N95 batarya yardım???

Sponsorlu Bağlantılar

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
N95 batarya yardım???
Merhaba arkadaslar.Benim sorunum şu cihazımı alalı 3 hafta felan oldu bu 2. N95 im daha onceki kullanım dışı bırakıldığı için satıcım yeni sini verdi.
Sorun şu şarjım 3 çizgi kaldığında telefonda bi işlem yaparken biranda 1 e iniyo ve batarya zayıf diyo ve o tek şarjda max 15dakka sonra bitiyo.Bunu takip ettim sürekli aynı şeyi yapıyor.
Yazılımsal kaynaklı olabilceğini düşündüm.Cihazı update ettim son versiyon kurulu v21.0.016 hatta şuanda tekrardan aynı versiyonla güncelliyorum ama düzelceğini zannetmiyorum.Sorun sizce nedir:bilmem:
Batarya orjinal bataryası BL-5F.
Fikirlerinizi bekliyorum...:vur

Ozan

Ozan

Admin
Muhtemelen batarya dan kaynaklı bir sorun eğer batarya sıfır ise, cihazın şarj ünitesinde bir sorun olabilir çünkü yazılımdan kaynaklı bir sorun yok gibi , olsa herkeste olurdu

scorpion11

scorpion11

Üye
evet aynı sorun benim n95 te de oldu.aynen batarya 3 çizgiden direk 1 e iniyor.

hamza271970

hamza271970

Üye
arkadaşlar o sorun bende kabuk tutmuş bir senedir n95 kulanıyorum yeniyken bir gün gidiyordu programlarla alakası yok şu an yarım gün gidiyor bekleme süresiyani cep tel yani cepten cıkarmasak bir gün sürer acaba[nokia]utanmıyormu bu duruma birbucuk milyarlık en azında 24 saat gitmesi lazım ha şunu hatırlatayım 30.15 versiyonu atığımda 3 güne yakın giti bir iki hafta sürdü tekrar eskisigibi oldu sanki tlf larda bi sorun var kulanma kurcalama aklınıza gelmesin ben nokianın tüm tlf lerini kulandım bence bu serilerde sorun var başka bataryada kulandım sonuc aynı [nokia sana sesleniyorum budurumu hicmi hic yakıştıramıyorum teknoloji sizden izinsiz adım atmazken bu sorunumuza el atmamınıza şaşıyorum.hamza

frknkara

frknkara

Üye
aynı sorun bendede var, acaba eskiden çok oyun oynardım telefonda, ondan şarj tutmuyo die düşünüyodum meğer sizde de aynı sorun varmış artık günde 1 şarj ediyorum :)

ediesel

Üye
Arkadaşlar bende de N95 var ama bende öyle bir sorun yok. Hee şöyleki telefonumla bir günde 2 saat şarkı dinlersem şarj yarıya iniyor yada 3 boyutlu n gage oyunlarından birini yarım saat oynasam durmadan şark teke iniyor ya da wireless veya gps gibi telefonun tüm özelliklerini karma bi şekilde bir günde kullanmaya kalkarsam şarj hemen bitiyor ama normal telefon olarak kullanacaksam rahat bi 4 5 gün gidiyor. Ama sizin dediğiniz problem eski bir telefon tamircisi olarak bana kısa devre sorununu anımsatıyor. Telefonunuzda kısa devre yapan bir yer var ise bu pili çabucak bitirir. Kısa devre için ise telefonun açılması ve kısa devre yapan yerin bulunup onarılması gereklidir. Yani her halukarda servise götürmeniz lazım telefonu. Dediklerinize istinaden telefonun şarjının hemen bitmesi ya pilin bitik olduğunun ve yeni bir pil alınması gerektiğnin ya da telefonun kısa devre yapıyor olduğunun ve servise götürülmesi gerektiğinin bi işaretidir. Kısa devreye çok dikkat edin arkadaşlar benim kısa devre yapan bir telefonum vardı kullanırken kulağımı çarpardı canımı yakardı (bu aşırı bir örnektir)

frknkara

frknkara

Üye
kısa devrenin belirtisi sadece şarjının çabuk bitmesi mi yoksa dediğin gibi elektrik mi çarpması gerekiyo çünkü beni hiç öyle çarpmadı şunun için soruorum servise götürmek pek işime gelmio :)

hamza271970

hamza271970

Üye
yukarıdakı arkadaşımız doğru söylüyör tlf na sadece alo olarak kulansan ve eş dostsuzda olsan 4 5 gün hec acmasan 10 15 gün gider ama konumuz tlf deyil bi tür cep el bilgisayarı kulanımı 4 saat sürmesi lazım ama sabahleyin bir saat vayrıs yada oyun yanı ekran açık kalacak şekılde kulan geceyi yarılar ve batanyeyi kafasına ceker senin gibi:@

frknkara

frknkara

Üye
yav çok saçma ya bu nokianın yaptığı iş sadece konuşmak için telefon alsak gideriz 3310 alırız madem hem oyun oynamak için hem nete balanmak için telefon üretiyon şarj sorununu da hallet doru diilmi arkadaşım ???

feminist46

feminist46

Üye
hemen hemen herkeste bu sorun var arkadaşlar benimde bi gün zor gidiyor. dava falan açsak acaba işe yarar mı?
size ufak bi tiyoda vereyim telefonda müzik dinledikten sonra biz gizlemeye alıyoruz onu seçeneklerden exıt yapıp çıkarsak birazda olsa faydası olur. artalanda kalan menüleri hep kapalı tutun biraz fark edecektir.

n95eray

n95eray

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı batarya alırken batarya arkasındaki mAh dikkat edin mesela orjinal n95 bataryası 950 mAh piyasada 1200 mAh bataryalar var bu bataryayı kullandığınızda garanti ediyorum 2 gün rahatlıkla kullanırsınız duydugum kadarıyla :megafon:1800mAh cıkıcakmış :oke:

scorpion11

scorpion11

Üye
bataryanın 3-4 saat gitmesi yan sanayi bataryadan olmasın

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bu sorun benim teldede vardı ama benim batarya eskiydi yeniledim biraz da olsa daha çok dayanıyor :( bende anlamadım tam olarak sorun nerede

wwwfth

Üye
telefona tekrardan versyon yükle derim :oke:

lusceen

Üye
bendede aynı sorun var bataryam iken 1 gün gidiyo ertesi gün bir anda batarya zayıf diyo ki ben oyun mp3 dinlemiyorum sadece alo...sıfır batarya aldım orjinal ama aynı tşk nokia.........

WiND0WS

WiND0WS

Üye
N serisi telefonlar muzik oyun video vs.. oldugu icin cabuk bataryayi bitiriyor bendede ayni sorun var ama bu sorun pil kaynakli yani nokia firmasindan kaynaklaniyor boyle bi tel cikartiyorsan ona gore batarya uretmen lazim !!!

eminmeo

eminmeo

Üye
düz n95'e bitane orjinal 8gb bataryası alın şarj ömrü artıyor

hamza271970

hamza271970

Üye
apo3820

apo3820

Üye
bendede aynı 3den direq 1 e iniyor mp3 dinlerqen falan

umitarda

Üye
bendede aynı sorun var hiç elleme tlfn aksamı buluyo ama 2 dkk konuş aynen batarya bitti diyip kapanıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt