N95 ile N96 arasındaki farklar işte buyurun...(bizzat deneme yoluyla)

Sponsorlu Bağlantılar

Godfather

Godfather

Üye
HHMMMM :hmmm N96 daha iyimiş :) Teşekkürler :)

maviufuklar24

Üye
Merhaba,
Kardeş, kıyaslamandan dolayı çok teşekkürler.
Ben 10 gün kadar önce N96'yı 800 TL'ye aldım.
Ama maalesef şarjı çok az gidiyor.
Günde 2-3 defa şarj etmek zorunda kalıyorum.
Hatta aldığıma pişman gibiyim.
Gittigidiyor'da 60 TL'ye 2000 maH lik batarya var, kapak da veriyorlar ama
daha da hantallaşıyor.
Sen batarya sorununu nasıl hallettin.

[email protected]'a cevap yazarsan çok memnun olurum.
Bir de lisanslı sesli maps alacağım.
Garmin bataryadan çok yiyormuş, sen ne tavsiye edersin.
Teşekkürler...

CeMayk

Üye
Teşekkürler volpan N96 gerçekten süper telefon n95 te öyle ama n95 8gb berbat bir hafıza kartı bile takılamıyo.

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
bence ayni firmanin telefonlarini karsilastirma bir az gereksiz.sonuncta n96 n95ten sonra cikmis.aralarinda fark olmasi dogal bi sey.mesela n97 n96 tan cok cok irelide

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
Arkadaşlar ben n95 video aramada fark ediyor arkadaşımda Samsung C5130 tel var video arama yapıyorum karşı beni göremiyor nokya ve Samsung soniy Ericsson larda görüntülü konuşuyorum Tabiki n96 aldıktan sonra Samsung C5130 beni görmeye başladı anlıyacağnız n95 secme yapıyor birde n96 kişi başına resim ekliyorsunuz resimleri tam ekran gösteriyor n95 ise kücük gösteriyor n96 ta prgram yüklmeden internet radyo direk dinleye biliyorsun kulaklık takmadan hemde ben kıral efem ve kıral türkü dinliyorum kulaklık takmadan n95 da radyo dinleyemiyorsunuz bunuda denedim

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel bir paylaşım

osman özer

Üye
Benim N96'm var. Çok ağır. 12,043 versiyonunu yükseltemiyorum. Hiç memnun değilim. N95 8GB; çok daha hızlı.

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
n96 da 3d chip yok

turko9999

turko9999

Üye
n95 çakaaar !!!

ibrother

ibrother

Üye
vay hacı sen n95 8GB ne sanıyon nokia o cihazı en son teknolojiyle donattı bi n95 bi dünyadır onunla her şeyi yapabilirsin ancak n96 ile video izlersin.

usta52

usta52

Üye
eyvallah güzel olmuş... :)

LimePie

LimePie

Üye
sağolasın dostum

balpinar

Üye
arkadşlr n95 okadr gzl bi telefonki 2007'ydi galiba en iyi telefn olark ödul almş biraz araştırırsanız... N96da neyin nesiymş

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler

Üst Alt