NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

lothar

Üye
bu bahsedilen sign edilecek sis dosyası nasıl oluyorda sign oluyor. direkt atınca telefona sertifika hatası veriyor . ben ndrive sis yükleyerek denedim açılışta ses seçeneği geldi ondan sonrasına devam etmedi. daha generatör ****** aşamasına gelemedim bile yani.

SORU 1. SIGN IŞLEMİ NASIL YAPILIYOR
SORU 2. SERTİFİKAYI NERDEN BULCAZ
SORU 3. DEVICE ID PROGRAMA GİRİNCE HAKKINDA DA YAZAN ID OLMALI YUKARDAKİ YAZILANLARDAN ÖYLE ANLADIM. BU ID GENERATÖRE GİRİNCE ****** ÜRETECEK VE O ****** İLE PROGRAMI AÇICAZ. DOĞRU MU ANLAMIŞIM YANLIŞLIK VAR MI BURDA.

SELAMLAR VE YARDIMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu bahsedilen sign edilecek sis dosyası nasıl oluyorda sign oluyor. direkt atınca telefona sertifika hatası veriyor . ben ndrive sis yükleyerek denedim açılışta ses seçeneği geldi ondan sonrasına devam etmedi. daha generatör aşamasına gelemedim bile yani.

SORU 1. SIGN IŞLEMİ NASIL YAPILIYOR
SORU 2. SERTİFİKAYI NERDEN BULCAZ
SORU 3. DEVICE ID PROGRAMA GİRİNCE HAKKINDA DA YAZAN ID OLMALI YUKARDAKİ YAZILANLARDAN ÖYLE ANLADIM. BU ID GENERATÖRE GİRİNCE ÜRETECEK VE O İLE PROGRAMI AÇICAZ. DOĞRU MU ANLAMIŞIM YANLIŞLIK VAR MI BURDA.

SELAMLAR VE YARDIMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
kardeşim bu linkte nasıl sertifika alınıyor en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor...soru 2 yide bu link anlatılıyor 3.sorunun cevabı aynen anlattığın gibi olacak..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html

--------------- Ekleme ---------------

ha bide arkadaşlar kontör gitmemesi için Uygulamalara girin orda Yer i açın Konumlamaları açın orda konumlama biçimlerinden tümleşik gps yi seçin şebeke tabanlı seçili ise onu seçimden kaldırın yoksa kontörünüz gider..

nameofuser

Üye
harita ayrıntılarının garminden iyi olduğu yerlerde var iyi olmadığı yerlerde, ayrıca garmin'in 5800'ın gömülü gps ile çok stabil çalıştığı söylenemez. herkes bir şey söylüyor, yok tema garmini bozuyor, yok yüksek binalar yüzünden saçmalıyor olmayan sokaklara çıkmayan yollara sokuyor falan diye. ben garmini direk sildim bunu kullanınca. öyleki çatalcaya gitmiştim garmin ile, ekranda hiçliğin ortasında görünüyodum :)
aynı yere ndrive ile gittim. sonuç süper. tavsiye ederim.

Gps bağlantı hızı nasıl dostum? Ben de 5800 kullanıyoum ve Garmin'de en az 5 dakika açık alanda beklemem gerekiyor bağlanmak için.

monozxr1

monozxr1

Üye
    Konu Sahibi
eğer şebeke tabanlı seçeneği aktif ise, gps bağlantı hızı açık havada, araç içinde yada balkonda falan 30sn~1dk arası.
ciddi anlamda garminden çok daha iyi. tek eksiği garminde ki kadar fazla poi olmaması. eğer türkiyede ki kullanıcı sayısı artarsa tabiki poi'ler ve harita detayıda artacaktır kullanıma bağlı olarak.

lothar

Üye
kardeşim bu linkte nasıl sertifika alınıyor en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor...soru 2 yide bu link anlatılıyor 3.sorunun cevabı aynen anlattığın gibi olacak..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html

ha bide arkadaşlar kontör gitmemesi için Uygulamalara girin orda Yer i açın Konumlamaları açın orda konumlama biçimlerinden tümleşik gps yi seçin şebeke tabanlı seçili ise onu seçimden kaldırın yoksa kontörünüz gider..

nadir dostum teşekkür ederim. sayende öğrendik bi şey daha. sağolasın.

knauf

knauf

Üye
kardes bu generatoru nasil yapacam? yardimci olursan sevinirim simdiden sagol.:(

lothar

Üye
OPDA dan beceremedim ben sanırım bi takım sıkıntılar varmış. bu linkte bir arkadaş alternatif sign noktasını anlatıyor. mevzuyu öğrendik site sayesinde bizim de bi faydamız dokunsun :)

sedat009

Üye
arkadaslar haritalari falan yükledeim bu NDriver generator tam olarak nasil yapilmasi lazim bi türlü beceremedim yardimci olursaniz sevinirim simdiden ALLAH razi olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaslar haritalari falan yükledeim bu NDriver generator tam olarak nasil yapilmasi lazim bi türlü beceremedim yardimci olursaniz sevinirim simdiden ALLAH razi olsun
kardeş generatörü açacaksın
1.En başta diye bir boşluk var oranın yanındaki "Get New"e bas sana numara bir verecek bu numarayı programı kurarken kullanacaksın..
2.ci boşlukta "Device Id"var programı kurunca menüye gireceksin "Hakkında"yı açacaksın orda Device Id numarasını görürsün onu generatördeki yerine yazacaksın Map'in yanındaki Generate tuşuna basacaksın o sana numarayı verecek..hepsi bu kadar..
ben de en baştaki yeterli oldu...hatta en baştaki "Get New"den aldığın numara yeterli oluyor..

wertuy07

wertuy07

Üye
n73 de bi deniyelim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
n73 de bi deniyelim
kardeşim burası os 9.4 bölümü senin telefonun os 9.1 anlayacağın yanlış yerdesin..ayrıca bu programın senin telefonuna uyumlu olup olmadığı bile belli değil kaldıki telefonunda gps yok..

sedat009

Üye
halletim kardes sagolasin anlatim icin

karakafa81

karakafa81

Üye
Emeginize saglik Canavar gibi calisiyor ! Tesekkürler :oke:

lothar

Üye
Ya ben de sıgn yapıp yükledim ama burda hiç yazmayan bir sorun çıktı benim 5800 da. Menu butonlar falan herşeydeki yazılar ?????? şeklinde çıkıyor. Sanırım bir dil sorunu var ve kril falan algılıyor. Dili nasıl nerden türkçe yaparız. Veya benim bu sorunum nedir, nasıl hallolur. Seçeneklere girdiğinde büyük butonlar çıkıyor anladığım kadarıyla işte haritalar var, optıons gibi bir bölüm var kırmızı çarpılı çıkış var falan. Burda bi yerde olmalı dil ayarı ama. Ben halledemedim çünkü heryerde yazılar ????? Biçiminde çıkıyor.

Var mı bunu halleden ?

monozxr1

monozxr1

Üye
    Konu Sahibi
dil sorunu ve dil değişikliğinde program içinde doğan klavye sorunu için sanırım bu çözüm aşağıdakileri deneyin.
Ben ingilizce kullandığım için denemedim, gerek duymuyorum. deneyen arkadaşlar sonuçları yazrlarsa herkes faydalanabilir.

yamayı buradan indirin:

yükleme açıklamaları:

1) önce NDrive 3.4.23 yükleyin. (3.5.18versiyonuna yama yapmanın bir yolu yok mecburen önce eski versiyon yüklenecek.)
2) ilk sayfada ki gibi haritanızı vesairenizi yükleyin ve programın çalışır olduğuna emin olun.
3) yamayı indirin.
4) zipli dosyayı açın ve içinden çıkan lpatch.exe isimli uygulamacığı çalıştırın
5) size sorduğunda ndri3.ndr dosyasını hafıza kartınızda ki NDrive/data klasöründen tanıtın.
6) üstüne tekrar ilk sayfada verilen undercode's 3.5.18 versiyonunu yükleyin.
7) bu kadar. rakam kod mod sormuyor çalışıyor olması lazım.

