denem22
Üye
[sıze=4]kardeş ovi suite pc suite nokia software updater name sis service (nss) gibi nokia programlarını kopmle kaldır jaf phoenix komple kaldır hepsini şu sırayla kur ama jaf programınıda bu linkten indir bu konuda anlatılanları yap http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...imli-anlatim-342290.html?highlight=j.a.f+1.65[/sıze] jaf işlemleri bittikten sonra phoenix programını kur phoenix kurulumunda birkaç driver yüklenecek kurulum bitene kadar bekle phoenix bittikten sonra ovi suite programını kur bilgisayarını yeniden başlat ve telefonunu 1 kere pc suite modunda bağla birkaç driver yüklenecek bunlar bittikten sonra jaf ile flash atabilirsin jaf programı telefonlar listesinde n97 de olacaktır jaf programını bu verdiğim konudan iindir diğer indirdiğin dosyalarıda belirtilen yerlere kopyala kurulumdan sonra kısacası o konudaki herşeyi yap sorun kalmaz...
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
e zaten eklediğim temadır o bir kere temalara gitmeyinceye kadar devreye girmiyor bir kere gittikten sonra asıl tema hep o kalıyor
rica ederim güle güle kullanın
telefon kapanıp açılınca tarih yerine geliyor kardeş...
kardeş ovi suite pc suite nokia software updater name sis service (nss) gibi nokia programlarını kopmle kaldır jaf phoenix komple kaldır hepsini şu sırayla kur ama jaf programınıda bu linkten indir bu konuda anlatılanları yap http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...imli-anlatim-342290.html?highlight=j.a.f+1.65 jaf işlemleri bittikten sonra phoenix programını kur phoenix kurulumunda birkaç driver yüklenecek kurulum bitene kadar bekle phoenix bittikten sonra ovi suite programını kur bilgisayarını yeniden başlat ve telefonunu 1 kere pc suite modunda bağla birkaç driver yüklenecek bunlar bittikten sonra jaf ile flash atabilirsin jaf programı telefonlar listesinde n97 de olacaktır jaf programını bu verdiğim konudan iindir diğer indirdiğin dosyalarıda belirtilen yerlere kopyala kurulumdan sonra kısacası o konudaki herşeyi yap sorun kalmaz...
Hocam herşey için teşekkür ederim ama gene aynı hata ile karşılaştım. Artık sinirlenemiyorumda tüm sinirlerim harap olduacaba İstanbulda bildiğiniz bir telefoncu var mı bu işelmi yapan.
--------------- Ekleme ---------------
Üstadlar gene ben
Sonunda sizinde yardımlarınızla problemi çözdüm.
JAf programını çalıştırdığım zaman seçeneklerden Manual Flash ve Factory Set i seçince oldu. Dead usb yi iptal edince flash işlemi gerçekleşti.
Şimdi tekrardan gönül rahatlığı ile size kocaman bir teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm.Şimdi artık sizin sunduğunuz güzellikleri inceleyebiliriz.
güle güle kullan kardeş sorununu çözmüşsün başarılı olmasaydın ben istanbuldayım yardımcı olurdumHocam herşey için teşekkür ederim ama gene aynı hata ile karşılaştım. Artık sinirlenemiyorumda tüm sinirlerim harap olduacaba İstanbulda bildiğiniz bir telefoncu var mı bu işelmi yapan.
--------------- Ekleme ---------------
Üstadlar gene ben
Sonunda sizinde yardımlarınızla problemi çözdüm.
JAf programını çalıştırdığım zaman seçeneklerden Manual Flash ve Factory Set i seçince oldu. Dead usb yi iptal edince flash işlemi gerçekleşti.
Şimdi tekrardan gönül rahatlığı ile size kocaman bir teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm.Şimdi artık sizin sunduğunuz güzellikleri inceleyebiliriz.
ya bu donma çok oluyo onu nasıl halletcez eskiden bu kadar değildi bide saat yerinde dursa ii olurdusaga kaydırınca gidiyo
hocam eline sağlık kurdum güzel bir iş çıkarmışsın ama orjinal temaları kaldırman iyi olmamış benim açımdan o mavi beyaz temayı paylaşabilirmisin ben bunu kaldırdım ilk fw nizi kurdum
Üstad ayaklı kütüphane gibisin maaşallah.
Ama heralde benim bu hack olayında anlamadığım bir problem var heralde çünkü
1. Temalarda sadece prestice solace teması var.widget teması görünmüyor.
2. c2z yamasını okeylemeden de tema efeği çalışıyor.
3.remove record tone seçeneğini ok lediğim halde fotoğraf çekimlerinde ses malesef geliyor.
İlgin içinde çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
Çok teşekkürler elinize sağlık.. Telefon elimizde kalacak yakında flash atmaktan
Üstad ayaklı kütüphane gibisin maaşallah.
Ama heralde benim bu hack olayında anlamadığım bir problem var heralde çünkü
1. Temalarda sadece prestice solace teması var.widget teması görünmüyor.
2. c2z yamasını okeylemeden de tema efeği çalışıyor.
3.remove record tone seçeneğini ok lediğim halde fotoğraf çekimlerinde ses malesef geliyor.
Birde hocam şu an bu telefonda deneyebileceğim bir office programı linki verebilirmisin.
İlgin içinde çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
"Remove record tone" benim bildiğim kadarıyla ses kaydındaki bip sesini engelliyo.. Kamera sesini uyarı tonlarından kapatabilirsiniz tercihlerden.. (Yani yazılımda bi sorun yok)
süper olmuş eline sağlık
eLine emeğine sağLık Ferzan , üst konu oLmayı haketmiş
emeğin için çok teşekkürler. güzel bir çalışma yalnız bir ricam olacak.galeri ve müzikçaların tek bir klasörü taraması için nasıl bir yama yapabiliriz.yani galeri sadece "E:\images" müzikçalarda sadece "E:\müzik klasörünü tarasın oradaki dosyaları kullansın.bunu neden istediğimi sorarsanız; telefonumda Quran uygulaması yüklü müzikçaları açınca bu proğramın kullandığı mp3 formatındaki ayetleri buluyor ve galeride uygulamaların icon ve arkaplan resimleri çıkıyor.sizden çok rica ediyorum bana bu konuda yardım edin.
dostum daha önce yukarıdaki sorunumu bildirmiştim.herhengi bir çözüm bulamamıştık bu fw de müzikçalar olayını çözmüşsün sanırım acaba aynı olayı galeri içinde yapabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?