N9'un 64gb'ı ve beyazı Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
N9'un 64gb'ı ve beyazı Türkiye'ye ne zaman gelecek?
Arkadaşlar N9'un 64gb'ı ve beyaz renklisinin türkiyeye ne zaman geleceği net olarak belli değil.Her nokia shop farklı bir şey diyo.Bu konuda aramızda detaylı bilgiye sahip arkadaşları arıyorum.Özel nokia yetkilileriyle görüşmüş veya resmi bir açıklama duyanlar buradan bizi haberdar ederse benim gibi N9 64gb bekleyenler veya beyaz renklisini bekleyenler müjdeli haberleri buradan alırlar.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

MertcaN9

MertcaN9

Üye
mersin forum nokia net olarak 5 şubat da satışa çıkacak burada dedi ve de fiyatı 1.520 tl olacak dediler

• Beğen
Tepkiler: cozturk ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve cozturk
pRime.

pRime.

Üye
Kesin bilgi yok ancak şubat ayı ile birlikte siyah ve beyaz renginin 64 gb'lık versyonlarının geleceği söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: cozturk
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
mersin forum nokia net olarak 5 şubat da satışa çıkacak burada dedi ve de fiyatı 1.520 tl olacak dediler
5 şubatta mersine geliyorsa başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye gelir o zaman...Desenize 10 gün sonra kavuşucam büyük aşkıma :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Kesin bilgi yok ancak şubat ayı ile birlikte siyah ve beyaz renginin 64 gb'lık versyonlarının geleceği söyleniyor.

siyah 64 GB şubat sonunda beyaz ise 5 şubatta gelecekmiş.hatta kaç adet geleceği bile konuşuluyordu. ilk nokia shoplarda satışa çıkacakmış beyaz ve sonra diğer mağzalarda da satışa çıkacakmış. ayırca adam bu fiyatlar marta doğru düşer dedi.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
siyah 64 GB şubat sonunda beyaz ise 5 şubatta gelecekmiş.hatta kaç adet geleceği bile konuşuluyordu. ilk nokia shoplarda satışa çıkacakmış beyaz ve sonra diğer mağzalarda da satışa çıkacakmış. ayırca adam bu fiyatlar marta doğru düşer dedi.
ben siyah 64gb alıcam şubat sonuna kadar onumu beklicem off ya.tüm sevincim gitti valla

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
5 şubatta mersine geliyorsa başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye gelir o zaman...Desenize 10 gün sonra kavuşucam büyük aşkıma :ehe:ehe

sanırım beyaz alacaksın. benim içimde dokun :ehe

saracg

saracg

Üye
Haftasonu Marmara forum daki nokia shopta sordum 64 GB lik ne zaman gelecek diye.

Artık elindekini satmak içinmidir nedir şubata asla yetişmez mayısı bulur falan dedi eleman :hmmm

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Haftasonu Marmara forum daki nokia shopta sordum 64 GB lik ne zaman gelecek diye.

Artık elindekini satmak içinmidir nedir şubata asla yetişmez mayısı bulur falan dedi eleman :hmmm
adam gibi bi resmi açıklama yapmıyorlar, kime inanıcaz anlamadım

USAForever

USAForever

Üye
Nisan 2012de Gelecek.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
nereden aldın bu bilgiyi? tahmini fiyatı hakkında bir bilginde varmı acaba? beklemeye değer değmez kıyaslaması yapmak istiyorum da.... :tşk:

64 GB geldiğinde 16 GB lık olanlar 1299 TL den satışa sunulacak 64 GB ise 1.500 tl olacak

• Beğen
Tepkiler: cozturk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt