NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

_huzeyfe_

Üye
Biz niye yapamadık anlamıyorum zaten unnasigned dosyasını çalıştırdığımda sertifika alamıyorum diyor nete de bağlıyım ama almıyor acep telefon ingiltereden gelem ondanmı

monozxr1

monozxr1

Üye
    Konu Sahibi
net ile sertifika alakası yok. sertifika almak için farklı bir yol izleniyor. onuda sitede bulabilirsin biraz araştırdın mı..

psco123

psco123

Üye
cok sagolun arkadaslr. 5800 a kurdum ve cok guzel calışıyor. Paslasanın emeğine saglık. Saygılarla

draw1907

draw1907

Üye
bu programı kullanan arkadaslar acaba bu program köprüleri felanda gösteriyormu?

garmin göstermiyor normal yol sanki.

ketum5

Üye
arkadaşlar programı kurdum ancak programa girdiyimde Unable to create the data path! diyor ve programa girmiyor

besiktasli34

besiktasli34

Üye
N97 ye kurdum program çalıştı fakat harita görünmüyor zaten kurarken sordu bu telefonla uyumlu değil yinede kurulsunmu dedi kabul ettim.map' girince hiç bişey çıkmıyo beyaz ekrandan başka,programı açarken sadece sözleşme onayı istedi harita falan seçmemi istemedi.
Arkadaşlar bide megaupload dan dosya indiremiyorum hangi tarayıcıda açarsam açayım güvenlik kodunu görüntüleyemedim,dolayısı ile ses dosyasını indiremedim...

--------------- Ekleme ---------------

N97 ye kurdum program çalıştı fakat harita görünmüyor zaten kurarken sordu bu telefonla uyumlu değil yinede kurulsunmu dedi kabul ettim.map' girince hiç bişey çıkmıyo beyaz ekrandan başka,programı açarken sadece sözleşme onayı istedi harita falan seçmemi istemedi.
Arkadaşlar bide megaupload dan dosya indiremiyorum hangi tarayıcıda açarsam açayım güvenlik kodunu görüntüleyemedim,dolayısı ile ses dosyasını indiremedim...

tamam buradaki sorunları aştım fakat bir türlü device ID kodunun hangisi olduğunu bulamıyorum hakkında kısmına giriyorum device ID diye bişey yok. Orada harita sürümü v.s var yardımcı olun varda benmi göremedim hiç biyerde yok

shaqo999

Üye
N97 İÇİN BU PROGRAMI 1. SAYFADAKİ GİBİ KURDUM VE ARKADAŞIN DEDĞİ GİBİ ????? ??? ???? GBİ İŞARETLERDEN BAŞKA BİŞEY GÖRMEDİM EKRANDA. SONRA YİNE ONUN DEDİĞİ GİBİ AŞAĞIDAKİ SES DOSYASINI (UĞURCAN ABİ) KOYDUM VOİCES'İN İÇİNE BAŞKA BİŞEY KOYMADIM VE PROGRAM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. :D VE GERÇEKTEN ÇOK HIZLI BİR PROGRAM... TEK KELİME İLE HARİKA... HELAL OLSUN..

UĞURCAN ABİ

RAR ŞİFRESİ ŞUDUR : (ARADAKİ İŞARETLERİ KOYMAYIN SADECE HARFLER BİRLEŞİK ŞEKİLDE YAZILACAK : "ppc-w-a-r-e-z "

Sing olayına gelince ben hellox dan 5 dolar verip aldım abi, uğraşamadım çin siteleriyle :D sertifikalarimi aldıktan sonra freesigner programı ile sign yaptım telefonda ndrive.sis 'i.

(paypal hesabı gerektiriyor, bilginize)

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

biraz karışık bir cevap oldu ama :D napalım zamanım olmuyor yoksa resimli bir anlatım hazırlardım...

Saygılar

hurricane_35

Üye
slm arkadaşlar ben ndrive i daha önce bu konuda anlatıldığı gibi kurmuştum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyordu fakat programı kaldırdım ve daha sonra tekrar kurdum ancak bu sefer sürekli geçerli bir gps sinyali bekleniyor diyor ve öylece kalıyor hiç sinyal almıyor cihaz sorunun kaynağı sizce nedir buna benzer bir sorun da nokia map da var onda da sinyal bulmuyor galiba şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler

shaqo999

Üye
Valla bugün programı deneme şansım oldu. Beklediğim kadar iyi değild. Maltepeden trene bindim haydarpaşaya gittim. Neredeyse hiç sinyal almadı. Sonra motora bindim (vapur) denizde hep sinyal aldı ama tabi bi işe yaramıyor denizde. Sonra Eminönünden yaya olarak cağaloluna gidecektim. Kullanayım dedim fakat çoğu sokak isimsiz sokak olarak gözüküyor. Randıman alamadım şahsen. Şimdi dükkanımın önündeyim. Etrafta 2-3 katlı binalar var sinyal alamıyor hiçbirşekilde dışarda olmama rağmen. Kısacası programdan memnun kalmadım. Garmin'i deneyeceğim....

Saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben hiç memnun değilim şu route 66 nın sürümü bir çıksa çok iyi olacak..

nik82

nik82

Üye
peki nasıl yükleyebilirim ses dosyalarını yükleyemiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ses dosyasını indirip hafıza kartındaki Ndrive klasörüne rar dosyasını atacaksın..

ancinsansasuke

Üye
geçerli bir gps sinyali bekleniyor diyor.. ama bir türlü bulamıyor
ayrıca açılısta web secenegi gelmiyor..
anlamadım

TheWazZ

Üye
ses dosyasını indiremiyorum

güvenlik kodu olan resimçıkmıyor indiren biri varsa upload yapabilirmi

mkarakas058

mkarakas058

Üye
----------------------------ALINTI----------------------

ildiğiniz gibi megaupload dünyanın en çok kullanılan upload sitelerinden biri ama türkiyeden bu siteye girmek yasaklandı yasaklar çiğnenmek içindir diyoruz ve aşağıdaki yöntemi deniyoruz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım paylaşım için sağol..da bunun yeri burası değil..umarım adminler olması gereken yere taşırlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne alakası varmış?

TheWazZ

Üye
----------------------------ALINTI----------------------

ildiğiniz gibi megaupload dünyanın en çok kullanılan upload sitelerinden biri ama türkiyeden bu siteye girmek yasaklandı yasaklar çiğnenmek içindir diyoruz ve aşağıdaki yöntemi deniyoruz

Teşekkürler
İndirdim :oke::oke:

bumin__

Üye
Kardeş programı yükledim uyduyu buluyor ancak haritayı yükleyemedim haritada sıkıntı var program haritayı görmedi.telefon 6210 clasic,haritayı map klasöründe.

ea1903ea

Üye
Oooof Of çıldıracam 1.si' hakkında bölümünde Device ID falan yok :( 2.si Harita kodu falan da yok 3.sü ******le Şifre aldım aldığım şifreyi ndrve programına girdim hem web hem sms seçenekleriyle gönderdim ama hata veriyor etkinleştirmiyor :S:S

Bulduuuuuumm =) Arkadaşlar 3.4.23 Sürümünü buldum...Herşeyi ilk anlatıldığı gibi yapın fakat program olarak bu şimdi benim verdiğimi yükleyin.Programı açın Harita etkinleştirme yerine gelip Türkiye haritasına tıklayıp Web seçeneğini seçin... Şifre Terinede XXXX-XXXX-XXXX Girin... Sonuç :D

Üst Alt