Yani.genelde mesaj yazma ama dayanamadım bu konuya.
baştan soyliyim N95 1,5 sene önce kullandım daha sonra i-phone - E71 - 5800 - N96 ve suanda N97 Kullanıyorum.N900 cıkacakmış çıkıncada onu kullanacagım.
şimdi N95 ile N97 yi karşılaştırmasına dönmüş neredeyse konu.
N97 karşılaştırılacaksa 5800 ile karsılaştırılmalı ilk olarak.
dokunmatik olunca ne oluyor onu anlamadım bu sırada 2 tuş var zaten fazlalık.
nokia dokunmatik yapmak istedi beceremedimi yoksa bu still mi secti sizce.
N97 hayal kırıklıgı başlığına bişe diyemiyorum cunku arkadasın hayali neydi onu bilmiyorum.
İ-phone ile N97 karşılaştırmak bence akıl karı değil.yaklaşık 3 gömlek agır gelir N97.
Sadece telefonun dokunmatiğine bakmayalım RAM ve ROM hızlarınıda bi inceleyim isterseniz.
İşletim sistemide bence Symian olmalı telefonun.
N900de değiştiriyormuş.Çıkıcak ve bu sefer hiçbirşey bulamazsanız işletim sistemine sallıcaksınız ki bence onun oturması cok daha fazla zaman alacak.
Birde Nokia telefonda bir dev.tabiki sırayla cıkaracak hepsinden para kazanacak.ticaret yapıyor adamlar para kazanmaya çalışıyorlar.yoksa inanın nokiayı geçtim bütün telefon şirketleri öyle bir telefon yaparki suan 5 sene üstüne bir şey koyacak teknoloji gelmez.Ticarette boyle yapılmaz.
Bizde ya az konusacakgız yada benim gibi sıradan her modeli alacak takip edeceğiz.
güzel yorum..akşam almanların nokia forumunda gördüm.N98 cıkıyormuş...12 mp kamerası varmış...bence bu tartışma yersiz...N98 alsak yine onadabir kulup bulursun takıcak..teknoloji çağındayız.bugün aldığınızın yarın daha üstü cıkıyor.ne bizim eleştirilerimiz biter,nede teknolojinin sonu gelir..böyle sürüp gider bu bence.ben N97 den geyet memnunum..artı N95 te kullanıyorum..bu iki telefonun sınıfları cok farklı...bence bazı yorumlar burada bilinçzisce yapılmış...siz N95 ile N97 i yanyana koyu baktınızmı???veya iki telefonu kullanan varmı?? hem bu konuyu acan arkadaş "tam bir hayal kırıklığı" demiş.. telefon daha cıkmadan önce zaten özellikleri internette cirt atıyordu...bütün özellikleri yazıyordu..orada yazan hangi özelliği eksik ki?? seni hayal kırıklığına uğrattı ??? bence nokia başarılı bir calışma yapmış.hangi telefonda var 32gb+5 mp cam + dvd video + 3.5 ekran + internetten gücelleme yapabilen+Q klavye....daha bircok farkı var.i-pohon'mu...samsung mu??? bu saydıklarımın hepsi hangi telefonda var ???? yani sizin için sadece tam dokunmatik olması yeterli öylemi ?? takmışsınız dokunmatik ekranına...daha geniş bakmayı denyin bence arkadaşlar...sadece bir eksik yüzünden telefonu neredeyse yakında 3310 la da karşılaştıracaksınız...
adam doğru konuşmuş esas sen doğru okumayı denesen..Biz N95 le N97 yi KARŞILAŞTIRMIYORUZ sadece N97 nin eksik yanları olduğunu söyledik kardeş.Doğru okuyun doğru yazın . Saygılar.