---N97 tam bir hayal kırıklığı---

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya şu n95 in kapağından herkez şikayetçi ya nokia da adamlar herşeyi yapıyolar cep teşlefonu konusunda bir numaralar tmm ama bi kapak mekanızmaaını yapamıyolarmı ya ya da tuşları silinmeyen bi n95

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi servise gitmen için önceden tasarlanmışta ondan kardeş.Özellikle böyle bence.

knauf

knauf

Üye
Arkadasim sen telefondan anlamiyorsun bence yada telefona dokunamiyorsun ben kullaniyorum ve N serielerinin hepsini kullandim ve N97 cok ama cok memnunum.bak sen burya tikla

ediesel

Üye
N97 alan arkadaşlar geçmiş olsun. Nokia yeni multimedia cihazını tanıttı resmen. N900 resmen karşınızda. :)

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N900???

Orcay

Üye
genelde mesaj yazma ama dayanamadım bu konuya.
baştan soyliyim N95 1,5 sene önce kullandım daha sonra i-phone - E71 - 5800 - N96 ve suanda N97 Kullanıyorum.N900 cıkacakmış çıkıncada onu kullanacagım.

şimdi N95 ile N97 yi karşılaştırmasına dönmüş neredeyse konu.
N97 karşılaştırılacaksa 5800 ile karsılaştırılmalı ilk olarak.
dokunmatik olunca ne oluyor onu anlamadım bu sırada 2 tuş var zaten fazlalık.
nokia dokunmatik yapmak istedi beceremedimi yoksa bu still mi secti sizce.
N97 hayal kırıklıgı başlığına bişe diyemiyorum cunku arkadasın hayali neydi onu bilmiyorum.
İ-phone ile N97 karşılaştırmak bence akıl karı değil.yaklaşık 3 gömlek agır gelir N97.
Sadece telefonun dokunmatiğine bakmayalım RAM ve ROM hızlarınıda bi inceleyim isterseniz.
İşletim sistemide bence Symian olmalı telefonun.
N900de değiştiriyormuş.Çıkıcak ve bu sefer hiçbirşey bulamazsanız işletim sistemine sallıcaksınız ki bence onun oturması cok daha fazla zaman alacak.
Birde Nokia telefonda bir dev.tabiki sırayla cıkaracak hepsinden para kazanacak.ticaret yapıyor adamlar para kazanmaya çalışıyorlar.yoksa inanın nokiayı geçtim bütün telefon şirketleri öyle bir telefon yaparki suan 5 sene üstüne bir şey koyacak teknoloji gelmez.Ticarette boyle yapılmaz.
Bizde ya az konusacakgız yada benim gibi sıradan her modeli alacak takip edeceğiz.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
genelde mesaj yazma ama dayanamadım bu konuya.
baştan soyliyim N95 1,5 sene önce kullandım daha sonra i-phone - E71 - 5800 - N96 ve suanda N97 Kullanıyorum.N900 cıkacakmış çıkıncada onu kullanacagım.

şimdi N95 ile N97 yi karşılaştırmasına dönmüş neredeyse konu.
N97 karşılaştırılacaksa 5800 ile karsılaştırılmalı ilk olarak.
dokunmatik olunca ne oluyor onu anlamadım bu sırada 2 tuş var zaten fazlalık.
nokia dokunmatik yapmak istedi beceremedimi yoksa bu still mi secti sizce.
N97 hayal kırıklıgı başlığına bişe diyemiyorum cunku arkadasın hayali neydi onu bilmiyorum.
İ-phone ile N97 karşılaştırmak bence akıl karı değil.yaklaşık 3 gömlek agır gelir N97.
Sadece telefonun dokunmatiğine bakmayalım RAM ve ROM hızlarınıda bi inceleyim isterseniz.
İşletim sistemide bence Symian olmalı telefonun.
N900de değiştiriyormuş.Çıkıcak ve bu sefer hiçbirşey bulamazsanız işletim sistemine sallıcaksınız ki bence onun oturması cok daha fazla zaman alacak.
Birde Nokia telefonda bir dev.tabiki sırayla cıkaracak hepsinden para kazanacak.ticaret yapıyor adamlar para kazanmaya çalışıyorlar.yoksa inanın nokiayı geçtim bütün telefon şirketleri öyle bir telefon yaparki suan 5 sene üstüne bir şey koyacak teknoloji gelmez.Ticarette boyle yapılmaz.
Bizde ya az konusacakgız yada benim gibi sıradan her modeli alacak takip edeceğiz.
Yani.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar süper arkadaşlar.İşte böle.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ya size bi soru sorcam anket açacaktım ama Bi soruyum dedim N900 ismini siz nokia ya yakıştırabildiniz mı?Sanki Çin malı çakma telefon gibi duruyor.İnsan N98 veya N80 lerde boş yerler var onun gibi isimler koyar Hiç olmadı n101 falan N900 ne ya:)

