan

sincarezindan

Üye
tamamen psikolojik bir durum :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
olur böyle gariplikler

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Benim de en nefret ettiğim şarkılar dilime dolanıyor ne hikmetse.

Bkz: Yatcaz Kalkcaz, Ankara'nın Bağları vs..

Sonra heryerde karşıma çıkıyor orası ayrı bir muamma.

Aynı durumdayız yani.

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Enverle ayni durumdayim

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hacım bunlar yaşanacak şeyler sorun yok iyi bi insansın herhalde genel olarak :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt