N9'un 64gb'ı ve beyazı Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
mart ayına sarkma varmış arkadaşlar bende siparişini verenlerdenim bekliyorum 64 GB N9 u ama nokia servisi bana net olarak şunu söyledi 'daha henüz ilk gelenleri yeterli kitleye sunamadık' dedi bu yüzden mart ayına bir sarkma var ee nokia işte bu sağı solu belli olmaz en rahatı yurt dışından getirtmek imkanın olursa yoksa bu türkiyede herşeye son kavuşacaz belle güncellemesi gibi :hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Çok para ya .s

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
mart ayına sarkma varmış arkadaşlar bende siparişini verenlerdenim bekliyorum 64 GB N9 u ama nokia servisi bana net olarak şunu söyledi 'daha henüz ilk gelenleri yeterli kitleye sunamadık' dedi bu yüzden mart ayına bir sarkma var ee nokia işte bu sağı solu belli olmaz en rahatı yurt dışından getirtmek imkanın olursa yoksa bu türkiyede herşeye son kavuşacaz belle güncellemesi gibi :hmmm
doğubank'ta garanti vardır yurt dışından gelmiş ama onlarda garantisiz oluyor ya o yüzden çekiniyorum.Şimdi alırım iki gün sonra bir sıkıntısı oluşur sonra tamircilerlemi uğraşıcam...Offf ne yapalım beklicez

MertcaN9

MertcaN9

Üye
doğubank'ta garanti vardır yurt dışından gelmiş ama onlarda garantisiz oluyor ya o yüzden çekiniyorum.Şimdi alırım iki gün sonra bir sıkıntısı oluşur sonra tamircilerlemi uğraşıcam...Offf ne yapalım beklicez

mecbur :(

yunusemre1172

Üye
ya hayır yok oyle öyle bişey 16gb türkiyede 1400 zaten ama 64 almanya frankfurtta beyazı 800euro nerde burda 1500 olcak bilip bilmeden bitarafınızdan sallamayın lütfen :( :P

MertcaN9

MertcaN9

Üye

üslubuna dikkat et önce. sen bilip bilmeden bol kefeden sallama git bir nokia shopa öğren sana mı inanacaz oturduğun yerden kalkta git bir öğren töbe töbe. fiyat şu an 1300 tl arkadaşım bilip bilmeden konuşma. 1500 tl de kesin fiyatı 64 GB versiyonların. geldiğinde görürüsün sonra özür dilemek zorunda kalırsın :nono:

----------Eklendi @ 22:16:31 ---------- Yazıldı @ 22:14:02 ----------

ya hayır yok oyle öyle bişey 16gb türkiyede 1400 zaten ama 64 almanya frankfurtta beyazı 800euro nerde burda 1500 olcak bilip bilmeden bitarafınızdan sallamayın lütfen :( :P

dayanağın nere? git bir zahmet etde aman dikkat et kaybolma en yakın nokia shopa git yetkili biri ile konuş sonra gel burda ne dediğini söyle tamammı evladım ama dikkat et kaybolursun filan mazallah :kop:

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
dostum N9'u nokia shopta inceledim ve hayran kaldım diyebilirim.64 gb'ımı sorduğumda mart ayına doğru gelir dediler yani tam net bir tarih aralığı yok...16 gb olanını almamak için kendimi zor tutsamda 64 gb'ı mart ayında da gelmezse........Sana net bir tarih aralığı söylediler mi??ben 3 kere sordum 2sinde mart ayında gelicek dedik yaaaa tarzı cevap aldım :ehe:ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye
dostum N9'u nokia shopta inceledim ve hayran kaldım diyebilirim.64 gb'ımı sorduğumda mart ayına doğru gelir dediler yani tam net bir tarih aralığı yok...16 gb olanını almamak için kendimi zor tutsamda 64 gb'ı mart ayında da gelmezse........Sana net bir tarih aralığı söylediler mi??ben 3 kere sordum 2sinde mart ayında gelicek dedik yaaaa tarzı cevap aldım :ehe:ehe

değerli kardeşim orda birde genelde leptobun başında olan biri olur daha bilgili bu gelip giden cihazlar hakkında ben ona sorduğumda sana verdiği cevabı verdi mart dedi bende dedim ki ilk şubat diyorlardı hatta kesin tarih diye kendimi hazırlamıştım bu basit bir şey değil ki dedim o da anladığını ve de martın en geç 2. haftasına kadar raflarda yer alacağı olduğunu söyledi.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
değerli kardeşim orda birde genelde leptobun başında olan biri olur daha bilgili bu gelip giden cihazlar hakkında ben ona sorduğumda sana verdiği cevabı verdi mart dedi bende dedim ki ilk şubat diyorlardı hatta kesin tarih diye kendimi hazırlamıştım bu basit bir şey değil ki dedim o da anladığını ve de martın en geç 2. haftasına kadar raflarda yer alacağı olduğunu söyledi.
tamam kardeşim 25 günlük bi sürecimız var

MertcaN9

MertcaN9

Üye
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
USAForever

USAForever

Üye
Afrika'nın En Yoksul Ülkelerine Bile En Yüksek Modelleri Gönderiyorlar , Ama Türkiyeye Göndermiyorlar. Oyalama vs falan filan.

anılbaran

anılbaran

Üye
sonuç :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Beyaz geldi ama diğerlerinin 64 u gelmedi

PalmerTech

PalmerTech

Üye
mavi candır :ehe

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Evet bitiyorum ona :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud: :halay2: :halay2: :halay2: :bud: :bud: :bud:

Twüt

Twüt

Üye
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
beyazın 64 GB olanı modeli kaymak gibi üzerine reçel sür yi :gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt