LaZzraiL
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunu Bakacam Sitede Verilen Yazılım İçerisindeki Bi Dosya Üzerinde Oynanılmamış O Dosyanın Yaane Akşam Eve Gittiğimde Ne Olduğuna BakacamRM-505_21.0.102_prd.core.C00
Bu dosyada virüs var bunları nerden kopyala yapıştır yaparak buraya Taşıdın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
saadece rofu upload edecem şimdi diğer dosyaları buradaki konudan arkadaşlar bulabilirteşekkürler lazzrail kardeşim bizim isteğimiz üzerine uğraşmışsın sağol gerçekten birde virüssüz dosyaları tekrar upload et arkadaşlar rahatsız olmasın. benim ricam beyaz versiyonunuda eklemen çünkü benim tel beyaz şimdiden teşekkürler kardeşim..
ben bu indirdiklerimden sadece rofs2 dosyasını aldım yükledim hackli bir şekilde hiçbir sorun olmadan çalışıyor ellerine sağlık kardeşim
--------------- Ekleme ---------------
rofs2 dosyasını diğer firmware dosyalarımın içine attım yani tek başına rofs yüklenmez zaten ::=)
tamam zaman bulunca onada el atacam
garantiden düşmez yazılımsal bi uygulamadırarkadaşlar bu hack işini yapınca telefon garantiden düşüyor mu??
cok riskli birseye benziyyor bu kadar pahalı bir telefonu riske atmak istemem yardımcı olursanız sevinirim..
bir hafta kadar netten uzak kalacağım 1 hafta sonra bana firmware dosyalarını yollarsan sevinirim rm-507 nineywallah bekliyoruz
ayrica icindeki gereksiz programlari kaldirirsan super olur.(joiku spot yada ovi contacts vs....)
Nokia N97-1 v21.0.102 bu resmi bir sürümdür ama senin verdiklerin değil
bu işlerde biraz konu dışısın anlaşılan
her hard format veya soft formattan sonra nokia ya daima mesaj gider
bu gizli yasa dışı birşey değil ki sen yakaladım diyorsun.
Resmi sürüm burda yüklemek isteyenler olursa
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-1-32gb-yeni-versiyon-v21-0-102-a-336659.html
normalde telefona yazılımların çoğunu yükleyebilmen için sertifika alman gerekir sistemin hackli olduğunda sertifikasız dosyaları sorunsuz telefonuna yükleyebilirsinyavvv bu nee yaaa hackli ne bu ne işe yarıyo kafam karışıo iyice vercem telefoncuya 30 lira yapsın allak bullak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?