---N97 tam bir hayal kırıklığı---

Sponsorlu Bağlantılar

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi arkadaşa üzülüm.O kadar para ver telefon bozuk çıksın.Bu son zamanlarda çıkan teleonlarda çok oluyor.Kardeşime daha 1 hafta önce N73 aldım Bilin bakalım sağlam mı? Hayır! hemde orjinal garantili telefon.Hafıza bölümü tamamen yok.'günde fark etti gittik vardik.Şimdi ne olacak bizim maduriyetimiz?
Şansmıdır nedir? Herkese rastlıyormu onuda bilmem yani!

ry1975

Üye
n97 yi aldim 2 hafta sonra service geri gonderdim bloke oluyor kendi kendine arama yapiyor mesaj atiyor ses kalitesi de n95 kadar guclu degil

ediesel

Üye
Adamlar sonunda kendi yaptığı atalardan ders almış olmalılar ki N97 Mini yi piyasaya sürdüler. Bence her bakımdan daha iyi. Normal N97 yi takoz olarak kullanabiliriz. :)))

oinoe

Üye
Bende n97 Kullanıcısıyım Ama Burda Siz sorunlardan Bahsetseniz Daha İyi Mesela Mesaj Problemi Var Türkçe Kareakter Kullanırsanız Mesela ( ı ) telefonda Kasmalar Başlıyor Ve Mesaj Yazamayacak Kadar Kötü Bir Duruma Geliyor Dokunmatik Ekran Kullanılmaz Ve Cekilmez Hale Geliyor Ama Genel Olarak Telefona Bakarsak Şöyle Bir Acıklama Yapabilirim N95 ile 97 Arasında Uçurum Kadar Fark Var. Zevler Rekler Tartışılmaz Ama Bence n95 - 97 nin Yanından Gecemez Saygılarımla.

kumuks

Üye
1-zenginin parası ,züğürtün çenesini yorarmış...
2-kedi uzanamadığı ete mundar dermiş...
(yukarıdaki yazdıklarım telefonu kullanmayıp eleştiri yapanlara)

daha ne deyim ben size...telefonu takozda yaptınız...nedir sizin bu 97 ile probleminiz...samsung omnia da , ipohon da birsürü programsal sorunlar var...peki ne alıcaz...dünyanın süper firmaları ferrari ve audi bile eksik veya sorunlu araç üretebiliyorlar...bilgisayarlardada bu böyle...elektronikte dünya sizi tatmin etmesi için daha 500 yıl beklemeniz gerek arkadaşlar....4-4 lük ne aldınız arızası veya sizi tatmin eden söylermisiniz...??birde tartışmanın en başında yazdım...kullanmadığınız bir cihaz hakkında bilinçsizce konuşanları da anlamıyorum...kullanan arkadaşlar sorunları yazmışlar...ama bu sorunlar yeni versiyonla düzeltileceğine inanıyorum ben..kısaca programsal...

takoz konusuna gelelim...ipohon alime aldığımda avucuma sığmıyor..cok geniş..aynı şekilde samsung i890 da daha büyük...yani takoz olarak kullanılacak cok telefon var sizin gözünüzle bakıcak olursak.. Bence başkalarının almış olduğu bir cihazı hafif argo kelimelerle elştirip,insanların zevklerini eleştirmeniz bence doğru değil...tabiki eksikleri burada paylaşıcağız...ama "bence" bu şekilde olmaz...

ediesel

Üye
Benim yaptığım insanların zevkllerini tartışmak değil. Lütfen eleştirileri doğru anlayıp ona göre mantıklı cevap verin. Ben sadece yeni çıkan bir ürün hakkındaki düşüncelerimi yazıyorum o kadar. Bunda alınacak bir şey göremiyorum. Alınan varsa da kendi kişisel algısıdır. Yapılacak bişey yok. Halen daha eleştirilerimi savunuroyum. Nokia bile kendi hatasını kabullendi ve n97 miniyi çıkardı. Takoz düşüncesi tamamen bana aittir ve n97 sahibi kendini zengin sayan arkadaşlara değildir. Zenginlik n97 sahibi olmakla olunmaz. Burada şahsen yaptığım yeni çıkan bir ürün hakkındaki olumlu olumsuz düşüncelerimdir. Herkesin kendi düşüncesidir ve herkes bir başkasının düşüncesine saygı duymalıdır. Ayrıca başkasının benim düşüncelerim doğrultusunda satın alma tercihlerini değiştirmesi de beni ilgilendirmiyor. İsteyen herkes telefonculara veya teknoloji marketlere gidip bizzat ele alarak inceleme yapabilirler.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Benim yaptığım insanların zevkllerini tartışmak değil. Lütfen eleştirileri doğru anlayıp ona göre mantıklı cevap verin. Ben sadece yeni çıkan bir ürün hakkındaki düşüncelerimi yazıyorum o kadar. Bunda alınacak bir şey göremiyorum. Alınan varsa da kendi kişisel algısıdır. Yapılacak bişey yok. Halen daha eleştirilerimi savunuroyum. Nokia bile kendi hatasını kabullendi ve n97 miniyi çıkardı. Takoz düşüncesi tamamen bana aittir ve n97 sahibi kendini zengin sayan arkadaşlara değildir. Zenginlik n97 sahibi olmakla olunmaz. Burada şahsen yaptığım yeni çıkan bir ürün hakkındaki olumlu olumsuz düşüncelerimdir. Herkesin kendi düşüncesidir ve herkes bir başkasının düşüncesine saygı duymalıdır. Ayrıca başkasının benim düşüncelerim doğrultusunda satın alma tercihlerini değiştirmesi de beni ilgilendirmiyor. İsteyen herkes telefonculara veya teknoloji marketlere gidip bizzat ele alarak inceleme yapabilirler.

Kesinlikle haklı arkadaş.Kötülemek bir yana burası bir bilgi platformu değilmidir? Evet ! öyleyse her türlü eleştiriyi kaldıracak arkadşlar lazımdır.Teknoloji alışverişi ancak bu yolla daha etkili olur.Koyun gibi kim ne derse inanmakla değil.Araştıralım öğrenelim ve paylaşalım diye ben bu konuyu başlattım.Kimseye kastımız kesinlikle YOKTUR.

vlk0076

Üye
ya arkadaşlar yapmayın allah aşkına bende daha düne kadar n95 8gb kullanıcısıydım.inkar edilemez gerçekten güzel telefon ama tercih meselesi ben n95 8gb sattım şimdi n97 alıyorum.ama olaya işlemci ram yani donanımsan olarak bakarsak n95 in iki katı, n97 mini n97 arızalı veya hatalı falan olduğundan değil tamamıyla boyutla alakalı bişey zaten n97 minide bazı özellikler kırpılmış bunu biraz araştırmayla sizde öğrenebilirsiniz. saygılar....

knauf

knauf

Üye
Arkadasim ben sana katiliyorum bendede hem n95 hemde n97 var n97 yi aldiktan sonra n95 ile ilgilendirmiyor ve iphone telefonmu arkadasaim simdi yani yakinda firmwareupdate cikartiyor nokia v20.0.005 ondn sonra gör sen n97 yi suanda listede 1 numaran97.tavsiye ederim

Godfather

Godfather

Üye
bence güzel ama benim teli geçemez :P: o bnm telim çünkü :D

uğur55

Üye
N97 telefon dersen ayıp edersin..... o bir......... MEGASTAR !!!

