NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

cilekes1

Üye
Ya arkadas lar bu nu nasıl aktıv yapacagım avtıv yapamıyorum olmuyor yardımcı olacak kımse yokmu kımse yokmuuuuuuuuu

sh@kirt

Üye
Kardeş çok teşekkürler ellerin dert görmesin süper bir programmış.
Şu türkçe ses dosyasını da yeniden upload edebilir misin? link ölmüş.

erkkaann

Üye
Arkadaşlar bişi socam
nokia map telefonda yüklüyken bu çalışırmı??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet çalışır...

erkkaann

Üye
Progamı açmaya çalışıyorum ''unable to create the data path! please restart NDrive
for assistance visit : http//www.ndrive..... '' bu hatayı veriyo:(:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aman be kardeşim nasıl yükleneceği çok güzel bir şekilde anlatılıyor..niye tam okumadan yapıyorsunuz..bak rardan çıkan ve hafız akartına yüklediğin klasörün adı "NDrive"olacak ve rardan çıkan klasörün içindeki herşey bu klasörde olmalı..

--------------- Ekleme ---------------

sonrada pips.nokia adlı programıda yükleyeceksin..yükleme açıklamalarını iyi oku...hem benim verdiğim sürümü yükle o son ve en güzeli işte..

muratmp

Üye
Arkadaşlar, ben herşeyi yazıldığı gibi yaptım ancak program ilk açılırken bana aktivasyon sormuyor (web veya sms v.s. gibi). Dolayısı ile program aktif olmadığı gibi harita içinde uyumlu değil yazıyor ve map görünmüyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim sen uyumsuz haritayı indirmişsin..hangi programın yani 3.18 için olanı yoksa benim verdiğim 3.27 için olanı mı indirdin?

muratmp

Üye
kardeşim sen uyumsuz haritayı indirmişsin..hangi programın yani 3.18 için olanı yoksa benim verdiğim 3.27 için olanı mı indirdin?

3.18 için olanı indirdim ve 3.18'i kurdum. zaten harita için gelen exe dosyasını çalıştırınca telefonu usb'den bağlayıp haritaları tek tek hafıza kartına indiriyor. benim telefonda kesinlikle web veya sms ile aktivasyon istediğine dair birşey çıkmıyor. harita adının sağ üst köşesinde ünlem işaretli bir ikon var.

ae2358

Üye
türkçe ses dosyası link kırık

yasamali

yasamali

Üye
arkadasim bu NDrive_EEUR_Map.exe nerde
yüklemeye yükledim ama hartam maps in icinde olmasina rahmen tanimadi ne yapacam

--------------- Ekleme ---------------

arkadasim N-drive ******de numaralari buldum ve aktive kodu cikti lakin bu kodu uygulamayi ictim da tam olark nere yazacam haritalari görüyor ama navi yapamiyorum aktive kodunu nereye yazacam bir zahmet bu son asamada yardimci olurmusun

yasamali

yasamali

Üye
5) size sorduğunda ndri3.ndr dosyasını hafıza kartınızda ki NDrive/data klasöründen tanıtın.
ancak bunu yaparken
date yi actimizda bos birsey yok yani yokmu bu isi anasi babasi hayrina resimli bir anlatacak

Soneday

Soneday

Üye
Ya programı kurdum ,hakkında bölümüne geliyorum ve türkiye haritasına tıkladığımda hiç birşey olmuyor....
Ve harita açılmıyor,boş bir ekran gözüküyor..

celikbleck

Üye
Paylaşım için teşekkür ve takdirlerimi sunarım. Henüz kurmadım (5800), kurduğumda yorumlarımı yazarım. Saygılar...

Godfather

Godfather

Üye
teşekkürler eline sağlık

habbuj

habbuj

Üye
sağol kardeş allah razı olsun

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
şi,mdi bu ben yürümesem de gidiyor kendisi bunu nasıl ayarlarım harita altında da Geçerli GPS aranıyor gibi birşey yazıyor

Üst Alt