Ne hikmetse....

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Ne hikmetse....
Arkadaşlar ben başımdan geçen demiyim de sürekli yaşadığım bi olayı anlatacağım.

Ben yurtta kalıyorum bu olay en az 3-4 kere başıma geldi. Mesela bir aydır biri gelmiyo yurda ben onun yokluğunu farkediyorum acaba nerde bayadır gözükmüyo diyorum ertesi gün çıkıp geliyo. Bi kere de iki kişinin uzun zamandır yurtta olmadığını farkettiğim günden sonraki gün oiki kişi de yurda geldi.

Bir diğeri ise defalarca yaşadığım bi olay. Mesela o gün hiç dinlememiş olsam da bi şarkı ağzıma takılıyo sürekli onu söylüyorum daha sonra başka birinin yanına gidiyorum o da aynı şarkıyı söylüyo veya o şarkı benim dilime dolanmış televizyonu açıyorum o şarkı çalıyo?

Bu konuda yanlış anlamayın biraz saçma olabilir ama bişi çıkarmaya çalışmıyorum ama gerçekten beynimizin bilmediğimiz daha birçok işlevi var bunlar bende merak uyandırıyo sadece.

comando_legend

comando_legend

Üye
:D Bana da olmuştur birader bunlar bi de degıcık olduğum şarkı da ağzımdan düşmüyo :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
o kişilerle ilgili olan tesadüf yani herkese olabilir işarkının diline dolanması ise o şarkı o sıralarda çok çalıyorsa ondandır radyoda bikere duymuşsundur önemsememişsindir ama o şarkı bilinç altına yerleşmiştir aklına geliverir söylersin çok doğal şeyler bunlar :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şarkı olayı bana da oluyor :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Joker

Joker

Emekli Yönetici
İlginç :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tam ömer çelakılık soru :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bir dahaki sefere yokluğunu farkedip gelmesini istediğin kişileri iyi düşün :naughty:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
o kişilerle ilgili olan tesadüf yani herkese olabilir işarkının diline dolanması ise o şarkı o sıralarda çok çalıyorsa ondandır radyoda bikere duymuşsundur önemsememişsindir ama o şarkı bilinç altına yerleşmiştir aklına geliverir söylersin çok doğal şeyler bunlar :)

yani olabilir ama hiçbiyerde duymadan mesela yarım saat önce bi şarkı söylüyodum sonra biriyle konuşmaya başladım napıyon dedim müzük dinliyom dedi ne dinliyon dedim şu şarkıyı dinliyom dedi o da benim ağzıma takılan şarkı ayrıca konuştuğum kişi de yakınımda diil faceden konuşuyodum

Türe

Türe

Üye
çikita muz muz muz :d:

Türe

Türe

Üye

BYFECI

BYFECI

Üye
Şarkı olayına benzer şeyler banada oluyor.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Arkadaşlar ben başımdan geçen demiyim de sürekli yaşadığım bi olayı anlatacağım.

Ben yurtta kalıyorum bu olay en az 3-4 kere başıma geldi. Mesela bir aydır biri gelmiyo yurda ben onun yokluğunu farkediyorum acaba nerde bayadır gözükmüyo diyorum ertesi gün çıkıp geliyo. Bi kere de iki kişinin uzun zamandır yurtta olmadığını farkettiğim günden sonraki gün oiki kişi de yurda geldi.

Bir diğeri ise defalarca yaşadığım bi olay. Mesela o gün hiç dinlememiş olsam da bi şarkı ağzıma takılıyo sürekli onu söylüyorum daha sonra başka birinin yanına gidiyorum o da aynı şarkıyı söylüyo veya o şarkı benim dilime dolanmış televizyonu açıyorum o şarkı çalıyo?

Bu konuda yanlış anlamayın biraz saçma olabilir ama bişi çıkarmaya çalışmıyorum ama gerçekten beynimizin bilmediğimiz daha birçok işlevi var bunlar bende merak uyandırıyo sadece.

Beğin et parçası, kas değilki bu beğin gücü dedikleri gercek olsun her istediğin gerçekleşiyorsa
o zaman istedğin şeylere dikkat etmelisin Arada bana da dua et :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Beğin et parçası, kas değilki bu beğin gücü dedikleri gercek olsun her istediğin gerçekleşiyorsa
o zaman istedğin şeylere dikkat etmelisin Arada bana da dua et :)

işte burdan böyle bişi çıkarmamalıyım sonuçta iman zedelebilir. İçgüdüsel bişi olabilir diyorum ama bazıları böyle olayları gözünde çok büyütüyo yok geleği görebiliriz tövbe tövbe yok bilmem ne.

Takipçi Satın Al

Üst Alt