--------------- Ekleme ---------------

N97 ... ARKADAŞLAR BU TELEFONUN HABER YAPILAN ZAMANA KADAR ŞIKMASI BEKLENİYORDU... NOKIA DA YETİTİREBİLDİĞİ KADARIYLA YETİŞTİRDİ..... EKRAN DOKUNMATİK ÇÜNKÜ telefonda resim çizebiliyorsun....
zaten 3 veya 5 güne kadar yeni 2.0 yazılımı çıkacak. N97 MEGASTAR :yuru

mukremin123

Üye
ressamda öyle bi eleştirmişki yerden yere vurmuş telefonu 5110 falanmı kullanıyon sen?

screamingeagle

Üye
Merhaba
arkadaaşlar N97 için ne iyi nede kötü diyen var yani bu telefonun iyi yanları ve kötü yanlarını bilipte yazaıcak kimse yokmu lütfen varsa yazsın bizde öğreneli ama profesyonel olanlar yazsın yani ben aldım ço iyi yok bende aldım çok kötü diynler değil.

yavuzbekl

Üye
arkadaşlar selam. ben daha önce e serisi kullanıodum n95 ile bırlıkte başladım n serısını kullanmaya n96 almadım n97 yı aldım bazı şıkayetlerde arkadaslar haklılar heryer dokunmatık degıl kamera bekledıgım gıbı degıl. ve ınternet hızı da çok ıyı degıl wifi de bıle sıkıntı olur bazen yavaş ama genel olarak bakarsak iphone gıbı degıl ama iyi bı telefon olmus. şimdi almak ıstedıgım turkıyeye gırdımı bılmıorum ama N900 almayı dusunuyorum o iphone ya tam rakıp sanırım. gercı o mobıl pc ve telefon ama dunyada N900 gıbısı daha yok sanırım. selamlar. güzel gunler...

paşa002

Üye
walla bende var bi tane N97 siyah mal taş gibi ...hiç bi sorunu yok..

akaca38

akaca38

Üye
abi hollandadan birine getirtiyordum yan çizdi, " alamam durumum yok " diye :(((
İÇİME DERT OLDU VALLA..

ülkemde kaç misli para,
orada (hollanda da ) ise 150 yuro, 350 tl. yi bulmuyorr..

n96 dan bıktım 97 sini istiyorum..
98 çıkarsa bakarıh:D :)))

ARMOKING

Üye
yha beN N97 aLdım ama ucus moduNda dıo acamıoRm bıLeN vaRsa bı yaRdım edebıLıR mı ?? teLefoNcuya qotRdum ama oDa $aRjı oLmadıNı soLedı faKt saRjı vaR eN az 2 saat takıLı kaldı $aRjda bı eLıN atın bıLeN vaRsa yazaRsa sevıNıRım sımdıdeN t.edeRım:mahcup:

erkan1082

Üye
2 hafta evvel sahip olduğum n97 yi genel olarak tüm özellikleriyl kullanamadığımı düşünüyorum pek birşey yaptığım yok zaten. Internet performansı menü yavaşlığı kullanıcı performansıyla alakalı diye düşünüyorum mevcut performansı telefonun bence gayet tatmin edici beklentilrin çok yüksek olmaması gerekir diye düşünüyorum, kendi adıma konuşayım ben bu N97 yi aldığımda dokunmatik ekran olduğunu bile bilmiyordum eski bir n95 8gb kullanıcısı olarak benim için sadece ekran büyük, q klavye, birde dokunmatik sadece bundan ibaret ikisinin arasındaki fark. Bir kaç ufak tefek şikayetim var telefon gelince cevap vermsi biraz zor oluyu dokunmatik tuşları ağır çalışıyor herhalde birde kamera foto çektiği zaman yanları hafif buğulu çıkıyor, gittim bide çizilmesin yazık o kadar para verdm diye Zagg invisible sheild aldım onuda ön kısıma uygulamayı beceremedim onda zaten ayrı dertliyim asıl onları şikayet etmek lazım zagg tam bir hayal kırıklığı :) (şaka hocam yüklenme bana:) benim hatam kabul mü edeyim) version 2.0 ı bekliyoruz bakalım nu v2 telefonun tipinide değiştirecek mi :) saygılar..

kartalizma86

Üye
n97 dediğinin tam aksine tam anlamıyla dokunmatik ekran ve çok hassas. şahsen bencede harika bir cihaz.

Üst Alt