N95 8gb Türkçe yap

Sponsorlu Bağlantılar

Godfather

Godfather

Üye
forumda dolu var

acabukca

Üye
ben cevıremedım ya da beceremedım ve sınır ooldum ne yapmalıyım bılmıyorum

frkn0101

Üye
saolasın gardaşım

murat0068

murat0068

Üye
bunları yapınca acaba sertifika sorunu cıkıyormu yanı tl guncellenıyor ya ondan sordum

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
yok sertifika falan istemez!!!

crazyinlove34

Üye
yaa arkadaslar bende aynı dertten muzdalibim :) ama nokia linkine tıkladığım zaman oops die bi şi çıkıyo hata veriyo bi yardımcı olabilirmisiniz lütfen ...

vaybeee

Üye
Enter your product code bole bişey bulamadım yardımcı olurn bi yaw

nfsnihat

nfsnihat

Üye
arkadaşlar bende az önce farkettim. yazılım güncellemeden önce telefonun tam yedeğini alırsanız, güncelleştirmeden sonra geri yükleme işleminin ardından telefon dili tekrar Türkçe olacaktır...

ayrıca nemesis'te sorun yaşayanlar Program Ekle/Kaldır dan Nokia Cable Driver'i kaldırsınlar. Product code'i değiştirsinler. Yazılım atarken tekrar yüklesinler. Nokia Cable Driver, nemesis driver ile çakışıyor...

more326

Üye
çok teşekürler sonunda türkçe yapabildim

rx_bjk

rx_bjk

Üye
2. bölümdeki nicke tıkladım ama sayfanın Enter your product code diye birşey yazmıyor

komoster

Üye
KARDEŞİM KLAVYENE SAĞLIK

Ekleyim dedim bazen sorun bundan oluyor

NSS programı ile Product Code değiştirirken genelde hep Error hatası alırız bunu çözmekle başlayalım işe :

1- Bilgisayarınızdaki bütün Nokia ile ilgili Cable Driverları ve PC Suite yi kaldırın..

2- Pc nizi yeniden başlatın..

3- İlk önce Pc Suite' i kurun ama son versiyonu değil Telefonu aldığınızda kutudan çıkan cd içindekini bu çok önemli..

4- Sonra NSS uygulamasını kurun Pc nize..

5- Şimdi Telefonunuzu USB ile PC Suite modunda PC ye bağlayın..

6- Şimdide NSS uygulamasını çalıştırın..

7- Üst sağdaki büyüteçe tıklayıp sonra Phone İnfoya tıklayın..

8- Ortadaki Scan butonuna tıkladığınızda solda telefon bilgilerini göreceksiniz imei kodu vs..

9- Şimdi sağda Product Code kısmının yanına türkçe kodunuzu yazıp yanındaki kutucuğu işaretleyin ( örneğin N95 8GB 11.0.026 için 0564947 gibi )

10- Alt sağda Write deyip Done Yazınca kapatıp çıkın ...

Artık Nokia Software Updater ile yeni versiyonunuzu yüklediğinzde Telefonunuz kesinlikle Türkçe olacaktır...

qwert7610

Üye
Hocam bu n95-3 rm-160 versiyonları için uygunmudur?

atlantis8334

Üye
çin n95 egb için bu dedikleriniz uyumlumudur.? yoksa hiç bunlara bakmayalkım mı ?

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
eğer bu çin malı içerisnde n95 in işletim sistemi varsa elbette uygundur. ama yoksa sakın deneme bile!!!!

atlantis8334

Üye
nokia işletim sistemi olup olmadığını nasıl anlaşılır peki?
Ve birde eğer nokia işletim sistemi yoksa nasıl türkçe yapabiliriz?

erdemefe

erdemefe

Üye
arkadaşlar nemesis ile ilgili bende sorun yaşıyorum scan dediğimde hiçbirşey görüntülenmiyor ve altta eror veriyor write dediğimdede hata veriyor lütfen yardımcı olun

anibus79

Üye
kardeş emeğine sağlık ama ben yapamadım yaw

kamer533

Üye
bana yardimci olur musnuz ? ben yapamadim :S

lagaluga1212

Üye
yapamadım 1 türlü kardeş yardim etsene

sessiz_kral

sessiz_kral

Üye
ya bende n95 8gb yeni aldım v31.. güncelledim ve bendede dil ingilizce fakat mehmet kardeş ten allah razı olsun hemmen halloldu işim paylaşım için teşekkürler büyüksün kardeş.:oke:

Üst Alt