n97 V21.0.045 YENİ MODİFİYE YAZILIM 65 MB BOŞ ALAN VE SÜPER HIZ

Sponsorlu Bağlantılar

srknzkn

srknzkn

Üye
yaa benım tel n 97 21.0.045 versiyon.
jaf la hackledım telefonu. hersey tamam tema efektlerı falan ama sertifikasiz programlari yukleyemıyorum. lutfen yardımmm
kardeşim benim telefon da aynı yazılımdan,ben de günlerdir yapmaya çalışıyorum kafam ambele oldu resmen ama yapamadım,sen nasıl hackledin telefonu anlatabilir misin bana da?ben de sadece tema efektleri için istiyorum ama yapamadım işte,yardımcı olursan sevinirim!

sertifika için de opda'dan sertifika alman gerekli,ondan sonra da signsis programıyla sertifikayı imzalaman gerekli,daha sonra sorunsuz program yükleyebilirsin telefonuna!

coloniex

coloniex

Üye
sağol :)

songiden

Üye
Dostum bu versiyonu 21.0.102 versiyonunada yapsan süper olur yanlışlıkla update ettim 102'ye downgrade yapamıyorum çok hızlı çalışıyordu telefonum şimdi çıldırmak üzereyim....

kain061

Üye
en sonunda yaptım.ama nokia açılış animasyonunu değiştirdiğinz şey ne kadar saçma ve gereksiz bişe..

kenshin06

kenshin06

Üye
yazılımı yükledim telefon acılmıyor siyah ekran hiçbir calısma belirtisi yok usb gidip gelmeye basladı seslerle anlayıorum artık yardımcı olabiliceklerden özel msj bekliyorum
aynı sekılde hatayı bende aldım ve
sadece yazılım bozulmuştur düzelir sıkma canını sadece yapman gereken bazı şeyler var phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
File(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın)
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

aynı işlemleri harfiyen uyguladım (hemde birkaç kere) fakat hep programlamadan sonra %98 lerde bir hatayla karşılaştım telefonla bağlantı kurulamıyor deyip bir hata veriyordu hata resmi aşağıda ek olarak bu dediğim olaylar gerçekleşirken beyaz ekran gelip gidiyor ve dikey olarak renkli şekilde tek bir çizgi görünüyor tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler...

izzo47

Üye
resimli anlatım mevcutmu arkadsım

ramiz dayı

Üye
JAF PROĞRAMI İLE FLASH nasıl yapcaz

therecruit11574

Üye
teşekkürler emeğine, eline, koluna yazı yazan parmaklarına sağlık. bu modifiyenin aynısından v21.0.102 ye de yapabilirmisin? onunda modifiyesi var nejat arkadaş eklemiş ama açılış kapanış ekranları çok yavaş. kapatırken ve açarken çok bekliyo teşekkürler şimdiden.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

curcilet

Üye
Elline koluna sağlık

Üst Alt