Onları zaten yapacağım bol bolBir ara Uygulama/Oyun incelemesi yaparsın olur biter..![]()

Şimdi Twitch yayını için programı ayarlıyorum. Bir şeyler planlıyorum ben deOnları zaten yapacağım bol bol![]()

Onun dışında haftasonları genel olarak incelemeler yahut çeşitli bilgi veici konular açmayı düşünüyorum.Hoşbuldukhoşgeldin yeğenim![]()

Hoş buldum abiHoş geldin torun![]()

Heyyyt malatya rüzgarı![]()

Evet abi her gün eve gelince biraz dinlendikten sonra MaxiCep e bakıyorum yaramazlık falan var mı, yahut yardıma ihtiyacı olan var mı diye. Haftaiçi her gün böyle geçecek. Yardıma ihtiyacı olan varsa gerekli önerilerde bulunacağım, yahut forum kurallarını bilmeyen varsa, ya da yanlış yerlere konu falan açılmışsa gerekli düzenlemeyi yapıp, konu sahibine pm ile bildiriyorum. Haftasonları da yararlı konular açacağım. Pc hakkında bilgiler olan, yahut bazen pc hakkında üyeleri bilinçlendirmek için etkileşimli uygulamalar yapmayı planlıyorum. Ama bu uygulamalar çok sık olmaz tabiki. Çünkü etkileşimli uygulamayı adobe flash ile yapıyorum, o da haliyle zaman alıyor, gerek tasarımı, gerekse actionscript kodlaması olsun. Benim planım bu abi, hoş buldum bu aradaLen adamıma torun morun demeyin, alırım botunuzun bağını ha... Hoş geldin kemal, sende kusura bakma taglemeyi unutmuşum bildirim de gelir diye özelden haber vermedim. Bi düzen plan yaptınmi kendine, giriş çıkış saatin önemli değil, yeterki yapman gerekenleri düzenlice yap.

Aldık o rüzgarıHeyyyt malatya rüzgarı![]()

Sorun değil, ben de geç görenler arasındaydım zatenHoş geldin ben görmemiştim![]()
Hoş buldum 
Hoş buldum abi, yararlı olmaya çalışacağım inşallah elimden geldiğinceAramıza hoşgeldin. İnşallah bundan sonra hem kendini geliştirirsin hem de bilgi ve edindiğiniz tecrübeyle bölümünü layıkıyla yönetirsin.
Hata yapmaktan korkma ama yaparsan da en kısa zamanda üst yönetimle iletişime geç. Tabi ki isteğimiz hata yapmadan önce bize ulaşıp hataları sıfıra indirmek olacak.

Hoş bulduk abiAramıza hoş geldin kardeşim, yeni görevinde başarılar diliyorum.![]()
Nerelerdeydin sen