N95 batarya yardım???

Sponsorlu Bağlantılar

yoqsul01

Üye
Bendede Oluor Tüm N95Lerde var heralde .d

--------------- Ekleme ---------------

:agla:@:vur
denedim biraz kaba batarya kapağı: takılmıyor ulen nokia mısın bokia mısın bu duruma bi el at yauv:@

--------------- Ekleme ---------------

aynen yha kral gibi telefon var elimizde şarjı 1 günde bitior.
denedim biraz kaba batarya kapağı: takılmıyor ulen nokia mısın bokia mısın bu duruma bi el at yauv:@

gezgin1881

gezgin1881

Üye
Arkadaslar bendede aynı sorun var :(
2 tanesi orjinal biri sıfır bir tanede yan sanayi batarya var toplam 3 batarya ancak günü kurtarıyor
sanırım benim cihazın baska bir sorunu var kvk ya götürücem garanti yok ama kacak vs olabilirmis günde 3 batarya degiştirdigime göre benim bikaç yerden kacak var sanırım :D okuduklarım kadarıyla,
sonucu burdan paylasırım

gezgin1881

gezgin1881

Üye
Merhaba arkadaslar;

cep tel tamircisine götürdüm biraz büyükce biyerdi kvk degil normal bir tamirci sirkecide cihazı kontrol ettiler cihaz defalarca düsmüs dediler :( bordunda ve entegresinde problem varmıs ayrıca yazılımıda sorunluymus ondan batarya cabuk bitiyor dediler tırnak uclarını kontrol ettiler kacaga karsı herhangi bir sorun yokmus uclarda 2 saat kadar cihaz kaldı bu arada yeni yazılım yüklediler düzeldi tekrar yaparsa 2 gün kalması gerektigini söylediler suan cihazım normal çok şükür :) kullanmama ragmen 1 günden fazla gidiyor buda normalmis. Bekleme modu en fazla 3 günü bulmuyormus bu cihazlarda daha fazla degil.

cihazda batarya tutmamasının nedenlerinden bazıları
bloutoot acık olması
ekran ısgının %100 olması
kablosuz agın sürekli acık olması
ses seviyesinin yüksek olması
ses ve titresimin birlikte olması
bataryanın ömrunun bitmesi
şebeke çift modun acık olması
haraketli tema ve koruyucu kullanılması
kameranın zumunu cok kullanmak
arka planda açık programlar
aşırı sıcak ve soguk
video tv veya tam ekran oyun oynanması
müzik ve radyo dinlenmesi
orjinal şarj cihazı kullanılmaması
kurulan programlarda virüs olması

özellikle biçok virüs programının kendisinin virüs oldugunu söylediler bunlar cogu zaman kaldırılamıyormus o yüzden tarama isini kart okuyucuyla bilgisayardan yapılması gerektigini söylediler.
ayrıca hafıza kartının yüklü olması veya içindeki bilgiler şarj süresine etki etmiyormus.

bilginize...

gezgin1881

gezgin1881

Üye
Arkadaslar

sorun düzeldikten sonra telime tekrar hellox2 yi kurdum sertifikayla ugrasmıyayım diye yine batarya 5 saatte bitmeye basladı 3 4 cizgi varken birden boş uyarısı vermeye basladı sonunda bundan oldugunu anladım bu programı kaldırınca sorun düzeldi tele hack yapınca sanırım bişeylerle cakısıyo

sarjı cabuk biten arkadasların cebinde bu program varsa kaldırsınlar format atsınlar hem cihaza hemde hafıza kartına sonra signed isini bilgisayarda yapıp tele atsınlar sorun düzelecektir

umarım yardımcı olmusumdur. Teli düzelen arkadaslar Bir Allah razı olsun derlerse yeter ;)

benimki düzeldi

pruva

Üye
orjinal batarya kullanılmaması veya orjinal sarj aletiyle sarj edilmemeside etkiliyor

ultra__sonic

Üye
bnm n95 imö vardı hiç sarj olmuodu anakart ta sorun dediler yaptılar saatlerce durdu tık gram sarj olmadsı memlektimde adana da yaptırdın 2 saatte sorunu yaptı adan kvk bile yapamadı arkadaslar düşünün sorun buyuk ihtimal bataryadadır ama sen yinede sarj gösteren cihazın kendisidir ve o yuzden bi baktır bnm yaptırdıgım yeri derdim ama nasıl ulasacaksın bana

swaswaswa

Üye
KArdeş Bn yeni batarya aldım sorun çözüldü

eray yalın

Üye
yemin ederim bıktım bu sarjın 1 saatte bitmesinden yeni bataryada alsak 2 saati gecmez ee özelliklerinden yararlanmayacaksak daha niye tasıyoruz bu takozu gidip sadece alo diyen telefon alalım daha iyi ulan nokıa adın batsın..

tarikcell

Üye
slm arkadaslar n95 sarj sorunu hallettim tek sorun batarya kaynaklıymış denemediğim yöntem kalmadı ensonunda oldu piyasada gold diye tabir edilen garantili bataryalar var benim aldığım T.tec 1000mah 3.7v üzerinde n95 8gb n78 n79 uyumlu yazıyor ve çok memnunum 6 saatten fazla internette takıldım bitmedi eskiden evde kablolarla gezerdim 30dk biterdi.4gün normal tel kullanım oldu.batarya biraz kalın gelebilir ama kapak kapanıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt