NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

mondo

Üye
sifreyi yükleme islemini birisi resimli sekilde anlatabilirmi?, o kadar denememe ragmen beceremedim

belltolls

belltolls

Üye
ya ben indirdim ama omnia hd var bende yükleyemiyorum konuyla alakasız ama signed için başka bi yöntem varmı eskiden b siteden yapardım ama şimdi kapandı orası....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya ben indirdim ama omnia hd var bende yükleyemiyorum konuyla alakasız ama signed için başka bi yöntem varmı eskiden b siteden yapardım ama şimdi kapandı orası....
kardeş samsungun varmış işte route 66 yı ücretsiz kullanabilirsin bu programı niye istiyorsun ki?

ayhanseda

Üye
5800 için bütün gps yazılımlarını taradım ve denedim Ndrive kadar hızlı ve net çözüm veren yok gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkürler...

monozxr1

monozxr1

Üye
    Konu Sahibi
ndrive alternatifi olarakta Sygic 7.71 ve üstünü tavsiye ederim. aynı hız ve kararlılıkta çalışıyor. harita detayları 90% aynı.

macman

macman

Üye
güzel paylaşım..

alvinkarelin

Üye
ya arkadaslar bana n97 icin bulurmusunuz
lütfen bu programi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
zaten N97 için..

draw1907

draw1907

Üye
arkadaşlar sertifika hatası veriyor 5800 da bunu nasil düzelte biliriz? acil olarka yardımcı olabilirmisiniz acaba?

draw1907

draw1907

Üye
arkadaslar burası belki yanlış konu ama ben bu programı telefondan nasil uninstall edebilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş ayarlar/uygulama yöneticisi/yüklü uygulamaları açınca orda alfabetik olarak yüklenmi proları görürsün ordan kaldırmak istediğin programın üzerine gel kadır diyip kaldıracaksın..ya da menüyü açınca uygulamalara gir sağ taraftan seçenekleri aç düzenle deyip kaldırmak istediğin pronun üzerine gel kaldır diyince kaldırır..

radolphie

Üye
arkadaşlar merhaba 5800 kullanıyorum. az önce programı yükledim. 5. madde dahil işlemleri yaptım. fakat programı çalıştırdığımda haritaı açtığımda hiç bir şey gelmedi we aktivasyon yapamadım. burdan sonrası hakkında biraz daha detaylı yardımcı olursanız sevinirm. şimdiden teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
programın uyduy yakalmasını bekliyeceksin..bir defa yakalarsa diğer zamanlarda çabucak yakalar..

draw1907

draw1907

Üye
çok teşekkürler

_huzeyfe_

Üye
Ndrive_unsigned.sis dosyasını çalıştırıyorum fakat sertifika hatası veriyor internete bağlımı olmam gerekiyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sertifika alacaksın..opda sitesinden alıyorsun..siteyi araştır nasıl alınacağı anlatılıyor..yoksa telefona birçok programı kuramazsın..

_huzeyfe_

Üye
Nadir bey yani bu programlar yada birçok programı diyelim,telefonuma kurmam için internete bağlı olmam gerekiyor değilmi* Peki navigasyonu kullanrıkende nete bağlı olmam gerekiyormu.

draw1907

draw1907

Üye
yok gps üzerinden bağlanıyor. o yüzden herangi bi ücret ödemiyorsun. ama ayarlardan tümleşik gps i secmessen heralde kontör gidiyomuş..

her ne kadar telefonuma yüklemeyi beceremesemde hergün deniyorum neredeyse:)

hisarticaret

Üye
on numara çalışma eline sağlık

Üst Alt