N9'un resim düzenleyicisinin mükemmel kalitesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frankendream

Üye
    Konu Sahibi
N9'un resim düzenleyicisinin mükemmel kalitesi..
Çektiğim fotoğrafları o kadar güzel düzenliyor ki Photoshop CS5'te uğraştıran efektlerin neredeyse hepsini bi kaç işlemde yapıyorum. Bildiğin Photoscape i koymuşlar. Ve ben ne yazık ki bunu yeni keşfettim. :D :D hafifte instagram efektinin bi kaçını andırabiliyor.

cozturk

cozturk

Üye
ne mutlu sana :)

mert_1047

mert_1047

Üye
Bilmiyorum ama efekt yani renk filtreleri bana yetersiz geliyor onun dışında güzel. 3-4 tane güzel renk filtresi var ama klasikler yok klasik efektleri zaman zaman arıyorum.

frankendream

Üye
    Konu Sahibi
bende aradım öyle çok. ama şöyle instagram gibi ücretsiz bi program sunsalar. hepsi de paralı be kardeşim. :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Belledekinden çok farklımı :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bence belledeki gayet iyi. eğer belledekinden de iyiyse mükemmeldir:) ilerde n9 almayı düşünüyorum zaten:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
N9'da android çalıştırıldığını duydum oyunları falan oynanıyormu ?:)

frankendream

Üye
    Konu Sahibi
belledekini denemedim ama okula gidince arkadaşımda deneyeceğim :D

---------- Eklendi @ 13:51:15 ---------- Yazıldı @ 13:35:36 ----------

Şimdilik sadece bunları yapabildim. Çapraz işleme ve hafif konsantras ayarı işimi gördü. ama bence gerçekten güzel şeyler çıkıyor ortaya. n8 kadar iyi çekemese de yine de baya güzel çekiyor.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bunları bellede yapabiliyor hatta pr1.2 versiyonu bile:)

frankendream

Üye
    Konu Sahibi
tamam canım alla allaa. :D belle yapamaz demedim ki. sadece N9'un bunları yapabildiğini görünce çok heyecanlandım. keşke güzel bir programımız da olsa şöyle ücretsiz :D :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tamam canım alla allaa. :D belle yapamaz demedim ki. sadece N9'un bunları yapabildiğini görünce çok heyecanlandım. keşke güzel bir programımız da olsa şöyle ücretsiz :D :D

photorim çıktı daha dün belleye n9'a yok hh :p :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
n9 daki sepya efekti olağanüstü güzel, belledekinden kat kat iyi, deneme şansınız varsa bi deneyin iki telefonda da o zaman ne demek istediğimi anlarsınız:)

• Beğen
Tepkiler: frankendream
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt