Öncelikle merhabalar,
bu sayfaya kadar yorumların hepsini okudum, kiminde güldüm, kiminde şaşırdım, kiminde baka kaldım, @
nadir3391 dediklerine katılıyorum, ayrıca sonra sayfada @
ferventboy_26 verdiği cevap harika, özellikle son noktoda "bana alo desin yeter" kelimesi çoğu kişi için geçerli oluyor artık..
Biz telefonlara teknolojik açıdan bakıyoruz, ve her defasında yenilik bulmaya çalışıyoruz, yenilik bulamayınca kötülemeye başlıyoruz...
Sıklıkla telefon değiştiren bir kullanıcı değilim ama piyası daha doğrusu teknolojiyi yakından takip ederim, şuana kadar elimden geçen telefonların tamamı Nokiadır, 3310 ile başladım, sonrası şöyle oldu, 3310, 3100, 6600, N95 ve 5800XM...
N97 ile hemen hemen aynı olan 5800XM var, kısa bir arayla çıkmış olsada N97, 5800XM den daha çok özelliğe sahip bir telefon.. Yorumları okurken N95 ile N97 arasında karşılaştırmalar geçmiş... "Kimse öyle birşey yok demesinki bu mesaja kadar tüm yazılan cevapları bir bir okudum ve kıyaslama açıkca yapılmış."
N95 ile 5800XM arasında fark var, bi kere 5800XM dokunmatik.N95 Symbian 3rd, 5800XM Syimbian 5rd.. N95 i N97 ile kıyaslıyamıyorum, N97 kullanmadım ama inceledim, şu kanaatteyim, N97 N95 ten kat kat iyi bir telefon olarak göze çarpıyor..Bu çok açık ve net.. Ben 5800XM ve N95 kullanıyorum, bana 5800XM bile N95'ten daha üstün geldi..
Kendi incelememe göre N97'ye kusur bulamıyorum.. Yazılımsal olarak problemlerine birşey diyemiyorum ama kamerasıyla, FM Vericisiyle, Q Klavyesiyle, Dokunmatik Özelliğiyle rakiplerinin önüne rahatlıkla geçen bir telefon..