---N97 tam bir hayal kırıklığı---

Sponsorlu Bağlantılar

zezu_5

zezu_5

Üye
Bahsetmiş Olduğunuz multi touch özelliğinin tek artısı zoom yapma özelliği , ama gelin görünkü n97de ki touc screen'in heryeri dokunmatik özelliğine sahip belli yerleri tek çalışıo diyen arkadaş kaç kez kullandı ki?

hem multi touch özelliğini şuana kadar yanlış hatırlamıyorsam ne samsung ne toshiba ne htc nede nokia kullandı bunun sebebini bilen varmı ? :S

açıkçası net üzerinden okuduğum yazılardan edindiğim bilgiye göre varsayımlar şöyle multi touch ekranın patenti apple'ye aitmiş ama öyle bişey kesinlikle yalan.yalan olmasına rağmen anlıyabilmiş değilim Neden multi touch ekranı sadece apple kullanabiliyor?

neden dev telefon üreticileri multi touch ekranı kendi telefonlarında kullanıp piyasaya sürmüyor.

belkide bu amiral gemi olan n97 evet ticari bi strateji ama duyumlar söylentiler fln apple hariç hiçbi telde multi touch yok. O yüzden Multi touch olmasada olur

32 gb hafızasındaki veri alışverişi muhteşem test ettm 5 gblık bi dosya 7 dkda taşındı.kamera parlaklıkmış şuymuş buymuş tam net.nokia telefon konusunda gerçtekdende bu işi biliyor.N seriesler Tam Bi Çığır Açıyor

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
ben bir yere kadar katılıyorum arkadaşım sana

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Nadir kardeş sen niye bu kadar alınıyorsun anlamadım ama bende yazdığın gibi kendi yorumumu yazdım.Tabiki sana uymayabilir.Beklentim çoktu tabi çünkü elimde N95 8GB verip N97 ye geçmeyi kaç aydır bekledim.Ama açıkçası o kadar para verip azıcık ilerleme almak bilmiyorum bana ters geldi vazgeçtim bende.

haklısınız...

zezu_5

zezu_5

Üye
ben bir yere kadar katılıyorum arkadaşım sana

Eyw.. arkadaşım ama işte dediğim gibi pazarlama ile ilgili diil yani bu multi touch onu tam anlıyamadım çokta araştırdım ama işte bulamadım sır gibi saklıolar maşallah

Ersclk

Üye
N95 8gb kullanıyorum ve N97 yi almak için sabırsızlanıyordum piyasaya çıkması için gün sayıyodum ama gel görki malesef nokia büyük bi hayal kırıklığı yarattı bu yeni amiral ile...

ltfllh

ltfllh

Üye
bence n95 e 5 çeker n97 ben n95 kadar kaba tel görmedim

battalseyit

Üye
bn n97 kullanan birisi değilim ama inceledim...ve nokıa iyi iş çıkarmış dorusu..fakat daha ii olabilirdi dorusunu söylemek gerekirse bn daha ii bekliyordum.ama yine de mükemmel bi telefon çıkarmış.ama arkadaşlar biraz sabredmenizi öneririm çünkü n98 kapıda.şu an reklamı yapılmasa da nokıa uğraşıo bn de intde araştırıp inceledim n98 devasal bi telefon...ve nokıa ticareti ii yapmak için bi kereden modelleri geliştirmior zamanla ilerletior eğer bekleyemem hemen yeni telefon almak istiorm diyen varsa n97 tavsiyemdir ama n97 türünün ilk örneği zamanla gelişecek

kumuks

Üye
bukadar yorum yapılmış...kaç kişi acaba N97 kullandı...???? öyle ele alıp 2 dk bakmayı demiyorum...şöyle en az 1 yada 2 gün kullanan..çünkü bu telefonu 2 dk da inceleyemesiniz.....bu 3310 da olsa , böyledir....ayrıca"zezu_5" arkadaşımada katılıyorum..bu telefonda tek sorun bence,kameranın camının cizilmesi..bence bu büyük bir sorun...bundan başka hiçbir sorun yok...bu da benim kişisel yorumum..ben ayrıca N97 N95 ve N90 kullanıcısıyım...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca daha iyisi cıkar,bekleyelim diyen arkadaşlar...teknolojinin sınırı yok..bence siz telefon alamıycaksınız :ehe

