N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE FİNAL SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

GENEL MODİFİYE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR ?

• Güzel Modifiye

Kullanılan: 50 46.7%
  • Süper Ötesi :)

Kullanılan: 29 27.1%
  • Fena Değil

Kullanılan: 37 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    107
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Doğru

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ustad şimdi bn bunların aynısını yapıyorum ama zaten benim yazılım v22 ama bunu yüklemek istyrm onun için ne yapmam lzm aynı işlemleri yaaptım Reading SW version...Error reading rap ver! şöle bi hata werdi neden

kardeş sende bu konuyu incele sorun çözülecektir http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html olmasa bütün nokia yazılımlarını kaldrı reset çek ve şu sırayla programları yükle yükledikten sonra reset çek 1.jaf 2.phoenix 3.ovisuite

--------------- Ekleme ---------------

???? neye dediniz ???

ogunx

Üye

kardeş orjinalini istediğin zaman indirir yüklersin olur biter
ALLAH razı olsun kardeşim...
birde bir link verirsen indrimek için birde dua ederim :) vermezsen bile bende böyle sorularla uğraşıyorum snei anlarım :)

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH razı olsun kardeşim...
birde bir link verirsen indrimek için birde dua ederim :) vermezsen bile bende böyle sorularla uğraşıyorum snei anlarım :)

kardeş konunun ilk sayfasında modifiyeli hackli rofs2 dosyasını indirebileceğin linkler var orjinal yazılımlarıda navifirm programından indir

murad22

Üye
dostum posta kutusuna bağlan dediğimde bağlantı noktası seçenekleri çıkmıyor...e-posta ayarlarından hangi baglantı noktasını seçersen onunla bağlanmak zorundasın.o anki şebeke ve wi-fi seçenekleri gözükmüyor.ne yapmam gerekiyor...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu dediğin kısım ayarları ile oynamadim e posta kullanmadığım için bu konuda bilgim yok üzgünüm

emreilhans

emreilhans

Üye
teşekkürler.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullanın

blue1910

blue1910

Üye
Birşey sorucam da tema efekti güzel ama kendi orjinal temalarıda gitmiş telefonun sadece yeşil tema kalmış

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Blue1910 açıklamalar arasında yazmışım zaten orjinal temaların silinip yerine 1 başka tema eklendiğini

can_kat

Üye
Blue1910 açıklamalar arasında yazmışım zaten orjinal temaların silinip yerine 1 başka tema eklendiğini
Merhaba Deniz, öncelikle yaptığın bu çalışma için teşekkür ederim sana. Orjinal temalardan varsayılan tema (N Series 2 idi yanılmıyorsam) vardı, eğer onu paylaşabilirsen çok sevinirim. Muhabbetle.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
deniz kardeş benim tel versiyon v22 bu işlemleri jaf lamı yoksa pc suite ile mi yapacagız yardımcı olurmusun
TEŞEKKÜRLEr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
deniz kardeş benim tel versiyon v22 bu işlemleri jaf lamı yoksa pc suite ile mi yapacagız yardımcı olurmusun
TEŞEKKÜRLEr
Arkadaşım ilk sayfada neyle, nasıl yapılacağı yazıyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba deniz, öncelikle yaptığın bu çalışma için teşekkür ederim sana. Orjinal temalardan varsayılan tema (n series 2 idi yanılmıyorsam) vardı, eğer onu paylaşabilirsen çok sevinirim. Muhabbetle.

çalışmayı güle güle kullanın yalnız orjinal temalar sis halinde elimde yok

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kardes yeni bi rofs editlemeyi duşunmuyormusun ...calısmalarını beklıyoruz ....bı bomba daha patlatırsan bızlerı cok mutlu edersın :oke: saygılar...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
önümüzdeki hafta tatile girecem yeni bir rofs dosyası hazırlamayı düşünüyorum

Anqer-X

Anqer-X

Üye
saygılar ıyı tatıller..donusun muhtesem olur umarım...:bye2:

Ferzan

Ferzan

Üye