NDrive 10.1.15 android - Sesli Navigasyon ve Türkiye Haritası (kurulumu çok basit) "link yenilendi"

arkadaşım yardımların için çok sağol.. şimdi indiriyorum...

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan.. ama dikkat et ilk çalıştırmada bir defaya mahsus olarak 50-60 mb veri dosyası indirecek.. bu nedenle wi-fi açık olsun.. ondan sonra birşey indirmez.. bir de ilk kullanımda gps'in uyduları bulması 4-5 dakika sürebilir (sürmeyebilir de), ilk kullanımı açık havada yap ki cihaz uyduları rahat görsün ve bulsun.. sonraki kullanımlarda 10 saniyede bağlanır

tmm..wi-fi den dosyayı indirmesi uzun sürermi?çünkü bnm modem kablolu ona göre komşudan izin alıp onun kablosuz interneti kullancam...

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Toplamda 50 - 55 mb civarına bir veri.. internet hızına bağlı olarak 5-20 dk arası sürebilir..

sayi77

Üye
N Drive"ı uzun zamandır kullanıyorum gayet başarılı,güncel haritalarla daha da iyi olmuş

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Bişey diil

Tepkiler: osmanide
Teşekkürler paylaşım için

arkadaşlar bende çalışmadı galax s de kullanmaya calıştım kurdum haritayıda ilgili yere yükledim ancak YOL DIŞI VE BOŞ GÖRÜNTÜDEN BAŞKA BİŞEY YOK ?YARDIMCI OLURMUSUNUZ

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Haritayı maps klasörünün içine attın değil mi? Bir de internetten ilk bağlanmada 50 MB civarında data indirmesine izin verdin değil mi? Şimdiye kadar çalıştıramayan olmadı sorunu anlayamadım. Önce apk dosyasını kurmuş olmalısın, sonra maps klasörünün içine haritayı yapıştırıp sonra da wifi ile internete bağlanarak NDrive çalıştırıp veri indirecek, hepsi bu.

Tepkiler: osmanide ve deksuri

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın..

Azebaycan harıtası koyarmısın bı zahmet

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Azerbaycan mı? Bakalım bulabilecek miyiz

Sagol kardesim Ellerine Saglik
yükledim ve süper calisiyor
HELAL OLSUN sende HELAL ET

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Buna çok sevindim tabi ki helal olsun

----------Eklendi @ 11:42:42 ---------- Yazıldı @ 11:41:19 ----------

Bu arada duckload'a girebildiğine sevindim, biz artık Türkiye'den giremiyoruz.

harika bir navigasyon teşekkür ederim daha önce igo kurdum hiç beğenmedim ndrive çok güzel telefonum samsung gio harika yol buluyor

ysgul

Üye
haritanın sürümü kaç acaba?