ustad şimdi bn bunların aynısını yapıyorum ama zaten benim yazılım v22 ama bunu yüklemek istyrm onun için ne yapmam lzm aynı işlemleri yaaptım Reading SW version...Error reading rap ver! şöle bi hata werdi neden
ALLAH razı olsun kardeşim...
kardeş orjinalini istediğin zaman indirir yüklersin olur biter
vermezsen bile bende böyle sorularla uğraşıyorum snei anlarım 
ALLAH razı olsun kardeşim...
birde bir link verirsen indrimek için birde dua ederimvermezsen bile bende böyle sorularla uğraşıyorum snei anlarım
![]()
Merhaba Deniz, öncelikle yaptığın bu çalışma için teşekkür ederim sana. Orjinal temalardan varsayılan tema (N Series 2 idi yanılmıyorsam) vardı, eğer onu paylaşabilirsen çok sevinirim. Muhabbetle.Blue1910 açıklamalar arasında yazmışım zaten orjinal temaların silinip yerine 1 başka tema eklendiğini
Arkadaşım ilk sayfada neyle, nasıl yapılacağı yazıyor.deniz kardeş benim tel versiyon v22 bu işlemleri jaf lamı yoksa pc suite ile mi yapacagız yardımcı olurmusun
TEŞEKKÜRLEr
merhaba deniz, öncelikle yaptığın bu çalışma için teşekkür ederim sana. Orjinal temalardan varsayılan tema (n series 2 idi yanılmıyorsam) vardı, eğer onu paylaşabilirsen çok sevinirim. Muhabbetle.
Görmemiştim kusura bakmayınBlue1910 açıklamalar arasında yazmışım zaten orjinal temaların silinip yerine 1 başka tema eklendiğini