1-zenginin parası ,züğürtün çenesini yorarmış...
2-kedi uzanamadığı ete mundar dermiş...
(yukarıdaki yazdıklarım telefonu kullanmayıp eleştiri yapanlara)
daha ne deyim ben size...telefonu takozda yaptınız...nedir sizin bu 97 ile probleminiz...samsung omnia da , ipohon da birsürü programsal sorunlar var...peki ne alıcaz...dünyanın süper firmaları ferrari ve audi bile eksik veya sorunlu araç üretebiliyorlar...bilgisayarlardada bu böyle...elektronikte dünya sizi tatmin etmesi için daha 500 yıl beklemeniz gerek arkadaşlar....4-4 lük ne aldınız arızası veya sizi tatmin eden söylermisiniz...??birde tartışmanın en başında yazdım...kullanmadığınız bir cihaz hakkında bilinçsizce konuşanları da anlamıyorum...kullanan arkadaşlar sorunları yazmışlar...ama bu sorunlar yeni versiyonla düzeltileceğine inanıyorum ben..kısaca programsal...
takoz konusuna gelelim...ipohon alime aldığımda avucuma sığmıyor..cok geniş..aynı şekilde samsung i890 da daha büyük...yani takoz olarak kullanılacak cok telefon var sizin gözünüzle bakıcak olursak.. Bence başkalarının almış olduğu bir cihazı hafif argo kelimelerle elştirip,insanların zevklerini eleştirmeniz bence doğru değil...tabiki eksikleri burada paylaşıcağız...ama "bence" bu şekilde olmaz...