Teşekkürler.Tebrikler arkadaslar
Tebrikler arkadaşlar .
Başarılar . Allah utandırmasin inşallah .
Kolay gelsin arkadaşlar .
Başarılar . Allah utandırmasin ...

Kolay gelsin arkadaşlar .
Başarılar . Allah utandırmasin ...

Aynen abi, teşekkürlerHoş Geldiniz arkadaşlar
Erol gerekli açıklamaları yapmış, yönetim üst konularını sindire sindire okuyunuz, daha önceleri yaşanmış sorunlar oluştuğundan bu konuları okumakta fayda vardır.
Aceleci olmadan, mantığınızı daha iyi kullanarak, bir birinize danışarak çekinmeden saklamadan yanlışta olsa söyleyerek, bir birimize destek çıkarak, kollayarak yönetimimize devam edelim.
Kolay gelsin tebrik ediyorum![]()

Sağolasın Mustafa abicimHoş Geldiniz arkadaşlar
Erol gerekli açıklamaları yapmış, yönetim üst konularını sindire sindire okuyunuz, daha önceleri yaşanmış sorunlar oluştuğundan bu konuları okumakta fayda vardır.
Aceleci olmadan, mantığınızı daha iyi kullanarak, bir birinize danışarak çekinmeden saklamadan yanlışta olsa söyleyerek, bir birimize destek çıkarak, kollayarak yönetimimize devam edelim.

Saol Mustafa abiHoş Geldiniz arkadaşlar

Başarılar arkadaşlar ...

Saol AbiAramıza hoş geldiniz arkadaşlar.
Umarım kalıcı olabilirsiniz
Başarınızın sürekliliğini temenni ederim.
Kolay gelsin.