n97 V21.0.045 YENİ MODİFİYE YAZILIM 65 MB BOŞ ALAN VE SÜPER HIZ

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
teşk emegine saglık

Ferzan

Ferzan

Üye
ulan kodoş madem kopya çekiyon daha önce sana yardım eden telefonunu kurtaran adamın adınıda paylaş ve adama saygı göster emeğe ve paylaşıma sayı duy ulan
kemiği biten köpekler havlar kemik ister belli lemiğin bitmiş havlıyorsun köpek gibi azcık adam ol sus seni adam sanısınlar bari ileri geri konuşma mal mal

fatih82

fatih82

Üye
ah be ah buralarda değilsinki

Cengizt

Cengizt

Üye
arkadaş ricamiz sen indirdiysen son sürümü bir siteye ekleyip link verirmisin bize ingilizce oldu kullanamıyorum artık :(

Biraz gec kaldim.-... Kusura bakma... Fakat yardimini bulmussun gördügüm gibi...:oke:

Ferzan

Ferzan

Üye
Biraz gec kaldim.-... Kusura bakma... Fakat yardimini bulmussun gördügüm gibi...:oke:
önemli değil ilgilenmeniz yeterli arkadaşlar yeni sürümü eklemiş kurdum telefona manyak bişi çok güzel oldu walla hızı da baya iyi n97 kullanıcılarına tavsiye ederim

Cengizt

Cengizt

Üye
önemli değil ilgilenmeniz yeterli arkadaşlar yeni sürümü eklemiş kurdum telefona manyak bişi çok güzel oldu walla hızı da baya iyi n97 kullanıcılarına tavsiye ederim

Ben Tam olarak 2 Haftadan beri kullaniyorum... (N97 mini de.... 11.0.102...)

Ilk ciktigi gün elime gecmisti.... Fakat sadece almanca....

Simdi 30 gün icinde nokia bunu NSU ile sunacak...
N97 icin V30.0.019 Sürümü ile ugrasiliyor... Oda cok yakinda "Bu senenin" ikinci cegreginde sunulacak... Haberiniz olsun....

hunkar159

hunkar159

Üye
ben cok ugrastim yapamadim birinci sebeb telde sim kilidi var ikibci side benim isletim sistemim win7 ve vista bekli dosyalar uymuyordur cünkü devamli dosya eksik diyor bu iki isletim sistemiyle yapan arkadaslar varsa yazarsa sevinirim en azindan sorunun nerede oldugunu bulabilirim

sadik81

sadik81

Üye
ben cok ugrastim yapamadim birinci sebeb telde sim kilidi var ikibci side benim isletim sistemim win7 ve vista bekli dosyalar uymuyordur cünkü devamli dosya eksik diyor bu iki isletim sistemiyle yapan arkadaslar varsa yazarsa sevinirim en azindan sorunun nerede oldugunu bulabilirim

arkadaşım benim işletim sistemim win7 ve bu güne kadar sorunsuz bir kaç kez yükledim ama ben sana bu modifiyeli sürümü önermiyorum
son çıkan 21,0,102 sürümü yükle derim ama karar senin istersen yardımcı olurum sana eski mesajlarda msn adresim var

zx6r

zx6r

Üye
güzel bir çalışma sağol

sencelik

Üye
yazılımı yükledim telefon acılmıyor siyah ekran hiçbir calısma belirtisi yok usb gidip gelmeye basladı seslerle anlayıorum artık yardımcı olabiliceklerden özel msj bekliyorum
,
ÖNEMLİ UYARI: BUNU JAF PROĞRAMI İLE FLASH YAPIN TELEFONUNUZA(PHOENİX KULLANMAYIN ÇALIŞMAZ TELEFON AÇILMAZ)

şu kırmızı yazıyı görseydim calıstıracaktım demek phoenix kullandım nasıl düzelticem?

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
sencelik kardeş telefonunu aynen şu yazdığım gibi yap düzelir

sadece yazılım bozulmuştur düzelir sıkma canını sadece yapman gereken bazı şeyler var phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
File(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın)
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

sadik81

sadik81

Üye
yazılımı yükledim telefon acılmıyor siyah ekran hiçbir calısma belirtisi yok usb gidip gelmeye basladı seslerle anlayıorum artık yardımcı olabiliceklerden özel msj bekliyorum
,
ÖNEMLİ UYARI: BUNU JAF PROĞRAMI İLE FLASH YAPIN TELEFONUNUZA(PHOENİX KULLANMAYIN ÇALIŞMAZ TELEFON AÇILMAZ)

şu kırmızı yazıyı görseydim calıstıracaktım demek phoenix kullandım nasıl düzelticem?

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-32gb-yeni-versiyon-v21-0-102-a-2-336659.html
burdan son sürüm yazılımı indir ve şu yolu takip et
phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın)
işlem tamamdır. açma tuşuna sadece bir kere basıyorsun basılı tutma
sitede mevcut

sonucu bildirirsen memnun olurum

sencelik

Üye
sencelik kardeş telefonunu aynen şu yazdığım gibi yap düzelir

sadece yazılım bozulmuştur düzelir sıkma canını sadece yapman gereken bazı şeyler var phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
öncelikle
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

Hay Allah Senden RAzı Olsun TEşekkürler Maxicep x) Jaf ile Yazılım ATma İşlemini Anlatabilirmsiniz?

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
jaf ile Flashlama işlemini forumda yeni konu açtım linkleriyle birlikte verdim. eklenince yönlendireceğim seni. sende görürsün zaten forumda.. saygılar.

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
dostum slm
sadece tr olan fw nin yeni guncellenmis versiyonunu yapacak misn ?

bluemoon1905

bluemoon1905

Üye
yaa benım tel n 97 21.0.045 versiyon.
jaf la hackledım telefonu. hersey tamam tema efektlerı falan ama sertifikasiz programlari yukleyemıyorum. lutfen yardımmm

bluemoon1905

bluemoon1905

Üye
cok sagol nejaterol dedıgın gıbı yaptım ve oldu ellerıne saglık..

Üst Alt