Yardım N95 8gb Psiloc Irremote Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb Psiloc Irremote Sorunu
arkadaşlar program sorunsuz yükleniyor açılıyor fakat çalışmıyor tv yi seçiyorum ama sinyal göndermiyor birde bundan önceki telefonum 6600 dı ona yüklemiştim kızılötesi yerine kamerayla bakınca sinyal yanıyordu ama bunda yanmıyor yani kızılötesi sinyal göndermiyor bir yardımcı olun

kartal835

kartal835

Üye
Lisansı olmadıgı yada tv dosyalarını ındırmemıs olabılırsın n95 Guncelle Ben e71 guncelledım super oldu daha hızlı

bayon

Üye
ben n95 te kullanıyorum o programı televizyonun dibinde değiştiriyor ve n95 in kızılötesine kamerayla bakınca kırmızı ışık yanmıyor ( yanıltmasın seni)

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler deniyeceğimpeki bu ayarlar nasıl olacak method felan orientation left right yazıyor birde tüm tv lerde çalışan bir kod varmı

bayon

Üye
sizin tv nedir model felan ? ben sadece eski tüplü televizyonları değiştiremiyorum

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
lg led smart tv 6600 için yüklediğimde allsat vardı o hepsine oluyordu

bayon

Üye
evet çalıştırması lazım tv deki kızılötesine iyice yaklaştırarak dene

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler oldu iyi günlerayarlardan yine bişey yaptım şimdi yine çalışmıyor çalışan ve denenmiş bir program atarmısınız n95 8gb ta denenmiş olan

bayon

Üye
programın kendi sitesine gir yukarda download yazar ordan indirebilirsin ayrıca diğer kumanda modellerini de dene

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
metod ayarları falan nasıl olacak

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
tüm lg leri deniyorum olmuyoracaba benim telefon mu bozuk:(

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
var başka arçelik tüplübaşka tv var arçelik tüplü

bayon

Üye
tüplü hiç çalıştıramadim ben ama dene yani birde uydu alıcısı felan varsa onu dene

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
usb ile pc ye bağlıyorum veri aktarmayı seçiyorum pc den dı dı dıt diye bir ses gelior aygıt tanınmıyor diyor eskiden olmuyordu yeni oldu bide kabloyu çıkarınca yığın hafızadan yükleme tamamlanılamıyor diyor

bayon

Üye
bu konu da bi bilgim yok

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
tamamSanırım sorunu buldum burada kızılötesi yerindeki siyah şey varya onu çıkarınca çalıştı onu kapatınca sinyal geçmiyor

Son düzenleme:
Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
muratcan1999

muratcan1999

Üye
O siyah şeyi nasıl çıkardın ???

Üst Alt