NAWY, uuncu ve anılbaran'ı Tebrik Ediyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yolda çürümezmi abiler :D

anılbaran

anılbaran

Üye
:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Merak etme bisey olmaz onlara

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tamam göndeririz bi ara :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tebrikler arkadaslar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kolay gelsin arkadaşlar .
Başarılar . Allah utandırmasin ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mesaj gözükmedi sanırım . Ondan ötürü tekrar yazdım . :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hoş Geldiniz arkadaşlar
Erol gerekli açıklamaları yapmış, yönetim üst konularını sindire sindire okuyunuz, daha önceleri yaşanmış sorunlar oluştuğundan bu konuları okumakta fayda vardır.
Aceleci olmadan, mantığınızı daha iyi kullanarak, bir birinize danışarak çekinmeden saklamadan yanlışta olsa söyleyerek, bir birimize destek çıkarak, kollayarak yönetimimize devam edelim.
Kolay gelsin tebrik ediyorum :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hoş Geldiniz arkadaşlar
Erol gerekli açıklamaları yapmış, yönetim üst konularını sindire sindire okuyunuz, daha önceleri yaşanmış sorunlar oluştuğundan bu konuları okumakta fayda vardır.
Aceleci olmadan, mantığınızı daha iyi kullanarak, bir birinize danışarak çekinmeden saklamadan yanlışta olsa söyleyerek, bir birimize destek çıkarak, kollayarak yönetimimize devam edelim.
Aynen abi, teşekkürler :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Hoş Geldiniz arkadaşlar
Sağolasın Mustafa abicim :)

PriZm

PriZm

Üye
Hoş Geldiniz arkadaşlar
Saol Mustafa abi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başarılar arkadaşlar ...

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar.
Umarım kalıcı olabilirsiniz :)

Başarınızın sürekliliğini temenni ederim.
Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...