Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5
Sponsorlu Bağlantılar
gkocer
Üye
arkadaşlar bende yazıların hiç biri türkçe değil sadece soru işaretleri var yazılar yerine. örneğin resimde Harita butonu varya bende harita yerinde "?????" yazıyor. bütün yazılar böyle programdaki. sebep ne olabilir?= :S
Nadir
Emekli Yönetici
önceki sayfalara bir bak çözümü vardı..
ancinsansasuke
Üye
bende harita gekmiyor nerde yanlıs yapıyorum..
gps de konum buluyor ama harita yok
sungur18
Üye
Mukemmel paylasim.Cep telefonuna yuklu bir uygulamanin boyle hizli ve eszamanli calisacagini tahmin etmiyordum....Yanilmisim
cilekes1
Üye
Arkadaslar programi tele attim ama verilmis seri numarasini girin diyor Hangi seri numarasi bana seri numarasi vermedi program nasil olacak yardimci olurmusunuz,LÜTFENNNNNN
poax
Üye
arkadaslar signed yapıyorum fakat yuklerken guvenilmeyen uygulana yuklenemez yazıyo bu sorunu halledemedim çaresi varmı
ygtpolat
Üye
bende map gorunmuyor nie acaba?
sarboy
Üye
yükledim süper teşekkürler
u2troya
Üye
arkadaşlar (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)isimli siteye kayıt olarak giriş yapın.(sertifika hatası almamanız ve 2012 ye kadar sorunsuz kullanmanız için şart. site çince yada ingilizce hizmet veriyor.sertifika oluşturma bölümüne girin.) imei numaranızı girerek cer ve numaralarını alarak unsigned olan dosyayı signed yapın. Programı telefonunuza kurun.pips_nokia_1_3_SS.sis dosyasını yükleyin.Programı çalıştırdığınızda haritanızı seçin.Web seçeneğini seçin.Generator ile oluşturduğunuz seri nosunu programı kurduktan sonra elle telefona yazın.
cilekes1
Üye
Merhaba
Yardimci olacak kimse yok mu NDrive attim aktivasyon numarasini nerden kimden nasil alacam bilen varsa yardimci olsun lütven alti saat dir ugrasiyorum bulamadim.YARDIM YARDIM
aktivatör olması lazım..onu açıp generate dediğinde verilen kodu gereceksin..
u2troya
Üye
programı yükledim.Gayet iyi çalışıyor. Haritası oldukça geniş. Lakin kullanım menüsü ve seslendirme türkçe değil. Menü dili ve seslendirme için yardım eden çıkarsa sevinirim.
asikturk88
Üye
öncelikle cok tsk ederim acayip hosuma gitti ....
emege saygi...
allah razi olsun ...
bir tek istegim olacak su sesleri almancaya ceviremez miyim ???
bir arkadas istedi ama almanca sesler uploud etmemissin...
senden ricam bana almanca sesleri bulabilir misin lütfen ????
Nadir
Emekli Yönetici
buyur burdan indir...german:
AnnaDE.zip
rqm2009
Üye
türkçe ses için link ölü arkadaşım
revengeofhitman
Üye
kardesim once ellerine saglik mukemmle otesi paylasim olmus ben dediginiz herseyi yaptim n97 ye yukledim fakat haritayida sectim bende kod felan istemedi direk gps sinyali bekleniyor dedi neden olabilirki benmi yanlis bisey yaprim acaba
Nadir
Emekli Yönetici
daha ne istiyorsun dün aktif edene kadar ne çektim..
scream_42
Üye
Turkish
ÖLÜ
narmi
Üye
bi sorum olacak 5800 xpres de gps entegreli degilmi? yani telefon hatti kapali iken bu tür programlar internete baglanmadan bedavaya giriyor... Bu dogrumu?