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Banada bi acayip geldi.İnanaın arkadaşın dediği gibi sanki olmayacakmış bir model gibi sanki sadece tasarım gibi falan görünüyor.Zaten N serisi olamaz çünkü dediklerine göre symbian bile değil.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yani nokia BU sefer saçmaladı Ben olsaydım belki de yeni seri açardım K serisi falan:D K71 gibi:)

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara X serisi diye internete düştü ama.artık takip edmiyoruz.Adamlar hergün çıkarıyo bir model ya.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hadi..Ben bir bakayım:)

kumuks

Üye
akşam,almanların nokia forumunda gördüm.N98 cıkıyormuş...12 mp kamerası varmış...bence bu tartışma yersiz...N98 alsak ona da bir kulup bulursunuz takıcak..teknoloji çağındayız.bugün aldığınızın yarın daha üstü cıkıyor.ne bizim eleştirilerimiz biter,nede teknolojinin sonu gelir..böyle sürüp gider bu bence.ben N97 den geyet memnunum..artı N95 te kullanıyorum..bu iki telefonun sınıfları cok farklı...bence bazı yorumlar burada bilinçzisce yapılmış...siz N95 ile N97 i yanyana koyup baktınızmı???veya iki telefonu kullanan varmı?? hem bu konuyu acan arkadaş "tam bir hayal kırıklığı" demiş.. telefon daha cıkmadan önce zaten özellikleri internette cirt atıyordu...bütün özellikleri yazıyordu..orada yazan hangi özelliği eksik ki?? seni hayal kırıklığına uğrattı ??? bence nokia başarılı bir calışma yapmış.hangi telefonda var 32gb+5 mp cam + dvd video + 3.5 ekran + internetten gücelleme yapabilen+Q klavye+FM verici v.s.....i-pohon'mu...samsung mu??? bu saydıklarımın hepsi biryerde hangi telefonda var ???? yani sizin için sadece tam dokunmatik olması yeterli öylemi ?? takmışsınız dokunmatik ekranına...sadece bir eksik yüzünden telefonu neredeyse yakında 3310 la da karşılaştıracaksınız...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
akşam almanların nokia forumunda gördüm.N98 cıkıyormuş...12 mp kamerası varmış...bence bu tartışma yersiz...N98 alsak yine onadabir kulup bulursun takıcak..teknoloji çağındayız.bugün aldığınızın yarın daha üstü cıkıyor.ne bizim eleştirilerimiz biter,nede teknolojinin sonu gelir..böyle sürüp gider bu bence.ben N97 den geyet memnunum..artı N95 te kullanıyorum..bu iki telefonun sınıfları cok farklı...bence bazı yorumlar burada bilinçzisce yapılmış...siz N95 ile N97 i yanyana koyu baktınızmı???veya iki telefonu kullanan varmı?? hem bu konuyu acan arkadaş "tam bir hayal kırıklığı" demiş.. telefon daha cıkmadan önce zaten özellikleri internette cirt atıyordu...bütün özellikleri yazıyordu..orada yazan hangi özelliği eksik ki?? seni hayal kırıklığına uğrattı ??? bence nokia başarılı bir calışma yapmış.hangi telefonda var 32gb+5 mp cam + dvd video + 3.5 ekran + internetten gücelleme yapabilen+Q klavye....daha bircok farkı var.i-pohon'mu...samsung mu??? bu saydıklarımın hepsi hangi telefonda var ???? yani sizin için sadece tam dokunmatik olması yeterli öylemi ?? takmışsınız dokunmatik ekranına...daha geniş bakmayı denyin bence arkadaşlar...sadece bir eksik yüzünden telefonu neredeyse yakında 3310 la da karşılaştıracaksınız...
güzel yorum..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Biz N95 le N97 yi KARŞILAŞTIRMIYORUZ sadece N97 nin eksik yanları olduğunu söyledik kardeş.Doğru okuyun doğru yazın . Saygılar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Biz N95 le N97 yi KARŞILAŞTIRMIYORUZ sadece N97 nin eksik yanları olduğunu söyledik kardeş.Doğru okuyun doğru yazın . Saygılar.
adam doğru konuşmuş esas sen doğru okumayı denesen..

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Ben Öğretmenim kardeş yeterince doğru okuyorum.Senin gibi yanlış anlayan Öğrencim çok.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öyle mi kaç yıllık öğretmensin ben de öğretmenim de? ama hala okumayı öğrenmemişsin..

Üst Alt