Çok acil cevap lütfen!
Bende önceki versiyonu vardı şimdi bu v10 versiyonu yükleyeceğim ancak bir sürü kaydettiğim yer vardı. Onları kaybetmemek için hangi klasörü saklamalıyım? Telefondaki Ndrive klasörüne baktım ancak orada göremedim, lütfen yardım edin...
Çok acil cevap lütfen!
Bende önceki versiyonu vardı şimdi bu v10 versiyonu yükleyeceğim ancak bir sürü kaydettiğim yer vardı. Onları kaybetmemek için hangi klasörü saklamalıyım? Telefondaki Ndrive klasörüne baktım ancak orada göremedim, lütfen yardım edin...
favourites klasörünü saklaman yeterli olur sanırım ama version farklılığı verebilir denemedim sadecebir öneri denemeni tavsiye ederim klasör o fakat version farkından dolayı çalışırmı çalışmaz mı bilmiyorum
--------------- Ekleme ---------------
bunuda yükledim arkadaşlar ama sanırım garmin daha iyi bana göre
yıllar öncemi açılmış bu konu anlamıorumki konulara cwp yazıorum ne kimse bakıyo ne de ilgilenio linkler ölü ne dandik site böle bi de dünya kdr reklam werilmiş moderatörlerin ya da adminlerin suçu
yıllar öncemi açılmış bu konu anlamıorumki konulara cwp yazıorum ne kimse bakıyo ne de ilgilenio linkler ölü ne dandik site böle bi de dünya kdr reklam werilmiş moderatörlerin ya da adminlerin suçu
nadir abı tur.map dosyasını dedin gibi maps dosyasının icıne attım ndrive klosörünü aynen hafıza kartına attım 2. Ve 3. ü maddelerde belirttiğin sis dosyalarını sırası ile kurdum. Acmaya çalısiom acılır gibi oluo loading falan dio sonra kendiliğinden kapanıo bi kac defa denedim aynı . Yapmam gereken harici bisi varmı ? N79 tel