abdul_hey

Üye
merhaba arkadaşlar 32 gb n97 nokıa aslında harika bir cihaz cunku kullanıyorum kim ne dersen desin zaman lazım cok hızlı internet var iphone internet yavaş onu da görduk

kareemkoc

Üye
ressam58 bence sen biraz fossss cıkmıssın n97 zezu_5 inde dediğigibi 10 numara bir telefon n95kızaksız olsaymıs daha ıyı olabilirmiş . telefonu satın al ve iyice incele tam okunmatik olduğunu göreceksin ayrıca 260tl ye multitouch a cevirebiliyorsun.kolay gelsin

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
ressam58 bence sen biraz fossss cıkmıssın n97 zezu_5 inde dediğigibi 10 numara bir telefon n95kızaksız olsaymıs daha ıyı olabilirmiş . telefonu satın al ve iyice incele tam okunmatik olduğunu göreceksin ayrıca 260tl ye multitouch a cevirebiliyorsun.kolay gelsin

Bu gibi şeyleri isim vererek yazınca kusura bakma ama sen Foos çıkmışsın kardeş.Herşey ortada o zaman bende veriyim 260 tl de benim N95 de yap dokunmatik.Böyle adamlar olduğu sürece bişey olmaz ya.

zezu_5

zezu_5

Üye
Bu Konuda 260 Tl verip Multitouch Ekran Taktırma Konusu Yani İlk Kez Duyuyorum.

Multitouch ekran taktırınca nolucak ki? zoom yapması içinde ayrıca özel bi yazılım gerekmekte direkt çift dokunmayı zoom yapan ekran yok o çift dokunmadaki komutu yazılımla birleştiripte zoom yaparda

bu 260 tlye taktırma konusunu iyiden iyiye bi araştırıp geri dönüş yapıcam sizlere

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya ressam58 hemşerim beğenmediysen almazsın başta söyledim..senin beklentin yüksek olabilir istediğin şekilde olmayabilir ama gerçek böyle çıkan telefon bu..beğenmediysen ve tam dokunmatik istiyorsan İphone alabilirsin..seni kimse N97 almaya zorlamıyor..ayrıca senin burda fikirlerini söylemenle Nokia senin isteğin doğrultusunda telefon üretmez...yinede fikirlerini paylaştığın için sağol..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
N95 daha karizma görünüyor... N97 içinse narin bir telefon... Özellik olarak tabi kii N97... Arkadaş da var ben pek beğenmedim N97 i...

woodart

Üye
ben 2 aydır kullanıyorum bence n95 ten cok üstün

cast_away

Üye
n97 yi i-phone la kıyaslayanlar ya i-phone u yada n97 yi sadece televizyonda görmüş olmalılar.her ikisini alıp kullanan birisinin n97 nin fark attığını görmesi çok kolay. ayrıca n95 den çok daha kaliteli telefon. ben n95 imi 2 ayda elimden çıkardım. tam bi fiyaskoydu bence. n97 bazı yazılım sorunları (zaman zaman kilitlenme) dışında harika bir telefon. 1 aydır kullanıyorum,yazılımını güncelledikten sonra sorun çıkarmadı, sırasıyla n95-innov8 ve iphone dan sonra ilk defa memnunum telefonumdan. tabi markaların satış stratejileri gereği uyguladıkları taktikler olduğu çok doğru.parası olmayan almasın dicez artık. :)

masterayfox

masterayfox

Üye
okadar para vermey deymez cünkü daha iyi bir modeli cıkacak ve bununda devri kapanıcak

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
O da var tabi Mesela Ben o parayı vereceğime Bi Laptop daha alırdım veya N85 +Bütün aksesuarları + 16 gb hafıza kartı alırım daha iyi..

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Yahu burası bir bilgi paylaşma platformu olsun diye ben bu konuyu açtım:Ama arkadaşlar sanki karşı bir eylem yapıyormuşum gibi bana telefonu savunuyorlar.gerek yok biliyoruz güzel olduğunu zaten.Ama sadece bu kadar paraya bu teknolojinin bir kazık olduğu düşüncesindeyim ben.

Üst Alt