NDrive 3.4.23

kolay gelsin.

lio_

Üye
Ben Yaptım çokta güzel çalıştı arkadaşlar kodu kafanızı karıştırabilir onun için ortadaki info ( i ) basım hakkında dediğinizde yada direk hakkında dedikten sonra size haritanın kodu ve versiyonu veriyor en üstte yazan versiyonu ******aratör de üste ve alttaki sol tarafa diğer dil kodunuda sağ tarafa girip genarate deyin ve sonunda 02 olan ******i girin harita aktif olacaktır bu kadar basit kolay gelsin hayırlı olsun ... Hazırlayan Arkadaşa teşekkür ederim.. Sertifika konusunda kesinlikle korkmayın sitede sıkıntı olmaz.. 10 yıllık telefoncuyum ordan biliyorum rahat olun arkadaşlar..

lothar

Üye
dil sorunu ve dil değişikliğinde program içinde doğan klavye sorunu için sanırım bu çözüm aşağıdakileri deneyin.
Ben ingilizce kullandığım için denemedim, gerek duymuyorum. deneyen arkadaşlar sonuçları yazrlarsa herkes faydalanabilir.

yamayı buradan indirin:

yükleme açıklamaları:

1) önce NDrive 3.4.23 yükleyin. (3.5.18versiyonuna yama yapmanın bir yolu yok mecburen önce eski versiyon yüklenecek.)
2) ilk sayfada ki gibi haritanızı vesairenizi yükleyin ve programın çalışır olduğuna emin olun.
3) yamayı indirin.
4) zipli dosyayı açın ve içinden çıkan lpatch.exe isimli uygulamacığı çalıştırın
5) size sorduğunda ndri3.ndr dosyasını hafıza kartınızda ki NDrive/data klasöründen tanıtın.
6) üstüne tekrar ilk sayfada verilen undercode's 3.5.18 versiyonunu yükleyin.
7) bu kadar. rakam kod mod sormuyor çalışıyor olması lazım.

NDrive 3.4.23

kolay gelsin.

ÜSTAD
SORUNU ÇÖZDÜM. SENİN SÖYLEDİĞİN DE BİR YÖNTEM ANCAK SORUNUN TEMELİ UYGUN NDRIVE VERSİYONUNA UYGUN SES DOSYASI KOYMAK İLE ALAKALI İMİŞ.

BİZİM VERSİYONUMUZ 3.5.18. BUNA UYGUN SES DOSYALARI İSE
MELAHAT ABLA
UĞURCAN ABİ
LİNKLERİNDE BULUNMAKTA. BU SESLERİ BEN KENDİ SORUNLU YÜKLEMEME ATINCA SORUN KALMADI, DÜZELDİ MENÜLERDEKİ ?????? GİBİ GÖRÜNEN YAZILAR.

İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

LİNKLERDEKİ DOSYALARIN RAR ŞİFRESİ : ppcwarez

NOT: LİNKLER ALINTIDIR.

ÜSTAD
SORUNU ÇÖZDÜM. SENİN SÖYLEDİĞİN DE BİR YÖNTEM ANCAK SORUNUN TEMELİ UYGUN NDRIVE VERSİYONUNA UYGUN SES DOSYASI KOYMAK İLE ALAKALI İMİŞ.

BİZİM VERSİYONUMUZ 3.5.18. BUNA UYGUN SES DOSYALARI İSE
MELAHAT ABLA
UĞURCAN ABİ
LİNKLERİNDE BULUNMAKTA. BU SESLERİ BEN KENDİ SORUNLU YÜKLEMEME ATINCA SORUN KALMADI, DÜZELDİ MENÜLERDEKİ ?????? GİBİ GÖRÜNEN YAZILAR.

İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

LİNKLERDEKİ DOSYALARIN RAR KODU : ppc

NOT: LİNKLER ALINTIDIR.

NEDENSE LİNKTEKİ DOSYALARIN RARŞİFRESİ YARIM ÇIKMIŞ : ŞİFRE : ppcwarez

rar şifresi : ppcw arez >>>> kelime yasaklı sanırım >>>> bileşik yazın

promer

Üye
ücreti nedir?

Üst Alt