Bada Os bölüm yöneticisi Moderatorlüğe terfi / xavxmaxi Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bada Os bölüm yöneticisi Moderatorlüğe terfi / xavxmaxi Tebrikler
Bölümde beraber olduğun arkadaşımız Skaptan yetkilerini bırakıp ayrılmıştır ailesi ile beraber vakit geçirmek istediğini haklı olarak ailesine zaman ayırması gerektiğinden, ilerde geri dönecek açık kapı bırakarak aramızdan ayrılıp veda etmiştir.

Bada bölümü düzeni işleyişi hakkında bir çok bilgiye sahipsin, bundan sonrası içinde tüm etkinlikler senin elinde, bölümün kontrolü konular mesajlar denetimli konular ve düzeni sana bağlı.

İlerde sna ayrdımcı olabilecek bir arkadaş yönetime ayak uydurabilecek birini görürsen yönetime taklif edersin uygun görülürse yanına alırız.

Unutmadan yöneticide olasak bi takım yanlışlıklar olabilir elbette, seninde hataların olabilir, tabi biz olmamasını ümit ediyoruz şayet olursada "hemen vazgeçip kaçmak ben ayrılıyorum yapamıyorum" demek yok! özel sebepleriniz dışında asla kabul etmiyoruz :)
Varsa sorun tartışır çözüm yolu ararız, bir birimizin açığını kapatır ayıbını örteriz.
Öğrenmek sormak çözüm aramak ayıp değil her türlü sorunuza tam destek tüm yönetici arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.

Üst yönetime geçmekle beraber daha fazla söz hakkı sahibi oluyor, yönetim yetkilerinizde ek özellikler oluşuyor.

Ek olarak bir çok konuda yönetici olarak Genel Yönetici Toplantı Alanı 'nda ortak kararlar alır, tartışır, çözümler ararız.. bu gibi durumlarda sizinde Moderator olarak yönetime katılmanız gerekmektedir bu anlayış ve beraberlik içinde olursak daha güzel uyum sağlar sağlam bir kadro olarak yolumuza devam ederiz.

Not: Mevcut yetkileriniz dışında farklı bölüm yada kategorizelerde varsa bilginiz tecrübeniz ve katkıda bulunmak isterseniz o bölümler içinde yetki verebiliriz böyle bir durum oluşursa haber vermeniz yeterli.

Genel Yönetici Toplantı Alanı'nda her ne konuşulursa konuşulsun buradaki bir tek cümleyi dahi üyelere aktaramazsınız. Bu sorumluluğunuz yönetimden ayrılsanız dahi sizin
üstünüzdedir.

Genel yönetim alanında verilen üst konuları önemle okuman gerekiyor.

Yönetim Eylemlerine İlişkin Bazı Hatırlatmalar

BİR MODERATÖR DİĞER MODERATÖRÜN EYLEMİNE MÜDAHALE EDEMEZ! (40. Baskı)

Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler

Şikâyet Sistemi Özet Kullanma Klavuzu

Konu Kilitleme ve Silme Hakkında

Dikkat! : Hitli Konular Hakkında (Gösterim Sayısı Yüksek ve Fazla Etikete Sahip Konular)

Yeni yöneticiler için: Konu/Mesaj Silme - Taşıma, Üye Ban vs. işlemleri [Resimli]

Ücretli Yöneticilik Kuralları, Olunması ve Tüm Detayları

Ek olarak:
Tüm Yöneticilerin Tüm Bölümlerde Konuları Denetleme Yetkisi

Yöneticilerin Etiketleri Düzenleyebilmesi / Konulara Etiket Ekleyebilmesi Hakkında

Tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.
Hoş Geldin

ANIL

ANIL

Admin
Tebrik ederim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tebrikler başarilar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tebrikler başarılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tebrikler.

PriZm

PriZm

Üye
Tebrikler :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başarılar . Allah utandırmasin .
Kolay gelsin .

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Başta Mustafa abi olmak üzere beni bu göreve layık gören üst yönetimdeki büyüklerime, buraya yazarak beni tebrik eden ve edecek arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Umarım Allah utandırmaz, yüzümüz her zaman güler :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
KayraBey

KayraBey

Üye
Tebrikler Adanalı :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Tebrikler :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tebrikler

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tebrik ederim Kardeş Görevinde Başarılar Dilerim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tebrikler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hayırlı olsun tebrikler :)

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt